Hur man stänger appar på iPhone XS

Apple har betonat att tvångsstängning eller avslutande av en app på en iPhone inte egentligen är så nödvändig eftersom den kommer att ta upp fler resurser när du startar den igen. Ändå är detta också användbart för att hålla en snygg multitasking-vy. Det är också nödvändigt när en app plötsligt fastnar eller inte svarar. Om du undrar hur du stänger appar på den nya iPhone XS med Home-knappen inte längre finns, så har vi täckt. Stegen utarbetas därefter i detta sammanhang så att allt du behöver göra är att bläddra lite nedåt och läsa vidare.

IPhone XS kommer med iOS 12 som sin inbyggda plattform. I likhet med föregångaren iPhone X är iPhone XS också schematiskt utan en Home-knapp. Och frånvaron av en Home-knapp förändrar också många saker från omstart till åtkomst till Hem-skärmen och stängning av appar på den nya iPhone. För att komma åt Hem-knappen på din iPhone XS, måste du använda en Hem-gest genom att röra fingret till gestområdet längst ner på iPhone-skärmen. Flytta sedan upp eller dra och släpp fingret kort.

Samtidigt utförs stängning av appar på din iPhone XS på detta sätt:

  1. Dra upp från botten av skärmen och pausa sedan lite mitt på skärmen. Om du gör det kommer App Switcher eller multitasking-vyn att öppnas, som innehåller olika appkort eller förhandsgranskningar.
  2. Dra åt höger eller vänster för att hitta appen du vill stänga.
  3. Stäng sedan appen genom att svepa upp i förhandsgranskningen.

Dra upp i en 45-graders vinkel för att komma åt App Switcher snabbare och för att få den rätt. Det kan ta några gånger för dig att få det rätt så fortsätt bara att försöka. Du kan överdriva rörelserna på hastighetskostnaden om du måste göra det först. När du har vant dig vid det, blir gesterna snabba.

Om du vill stänga flera appar samtidigt eller ta bort alla appar som körs i bakgrunden kan du stänga upp till 3 appar samtidigt med samma metod som visats tidigare. Eller följ bara dessa steg:

  1. Starta appomkopplaren genom att svepa upp från botten av startskärmen, pausa sedan eller håll fingret på skärmen under en sekund och ta bort den.
  2. När du ser appkorten eller förhandsvisningarna placerar du dina två fingrar på de två appkorten och sveper sedan upp för att stänga dem.
  3. Alternativt kan du flytta den primära appen till höger för att visa det tredje appkortet och sedan placera dina tre fingrar på appkorten för att stänga tre appar samtidigt.

De nyligen använda apparna som visas i App Switcher är inte öppna utan i vänteläge. I det här läget kan du enkelt navigera och multitask med dina appar.

Om du någonsin stöter på några fel när du försöker stänga appar eller sätta upp App Switcher på din iPhone XS, kan du dela det med oss ​​så hittar vi sätt att hjälpa dig fixa det.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att lösa problemet med din enhet. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!