Löst Samsung Galaxy S7 Edge-skärm som flimrar efter dropp

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Samsung #Galaxy # S7Edge att lösa problemen som de upplever med sin telefon. Denna modell som släpptes 2016 är en tidigare flaggskeppstelefon som är bäst känd för att använda en böjd kantskärm. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy S7 Edge-skärmen som flimrar efter droppproblem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S7 Edge eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S7 Edge-skärmen flimrar efter släpp

Problem: Min telefon föll ner och bakpanelen brast. Telefonen fungerade bra tills en dag skärmen började flimra och bli oskärpa. Det händer ett par gånger tills det gick av. Efter några lediga dagar på att inte använda det blev det bra men den flimrande och skärmavbrytningen kom tillbaka efter en timmes användning. Vad kan vara problemet och vad ska jag göra? Garantin upphör att gälla på grund av spricka på enheten.

Lösning: Det är troligt att droppen har skadat en komponent inuti telefonen. Det bästa du kan göra just nu är att kontrollera om problemet orsakas av en programvarufel genom att starta telefonen i återställningsläge och sedan göra en fabriksinställning. Observera att återställningen raderar dina telefondata.

Om problemet fortfarande uppstår måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

S7 Edge-skärmen är svart efter dropp

Problem: Telefonen tappades skärmen först på cement. Inga repor eller bucklar dock svart skärm. Vi kan svara på det genom att svepa skärmen men det är det. Skärmen är också låst. Vi försökte låsa upp det bara genom att gissa var siffrorna var, men det fungerade inte för att ladda ner på smart switch. Finns det ändå att ansluta och kringgå den låsta skärmen för att återställa kontakter och foton åtminstone? Jag försökte också trycka på volym och stänga av knappen men ingenting ger oss tillbaka skärmen. All hjälp skulle bli mycket uppskattad. Bara en sidnotis jag är inte säker på vilken version av telefonen som helst

Lösning: Eftersom skärmen är svart finns det inget sätt att få åtkomst till de data som är lagrade i telefonen om de inte är låsta upp. Att använda Find My Mobile-tjänsten i Samsung eller Find My Device-tjänsten hos Google fungerar inte i det här fallet eftersom du fortfarande måste ange lösenordet på telefonskärmen. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad. Det är mycket troligt att bildskärmsenheten måste bytas ut.

S7 Edge-skärmen visar inget

Problem: min s7 kantskärm visar ingen sak den svarar inte på någonting den har inte tappats eller misshandlats även om jag använde den så placerade jag den i fickan och nästa sak jag ser när jag tog ut den är skärmen död död snälla hjälp mig

Lösning: Det första du behöver göra i detta fall är att se till att telefonbatteriet har tillräcklig laddning genom att följa stegen nedan.

  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft.
  • Ladda telefonen i minst 20 minuter med en väggladdare. Om telefonen inte laddas kan du försöka använda en annan laddkabel och en väggladdare. Du bör också testa om telefonen kan laddas från en dators USB-port.
  • Slå på telefonen genom att hålla ner både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder.

Om telefonen fortfarande inte slås på, försök sedan starta den i återställningsläge. Om du har åtkomst till det här läget föreslår jag att du torkar cache-partitionen på telefonen och sedan gör en fabriksinställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.