7 bästa Bluetooth-headset för truckar 2020

Bluetooth-headset finns i överflöd där ute. Men att få den bästa för dig själv kan vara ganska en utmaning. Truckare, särskilt, har det svårt att hitta den bästa som passar dem. Detta beror på att den primära användningen av Bluetooth-headset för truckar inte är musik utan att kunna prata i telefon när du är på språng. Med detta i åtanke har vi beslutat att sammanställa listan över de bästa Bluetooth-headseten du kan få, särskilt om du är en lastbilsförare. Listan är ganska mångfaldig, allt från några prisvärda till några dyra modeller. Så det finns ingen brist på variation här.

ProduktvarumärkenamnPris

NETGEARNETGEAR Nighthawk AC1900 (24x8) DOCSIS 3.0 WiFi-kabelmodem Router ComboKolla pris på Amazon

PlantronicsPlantronics VOYAGER-5200-UC (206110-01) Advanced NC Bluetooth Headsets SystemKolla pris på Amazon

BlueParrottBlueParrott B450-XT brusreducerande Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

WISZENWISZEN trådlöst headset, inkluderat handsfree-samtal, kompatibeltKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Bästa Bluetooth-headset för truckar 2020

Plantronics Voyager Legend

När vi börjar med vår nedräkning tittar vi på Plantronics Voyager Legend-headsetet. Det är verkligen en "legend", som ger dig ljudkvalitet i toppnivå och enkel anslutning till din telefon. Den här är perfekt för lastbilsförare, men tål också de dagliga olyckorna som vi alla stöter på - skydd mot regn, svett och kaffesøl och mer. Den här kan skilja din röst från upp till 80 Db: s bakgrundsbrus och kan svara samtal automatiskt.

En av de coola sakerna med Plantronics Voyager Legend är att den förstår två röstkommandon för att enkelt svara och släppa samtal - svara och ignorera .

Plantronics Explorer 50

Plantronics är det främsta varumärket när det gäller Bluetooth-headset. En av de trevliga sakerna med den här är hur ergonomiskt och lätt det är, så att du kan använda detta i timmar åt gången utan irritation. Det levereras med lite utmärkt batterilivslängd inuti, vilket ger dig hela 11 timmar i "premiumkvalitet för samtal / speltid från en enda laddare.

Det har också vätskeskydd, vilket håller detta skyddat mot oavsiktliga spill. Ännu viktigare är att det håller dig säker i regnet, åtminstone om du håller ditt headset hela dagen. Plantronics Explorer 50 är verkligen en av de bästa du kan köpa idag.

Plantronics VOYAGER-5200-UC

De som är välbekanta med elektronik kommer att vara väl medvetna om Plantronics och de produkter den har att erbjuda. Företaget har de bästa headseten och till en rimlig prislapp. Plantronics VOYAGER-5200-UC har alla nödvändiga funktioner som brusreducering, överlägset ljud och en smart design. Prissättning för just detta headset börjar från $ 150, så se till att få rätt pris på just den här modellen.

Det är ett av dessa headset som du inte ens inser att det är på örat tack vare de lätta material som används i dess tillverkning. Med ett genomsnittligt betyg på 4, 6 stjärnor på 5 är VOYAGER verkligen värt din uppmärksamhet här. Användarrecensionerna har också varit ganska gynnsamma, vilket kan förväntas med en produkt av denna kaliber. Vissa användare har klagat över att ljudet är utmärkt och på punkt 95% av tiden, vilket är det bästa du kan få från trådlösa öronstycken som den här. Se till att kolla in det från Amazon.

VXi BlueParrott B450-XT

VXi BlueParrott har en något bulkigare design och är verkligen inte ditt konventionella mono Bluetooth-headset. Men vad företaget saknar i storlek, utgörs av avdelningen för ljudkvalitet. Det är vad du vill ha dessa mono-headset för, eller hur? Så även om det inte ser så snyggt ut kommer det säkert att göra jobbet gjort. Det är för närvarande prissatt till $ 149, 99 på Amazon.

Naturligtvis kommer detta headset också med brusavstängning ombord, vilket är en förutsättning för lastbilsförare eftersom de kan omges mitt i mycket buller ibland. Headsetet har även NFC-stöd ombord för en beröringsanslutning. Vidare har VXi en dedikerad mobilapp på Android för att göra det lättare att styra headsetet. Headsetet kan hålla i mer än 24 timmar på en enda laddning, vilket kanske är den mest attraktiva funktionen för denna produkt.

Sennheiser SD DECT

Sennheiser SD DECT kommer från en av de bästa headsetstillverkarna i världen och är ett ganska unikt headset i den här listan. Förutom att erbjuda support för mobila enheter kan det också para ihop med din fasta telefon. Knappen som medföljer headsetet låter dig bekvämt växla mellan din fasta telefon och smartphone, det är bokstavligen så enkelt.

Kundrecensioner har föreslagit att hörlurarna kommer med oklanderligt ljud- och inspelningsförmåga och kan användas mycket under hela dagen tack vare batteritiden hela dagen. Om du är lite borta från din smartphone är det inte heller ett problem, eftersom headsetet har ett exceptionellt sortiment, så att du kan ströva fritt runt din smartphone utan att förlora något av Bluetooth-sortimentet. Denna aspekt kan dock bero på vilken typ av område du befinner dig i. Till exempel kommer sortimentet att vara ganska fantastiskt inomhus, och samma sak kan förmodligen inte sägas utomhus. SD DECT är lite dyrt till 239, 46 $, men om du inte har något emot att förlänga din budget lite, finns det ingen tvekan om att du inte kommer att ångra att få en av dessa.

Phaiser BHS-750

Den här är utformad mer mot löpare och idrottare men kan också vara praktiskt för lastbilsförare. Detta Phaiser Bluetooth-headset har en svettbeständig kropp och en ganska attraktiv design och är verkligen en konversationsstartare. Den levereras med 8mm högtalare ombord för optimalt ljud och prestanda. Försäkrar sig lite mer om det svettbeständiga kroppen, ja, företaget är så säker på sin teknik att det erbjuder livstidsgaranti för just denna funktion. Naturligtvis kan detta också användas för vissa allvarliga musikövningar om du föredrar att använda den på det sättet.

Recensionerna nämner att öronsnäckorna är något mindre i längden, så att de inte sticker ut ur öronen så mycket. Det är för närvarande priset till $ 65, 99 och finns i tre olika färger. Det är lite okonventionellt att använda dessa för dina telefonsamtal, men det kommer säkert att tjäna ditt syfte. Det kommer också med Soft Comply Tips ombord, så att du kan vara säker på att dina öron förblir lika bekväma som någonsin med dessa på.

WISZEN trådlöst Bluetooth-hörlurar

Detta är förmodligen det minsta brusreducerande mono Bluetooth-headsetet som du hittar i den här listan. Som väntat är detta inte avsett för musik eller någon annan mediauppspelning. Det tjänar ett syfte, ta emot eller ringa samtal, och det gör ett ganska bra jobb på det. Det här specifika headsetet från WISZEN kommer med HD-röst ombord för att erbjuda dig det bästa när det gäller ljudkvalitet. Det finns inga knappar ombord på detta headset eftersom det använder en attraktiv pekskärm för att utföra kommandon. Det kan ta lite tid att vänja sig, men det råder ingen tvekan om att det säkert är ett steg framåt jämfört med dess samtida. Du kan trycka en gång för att besvara ett samtal eller avsluta samtalet mellan en konversation eller pausa / spela musik. För att avvisa ett inkommande samtal måste du helt enkelt hålla pekpanelen i 3 sekunder.

Det finns också en dedikerad volymrocker på headsetet, vilket sparar besväret med att manuellt öka den från din telefon. WISZEN Bluetooth-headset är till 19, 90 dollar och är tillgängligt i fem färger för tillfället. Se till att kolla in det via Amazon.

ProduktvarumärkenamnPris

NETGEARNETGEAR Nighthawk AC1900 (24x8) DOCSIS 3.0 WiFi-kabelmodem Router ComboKolla pris på Amazon

PlantronicsPlantronics VOYAGER-5200-UC (206110-01) Advanced NC Bluetooth Headsets SystemKolla pris på Amazon

BlueParrottBlueParrott B450-XT brusreducerande Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

WISZENWISZEN trådlöst headset, inkluderat handsfree-samtal, kompatibeltKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Dom

Som du ser finns det massor av olika alternativ för Bluetooth-headset för lastbilar. Någon av dessa ger dig utmärkt kvalitet, men vi tror att valen från Plantronics stiger som några av de bästa.

Vad är ditt favorit Bluetooth-headset?