Samsung Galaxy S8 Snabbladdning fungerar inte och andra relaterade problem

#Samsung #Galaxy # S8 är den sydkoreanska jätten som är den senaste flaggskeppet som spelar en ny design från de tidigare modellerna. Telefonen har en storskärmsfastighet med minimala ramar på alla sidor. Telefonen använder en 5, 8 tums Super AMOLED-skärm som har 83, 6% skärm till kroppsförhållande. Några av de fantastiska funktionerna i denna telefon inkluderar dess användning av en Snapdragon 835 / Exynos 8895-processor med 4 GB RAM, 12MP kamera och 3000 mAh-batteri bara för att nämna några. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy S8 snabbladdning som inte fungerar och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8 Snabbladdning fungerar inte

Problem: Jag har en snabbladdningskabel och gick utomlands men utomlands Jag använde normal laddning men när jag kom tillbaka använder jag rätt adapter som säger snabbladdning men när jag ansluter den fungerar det inte har jag en Samsung Galaxy S8

Relaterat problem: Min största fråga för närvarande är att jag inte kan få telefonen att alltid ladda snabbt. Detta är den svåraste telefonen jag någonsin har haft för att ladda. Jag har så många repor runt var jag placerar laddkabeln. Jag fick massor av annonser till en början och jag gjorde något, inte säker på vad, men nu är det verkligen inte en stor fråga för mig. Jag hör att det här är den bästa telefonen att ha, men just nu saknar jag min iPhone. Några råd för att ladda min telefon?

Lösning: Det första du behöver göra i detta fall är att rengöra telefonens laddningsport med en burk med tryckluft eftersom förekomsten av smuts eller skräp i denna port kan störa laddningsprocessen. Om telefonen fortfarande inte laddar snabbt, se till att telefonen är korrekt inställd för snabbladdning.

  • Navigera till Apps> Inställningar.
  • Tryck på Sök och sök sedan efter och välj Batteri.
  • Tryck på Fler alternativ.
  • Tryck på Avancerade inställningar.
  • Tryck på skjutreglaget för att slå på snabbladdning

Du bör också se till att använda en fungerande laddkabel och en adaptiv snabbladdare för att ladda din telefon.

S8 börjar inte efter att ha blivit våt

Problem: Min Samsung Galaxy S8 blev våt och jag stängde den omedelbart av. Den gick sedan till en fabrikssnedladdning. Med instruktionen att inte stänga av. Jag kunde inte stänga av det ändå. Jag lade telefonen i en påse med ris i 1 dag, använde en hårtork och nu har det gått 2 dagar, det skulle inte börja. Hur länge avdunstar fukten från telefonen innan jag behöver ta den för reparation?

Lösning: Att placera telefonen i en påse med ris i minst 48 timmar tar vanligtvis bort fukten inuti telefonen. Om din telefon inte slås på kan du försöka ladda den först i minst 20 minuter. Om telefonen inte laddas kan du försöka rengöra laddningsporten med en burk med tryckluft, ladda sedan telefonen med en annan laddningssladd och väggladdare. Slå på telefonen genom att hålla ner både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder.

Om stegen ovan inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

S8-säker mapp har låsts för att förhindra obehörig åtkomst

Problem: Jag använder Samsung S8 och nyligen öppnas inte min säkra mapp. Varje gång jag klickar på det visas ett popup-meddelande som säger att “obehörig programvara är installerad på din telefon. Säker mapp har låsts för att förhindra obehörig åtkomst. ”Jag försökte ta bort appen, men jag kunde inte. Jag skulle verkligen uppskatta din hjälp. Tack så mycket på förhand.

Lösning: Om du inte har förankrat din telefon och du får det här felmeddelandet är det första du bör göra att kontrollera om det finns några nya programuppdateringar tillgängliga och om det finns det bör du uppdatera telefonen i enlighet därmed.

Om din telefon redan körs med den senaste programvaruversionen bör du försöka torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.

S8-fukt vid laddningsportfel

Problem: Hej, min S8 började bara ge mig en varning under laddning om att USB-enheten är våt och inte laddas när den är avstängd. Min telefon har aldrig varit nära vatten eller något annat för att orsaka detta meddelande. Från och med i morgon, när telefonen är på och ansluten, är laddningssymbolen på, men batteriet anstränger fortfarande. Jag försökte en mjuk återställning och rengöring av porten, men det är ingen skillnad. Fyi, jag gissar om Android-versionen eftersom jag inte hittar informationen..Jag vet bara att jag inte har Oreo än..lol. Tack!

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksåterställning. Detta gör att du kan kontrollera om problemet orsakas av ett programfel. När återställningen är klar kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Jag rekommenderar att du försöker använda en annan laddningssladd och väggladdare för att ladda din telefon. Om du fortfarande upplever samma felmeddelande rekommenderar jag att du tar med telefonen till ett servicecenter och får den kontrollerad.

S8 svart skärm med blått LED-ljus

Problem: Hej, jag äger en Samsung Galaxy S8. Mitt batteri var slut så jag laddade på min laddare. Några minuter senare gick jag tillbaka för att komma på min telefon och skärmen förblir bara svart. Det blå ljuset överst tänds och det vibrerar fortfarande när jag slår på det och stänger av det. Annat än att ingenting dyker upp på min skärm. Jag har tryckt på och hållt ned strömbrytarens volymknapp i ungefär en minut. Är du inte säker på vad du ska göra.

Lösning: Vad du bör göra just nu är att se till att batteriet på telefonen har tillräcklig laddning. Följ stegen nedan för att ladda din telefon.

  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft.
  • Ladda telefonen i minst 20 minuter med en annan laddningssladd och väggladdare. Du bör också kontrollera om telefonen kan laddas från en dators USB-port.
  • Slå på telefonen genom att hålla ner både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder.

Ett sista felsökningssteg att överväga är en fabriksåterställning från återställningsläget. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

Om problemet kvarstår bör du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

S8 Släpper inte slumpmässigt inte på

Problem: Mitt batteri dog och när jag kopplade in det för att ladda blinkade en enda vit linje horisontellt hela natten. Det laddades inte och jag kunde inte slå på den. Jag kopplade ur telefonen och slog på den. Det var 1% så jag anslöt snabbt det och nu laddas det. Varför hände det här?

Lösning: Det är möjligt att detta orsakas av programvarufel. Observera bara telefonen först och kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det skulle jag rekommendera att du gör en fabriksåterställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.