5 bästa bitcoin live tapeter android-appar 2020

Bitcoin exploderar just nu med att alla blanda sig för att få tag på premiumkreditkursen. Om du är en av de användare som spårar Bitcoins eller andra former av cryptocurrency, skulle du vilja ha en ständig informationskälla för att hålla dig fast vid eventuella förändringar eller värdefluktuationer. Tja, det finns ett antal appar där ute som håller dig uppdaterad med de förändrade trenderna i cryptocurrency värde. Men vad händer om du hade en app som direkt stirrade på dig hela tiden? Vi pratar om levande tapeter som också visar information om bitcoin.

Intresserad av att investera i Bitcoins eller andra Altcoins?

Så här köper vi Bitcoin och Ethers. Du kommer att få 10 $ GRATIS BITCOIN när du köper eller säljer mer än $ 100 värd för någon digital valuta.

Det finns några sådana live tapetappar i Play Store just nu som hjälper dig att bestämma det aktuella värdet på en viss cryptocurrency. Konventionella levande tapeter kommer med förändrade mönster eller mönster, men dessa bitcoin live tapeter hjälper dig att få mycket information utan att öppna någon app eller webbplats. Med detta i åtanke rekommenderas dessa appar starkt för användare som ständigt måste ha kontakt om förändringen i Bitcoin, Ethereum och andra kryptokurser. De flesta av dessa appar är gratis, så de är definitivt värda att kolla in.

5 bästa bitcoin live tapeter Android-appar

CoinPaper

Detta är en standard tapetapp som kan hålla dig uppdaterad om priser och värdering av Bitcoin, Ethereum och Litecoin i realtid. Om du inte är en för ständiga uppdateringar kan bakgrundsbilden också ställas in för att visa trender som uppdateras regelbundet. Appen är mycket anpassningsbar, vilket gör den till en ganska anständig tjänst för att spåra ökningen och nedgången i cryptocurrency värdering. Appen använder CryptoCompare API för att uppdatera priserna varje minut på dagen. Med utgångspunkten verkar CoinPaper vara en mycket enkel app, men det är mycket mer än så. Det som gör det ännu bättre är det faktum att det kommer från en oberoende utvecklare. Trots att det inte har ett stort utvecklarehus bakom, är appen mycket älskad av kunderna. Recensioner av Play Store är mycket gynnsamma för CoinPaper, vilket borde övertyga alla användare att pröva det.

Det är en gratis app och det finns inga annonser eller köp i appen. Tapeten är enkel och har inga snygga funktioner. Men för något som i huvudsak är en Bitcoin-tracker, är detta en hemkörning.

LiveBTC

Denna app är ganska lik den vi diskuterade ovan, genom att den låter dig läsa de aktuella Bitcoin-priserna med ofta uppdateringar. När det gäller utseendet skiljer LiveBTC sig dock väsentligt. Utvecklaren hävdar att livedata hämtas från BitcoinAverage och uppdateras var femte minut, så att du kan vara säker på att du får de senaste priserna så snabbt du kan. Du kan till och med ställa in uppdateringsintervallet (upp till 60 minuter). Detta rekommenderas för dig som vill spara batteritid på sina telefoner. Som vi vet kan levande tapeter äta mycket batteri eftersom de ständigt uppdaterar data i bakgrunden, så användarna rekommenderas att använda det mest lämpliga tidsintervallet för levande tapeter som den här.

Appen stöder för närvarande valutakonvertering i USD, EUR, CNY, GBP och CAD. Fler valutor förväntas läggas till övertid, men dessa borde göra tricket för tillfället. Grafen kan användas för att visa trenden med Bitcoin-värdefluktuationer under det senaste dygnet. Raderna kan anpassas så att du är fri att ställa in dem efter dina önskemål. Bakgrundsfärger på den levande tapeten kan också ändras, vilket är en fin touch. Appen är gratis att ladda ner och har inga annonser eller köp i appen.

Bitcoin Ticker Widget

Det här är inte exakt en tapet, utan en widget som visas på din hemskärm. Det finns olika storlekar av widgetar tillgängliga med den här appen, så att du kan ställa in den efter dina preferenser. Den minsta widgeten ger dig alla väsentliga detaljer inklusive växelkurser på olika globala marknader. Medan widgetarna förblir stillastående, genom att trycka på dem öppnas en sida med detaljerad analys. Vissa användare hävdar att uppdateringsintervallet är relativt lågt, även om en snabbare smarttelefon inte bör ha några problem i detta avseende. Det rekommenderas att du använder en populär eller helst lagerstarter på din telefon om du planerar att använda den här widgeten. Utesluter dessa små glitches sett av vissa användare, gör appen sitt jobb ganska bra.

Vi rekommenderar alla Bitcoin-entusiaster att kolla in det från Play Store direkt. Det är en gratis nedladdning, även om det kommer med annonser. Du kan dock bli av med annonserna med ett köp i appen. Med tanke på vad utvecklaren erbjuder här bör det inte skada att göra ett köp för att stödja deras ansträngningar.

Bitcoin Live Wallpaper!

Det här gör inte mycket för din telefon än att det ser coolt ut (om det här är din sak). Denna levande tapet är helt enkelt en massiv Bitcoin-logotyp som användaren kan beröra för att få den att snurra. Det är tydligt utvecklat av en Bitcoin-entusiast och rekommenderas starkt för dem som har en passion för denna cryptocurrency. Appen lanserades för nästan sju år sedan, så det är inte ett nytt tillägg i Play Store. Alla saker som beaktas, även om du inte får mest nytta av den här appen, är det verkligen en rolig tapet att ha på din telefon för att döda lite tid. Var dock försiktig med den här bakgrundsbilden, eftersom det i vissa fall kan tömma telefonens batteri ganska snabbt. Tapeten är en gratis nedladdning i Play Store.

Bitcoins 3D Live Wallpaper

Denna speciella levande tapet är densamma i princip som den vi talade om ovan, men med några (betydande) förändringar. För det första har den en mer tilltalande bild ombord, bestående av en bunt / hög med Bitcoins. Dessa mynt ändrar funktion när användaren interagerar med dem. Det är ett utmärkt sätt att hedra Bitcoins, som har funnits ett tag nu, men har startat dramatiskt under de senaste åren. Utvecklaren lägger till en handfull anpassningsalternativ denna tapet, så att du kan ändra färgen på dina mynt (brons, silver, guld) och till och med antalet mynt som visas på skärmen.

Du kan till och med koppla ihop den med din miljö med kameran, vilket är en mycket fin touch. För att gå över till inställningarna på appen måste användaren helt enkelt dubbelklicka på tapeten. Allt är enkelt och roligt att använda, så se till att prova det direkt. Utvecklaren nämner att appen är kompatibel med avancerade och avancerade telefoner, så det borde inte betyda vilken enhet du har. Så länge du har en enhet som kör Android 2.2 och senare, bör du vara bra att gå. Appen är en gratis nedladdning, men har annonser ombord, vilket är en mindre besvär.

Intresserad av att investera i Bitcoins eller andra Altcoins?

Så här köper vi Bitcoin och Ethers. Du kommer att få 10 $ GRATIS BITCOIN när du köper eller säljer mer än $ 100 värd för någon digital valuta.