5 bästa appar för musikredigerare för Android år 2020

Musik har ett enormt inflytande på våra liv. Du hittar sällan människor som inte tycker om ett bra musikalbum eller spår. Och med varje låt eller ljudfil har vi delar som vi verkligen gillar. Men tänk om du bara vill lyssna på den favoritdelen och inte hela låten? Det finns bra sätt att redigera ljudfiler för att hoppa över de tråkiga delarna och komma till de verser eller delar som du gillar mest. Vi kommer att prata om några appar idag som hjälper dig att redigera eller klippa musik på din Android-enhet.

Dessa musikredigeringsappar finns i överflöd. Men det hjälper dig att välja den bästa som passar dig, med tanke på det stora antalet appar som finns där ute. Vi kommer att prata om fem av de bästa appar för musikredigerare som finns tillgängliga för Android just nu. Dessa appar hjälper dig att klippa ljudspår, göra ringsignaler ur dem och mycket mer. De flesta av dessa appar är gratis, men du kan behöva göra ett köp i appen för några ytterligare funktioner.

5 bästa appar för musikredigerare för Android år 2020

Media Converter

Detta är en av de mest grundläggande apparna för musikredigerare som finns där, så att du kan klippa dina mp3-filer till mindre filer, beroende på vilken längd du föredrar. Förutom att redigera ljudfiler kan du också redigera videor här, så att du kan blanda ljudet enligt din bekvämlighet. Inställningarna och funktionerna är lätta att förstå, och utvecklaren gör det oerhört bekvämt för nya användare. UI erbjuder inte mycket, men det är inte särskilt ett problem med tanke på att det gör exakt vad den ska.

Ännu viktigare är att det här är en gratis app, vilket innebär att du inte kommer att behöva skala ut en krona för att använda den. Det finns annonser ombord, även om de inte är påträngande. Sammantaget för en app som lovar att du kan beskära och redigera ljud såväl som videofiler känner jag att du inte kan be om en bättre app. Appen har laddats ner nästan 10 miljoner gånger. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.0 och senare och täcker ett brett utbud av Android-smartphones och surfplattor. Det har dock gått ett tag sedan appen har uppdaterats, så förvänta dig inte att hitta några nya funktioner när som helst snart.

Music Maker Jam

Detta är mer en musikskapande app snarare än en redigeringsapp, även om du kan göra båda. Det finns en mängd olika ljudfiler att välja mellan, som du kan blanda för att skapa ditt eget perfekta spår. Det finns exempel på ljudfiler som spänner över ett brett spektrum av genrer, inklusive EDM, trap, hiphop, dubstep, house, pop, rock och mer. Det bästa med den här appen är att du till och med kan lägga till ditt eget sång i ljudfilerna, vilket gör den till en komplett app för blandning av musik. När du har komponerat ditt eget spår kan du dela det på alla sociala medieplattformar inklusive SoundCloud, WhatsApp, Facebook etc.

Om det finns en varning med den här appen är det att funktionen är ganska begränsad om du använder gratisversionen. Du måste göra en handfull köp i appen för att låsa upp ljudfiler i studiokvalitet. Men eftersom det ger dig friheten att skapa och dela med dig av din egen musik verkar det inte för mycket att spendera lite pengar. Music Maker-communityn har redan delat nästan 2 miljoner låtar online, som talar volymer om tjänstens popularitet. Du kan ladda ner appen gratis, men som vi nämnde ovan kommer du att behöva göra ett köp i appen för att låsa upp ytterligare funktioner. Appen har redan laddats ner nära 50 miljoner gånger.

PocketBand Pro - Social DAW

Ytterligare en app som hjälper dig att skapa din egen musik, PocketBand Pro är en praktisk applikation att äga, särskilt om du använder musikkomposition. Du får välja mellan olika instrument som trummor, modulator, solo, gitarr och liknande . Det är en lite mer gammal skola på appen som vi nämnde ovan. Användare kommer att ha tillgång till funktioner som fördröjning, fläns, kör, reverb, phaser, distorsion, kompressor och andra. Funktionslistan är dock ganska mångsidig, så du kommer inte att uppleva att det saknas på något sätt. Du kan remixa låtar från gemenskapen och dela dem runt med CreativeCommons-licensen.

Play Store-listan avslöjar en handfull utmärkta recensioner från kunderna, vilket är all säkerhet du kommer att behöva från appen. Applikationen är kompatibel med i stort sett alla tillgängliga Android-enheter på marknaden (Android 1.6 och högre). Appen är gratis att ladda ner, även om den kommer med annonser. Du kan dock bli av med annonserna med ett köp i appen. Om du är villig att använda den här appen oftare är det vettigt att göra ett köp i appen. Tillfälliga användare kan ladda ner appen och ta den för en snurr innan de lägger sina pengar i den.

ZeoRing - Ringtone Editor

Detta är en ganska grundläggande app för ringsignaler och gör exakt vad den ska. Det kommer med ett mycket fängslande användargränssnitt, vilket gör det lättare att förstå kontrollerna och dess funktion. Du kan trimma ljudfiler som du vill och ställa in dem som dina ringsignaler som du vill. När du har gjort en anpassad ringsignal kan du lika enkelt dela den runt. Det är en väldigt praktisk app, och om du gör ringsignaler är allt du letar efter är det här appen att få. Appen är gratis att ladda ner även om den kommer med en hälsosam dosering av annonser, vilket inte är särskilt problem. Appen kan laddas ner av enheter som kör Android 4.0 och högre.

MP3-skärare

Ännu en MP3-trimningsapp, appen låter dig klippa dina favoritdelar av en låt på bara några enkla steg. Det är lätt att förstå och kräver inte för mycket teknisk kunskap. Som du kan se från Play Store-listan har appen många utmärkta recensioner från användare. Med detta i åtanke rekommenderar vi dig att kolla in detta. När du har gjort ditt ljudklipp kan du lika enkelt dela det på sociala medier. Med tanke på appens enkelhet har den redan laddats ner nära 50 miljoner gånger. Den är kompatibel med olika Android-enheter och kräver ingen extra hårdvara. Du kan ladda ner appen gratis men kanske måste ta itu med några annonser. Appen kommer också med köp i appen.