Så här skärmar du spegel till TV på Galaxy S9 med Samsung Smart View-app

#Samsung #Galaxy # S9 är den sydkoreanska jättens senaste flaggskeppstelefon som använder en kraftfull hårdvaruarkitektur och är laddad med flera fantastiska funktioner. Det första du kommer att märka på den här telefonen är att den har en stor 5, 8-tums Super AMOLED-skärm som upptar större delen av enhetens främre del. Den här telefonen har en av de bästa skärmarna att använda när du tittar på foton, videor eller något annat innehåll.

När du vill dela innehållet på din telefon till flera personer eller bara vill titta på videor lagrade i din telefon på en mycket större skärm så finns det ett sätt att göra detta och det kallas skärmspegling (ibland även kallat skärmgjutning) . Vad detta gör är att det speglar telefonens innehåll till TV-skärmen. Du måste använda en TV som tillåter skärmspegling. Detta kan antingen vara en av de nyare Samsung TV-modellerna eller vilken TV som helst med en Chromecast ansluten till sin HDMI-port.

Förutsättningar: Se till att din TV och telefonen är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk. Vissa TV-modeller kräver också att du manuellt byter ingångsläge eller aktiverar skärmspegling.

Hur man skärmar spegel till TV på Galaxy S9

  • Dra ner från toppen av skärmen med två fingrar.
  • Sök efter smart View-ikonen och tryck sedan på den.
  • Klicka på enheten (namnet på TV: n visas på telefonskärmen) som du vill att din telefon ska ansluta till.
  • När du är ansluten kommer skärmen på din mobila enhet nu att visas på TV: n.

Du kan nu se innehållet som finns på din telefon på TV: n. Detta gör att videor, foton eller till och med spel kan visas på en mycket större skärm. Observera att det finns en viss fördröjning mellan handlingarna som görs på telefonen och utseendet på TV: n så att du kanske inte vill använda skärmspegeln när du spelar snabba spel.