Hur man fixar Apple iPhone X-appar som inte kommer att uppdateras [Felsökningsguide]

Liksom alla andra applikationer kan Apples helt egen App Store-app också ge efter för slumpmässiga brister. Faktum är att många iOS-ägare plågas av ett problem där vissa appar inte kommer att uppdateras via App Store. Det här problemet har redan påverkat vissa användare av den nya iPhone X. Möjliga skäl till varför appar inte kommer att uppdatera skulle innehålla otillräckligt lagringsutrymme eller lite minne på enheten såväl som nätverksproblem som om iPhone inte har tillgång till Internet.

För att ge dig några ingångar om hur du hanterar detta problem på din iPhone X-luren har jag utarbetat standardförfarandena eller generiska lösningar. Läs vidare för att ta reda på vad du ska göra om du en dag skulle inse att dina appar inte uppdateras helt enkelt för att de inte kommer att uppdateras i första hand. Det här kanske inte är en stor sak om du inte bryr dig om dina appar är uppdaterade eller inte, men om du är motsatt användare, hittar du alltid sätt att lösa problemet och få saker att fungera som de borde.

Innan något annat, om du har andra problem med din enhet, kan du försöka bläddra igenom vår felsökningssida eftersom vi redan har tagit upp flera problem med den här enheten. Oddsen är att vi redan har publicerat ett inlägg som hanterar liknande problem. Försök hitta problem som har liknande symtom med vad du för närvarande har och känn dig fri att använda de lösningar som vi har föreslagit. Om de inte fungerar för dig eller om du fortfarande behöver vår hjälp, fyll i vårt frågeformulär och tryck på skicka för att kontakta oss.

Hur du felsöker iPhone X med appar som inte kommer att uppdateras

Innan du börjar felsöka ska du se till att din iPhone har tillgång till Internet. Om du använder mobildata kan du prova att växla till och ansluta via Wi-Fi. Se också till att flygplansläget är avstängt. Ännu viktigare är att du bör överväga att gå till Apple-systemets webbplats för att kontrollera och se till att App Store-tjänsterna är aktiva eller tillgängliga. Om servicestatus är aktiv men ändå kommer dina appar inte att uppdateras, prova dessa efterföljande genomgång.

Första lösningen: Pausa och starta om nedladdning av appen.

Det finns tillfällen då problemet uppstår som en mindre fel, som ofta åtgärdas genom att pausa och återuppta appnedladdningen från hemskärmen. Så du kan prova detta först med dessa steg:

 1. Tryck fast på appen från hemskärmen tills du ser alternativet att återuppta nedladdning, pausa nedladdning eller avbryta nedladdning .
 2. Om appnedladdningen är pausad, knackar du på Fortsätt nedladdning.
 3. Om nedladdningen har fastnat, tryck på Pausa nedladdning och tryck sedan på appen igen och tryck sedan på Fortsätt nedladdning.

Försök och se om det fungerar. I annat fall går du vidare till nästa tillämpliga lösning.

Den andra lösningen: Tvinga stoppa och starta om App Store.

Mindre app-problem, särskilt i App Store, rensas vanligtvis genom att stoppa och starta om applikationen på din iPhone. Precis som vad som rekommenderas när andra appar fungerar. Så här görs:

 1. Dra upp från botten till mitten av startsidan och håll in tills App Switcher dyker upp.
 2. Svep åt vänster eller höger för att hitta App Store- förhandsgranskningen.
 3. Tryck och håll fast i App Store- appen och knacka sedan på ikonen minus (-) för att rensa eller avsluta appen.

Alternativt kan du svepa upp för att stänga appen så snart ikonen minus (-) dyker upp på skärmen.

Tredje lösningen: Starta om din iPhone (mjuk återställning).

Det är möjligt att din iPhone X iOS glider och på något sätt är instabil. Om du vill rensa detta startar du om din iPhone X. Detta kommer att dumpa cachade filer och tillfälliga som kan ha skadats och orsakar mindre problem i App Store-tjänsterna. Här är hur:

 1. Tryck och håll ned sid / strömknappen och endera volymknappen i några sekunder.
 2. Släpp knapparna när du ser kommandot Slide to Power off .
 3. Dra sedan skjutreglaget Ström av till höger. Ge din iPhone flera sekunder att stänga av.
 4. Efter cirka 30 sekunder trycker du och håller ned Side / strömknappen igen tills Apple-logotypen visas och släpp sedan.

Du kan också använda inställningsmenyn för att stänga av och sedan starta om din iPhone X. Så här utförs:

 1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
 2. Tryck på Allmänt .
 3. Bläddra till och knacka på alternativet för att stänga av . Att göra så stänger av din iPhone X.
 4. Efter några sekunder trycker du på sidan / strömbrytaren igen för att slå på den igen.

Låt din enhet slutföra omstarten och försök sedan uppdatera appar i App Store.

Fjärde lösningen: Återställ nätverksinställningar.

För att rensa problem med nätverksanslutningen kan det hjälpa att utföra en återställning av nätverksinställningar. Om du gör det kommer du att ta bort alla dina nuvarande nätverksinställningar och så att du kan starta om din Internet-anslutning från början. Så här görs:

 1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
 2. Tryck på Allmänt .
 3. Bläddra till och tryck på Återställ .
 4. Välj alternativet för att återställa nätverksinställningar. Detta raderar alla dina nuvarande nätverksinställningar inklusive Wi-Fi, Bluetooth och serverinställningar och återställer sedan standardvärdena.
 5. Ange enhetens lösenord om du uppmanas.
 6. Tryck sedan för att bekräfta återställning av systeminställningar.

Din iPhone startar om automatiskt när återställningen är klar. Efter omstart måste du konfigurera och ansluta till ditt Wi-Fi-nätverk igen för att använda Internet igen.

Femte lösningen: Logga ut och gå tillbaka till ditt Apple ID-konto.

Kontrollera ditt Apple-ID och se till att du är inloggad i App Store med rätt Apple-ID. Om du redan är men fortfarande inte kan uppdatera appar kan du försöka logga ut från App Store och logga in igen.

 1. För att göra det, gå till Inställningar-> iTunes & App Store- menyn.
 2. Klicka sedan på ditt Apple-ID längst upp på skärmen.
 3. Tryck på Logga ut och avsluta sedan Inställningar .
 4. Öppna appen Inställningar igen och tryck sedan på iTunes & App Store.
 5. Klicka på Logga in och ange dina Apple ID-referenser för att logga in på ditt Apple- eller iTunes-konto.

Starta om din iPhone efteråt för att rensa och uppdatera det interna minnet. Försök sedan uppdatera appar igen.

Andra alternativ

Om ingen av ovanstående lösningar fungerade och du fortfarande inte kan uppdatera appar på din iPhone X kan du försöka installera appuppdateringar via en dator istället. Du kan använda antingen en Windows PC eller Mac-dator med senare eller senaste OS-version och har den senaste iTunes-programvaran installerad. När du är klar följer du dessa steg:

 1. Slå på automatiska uppdateringar från din dator. Sätt kan variera beroende på datortyp och operativsystem.
 2. Anslut din iPhone X till din dator med hjälp av Lightning-kabeln.
 3. Öppna sedan iTunes.
 4. Klicka på iTunes- menyn i det övre vänstra hörnet på skärmen.
 5. Välj sedan Inställningar .
 6. Klicka på fliken Nedladdningar.
 7. Markera alla kryssrutor och klicka sedan på OK .

Starta om din iPhone X och kontrollera sedan om alla väntande uppdateringar redan är installerade.

Sök mer hjälp

Om din iPhone X fortfarande inte kan uppdatera appar efter att ha utfört alla tillämpliga lösningar, skulle dina återstående alternativ vara att prova en iOS-återställning eller kontakta Apple Support för andra rekommendationer och avancerade lösningar. Om du gör det kommer du att uppmana dem att dubbelkontrollera den aktuella statusen för App Store-tjänster från deras system och vid behov uppdatera tjänsterna i slutändan.

Anslut oss

Om du behöver mer hjälp med att använda vissa funktioner och funktioner i den nya Apple iPhone X-smarttelefonen, kan du gärna besöka vår handledningssida. Där kan du hitta en lista över hur man gör, innehåll steg, steg för steg samt svar på vanliga frågor angående iPhone X. Om du har andra problem eller har stött på några problem när du använder telefonen kan du nå oss via detta formulär . Tänk bara på att berätta mer information om problemet eller enhetsproblemet (erna) du kan ha och vi hjälper dig gärna ytterligare.

Inlägg du kanske också vill läsa:

 • Vad gör du när din Apple iPhone X inte laddar eller laddar mycket långsamt? [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar en iPhone X som slutar visa aviseringar efter en iOS-uppdatering [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar en iPhone X som fortsätter att krascha och frysa efter en uppdatering [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar iPhone X Bluetooth-bilkoppling som inte fungerar efter installation av en ny iOS-uppdatering [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar YouTube-appen som fortsätter kraschar på din iPhone X [Felsökningshandbok]
 • Hur man fixar Messenger som fortsätter att krascha eller slutar fungera på din iPhone X efter installation av en ny iOS-uppdatering (enkla steg)