Löst Samsung Galaxy A3-kamera fokuserar inte

#Samsung #Galaxy # A3 är en kompakt premiumtelefon i högklass som ger en bra användarupplevelse utan den vanliga höga prislappen som ofta är associerad med flaggskeppstelefoner. 2017-versionen av denna enhet har en 4, 7 tums Super AMOLED-skärm med HD-upplösning och använder Exynos 7870 octa core-processor i kombination med 2 GB RAM-minne som gör att telefonen kan köra snabbt. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att hantera Galaxy A3-kameran som inte fokuserar och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy A3 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

Samsung Galaxy A3-kamera fokuserar inte

Problem: Hej, jag har en Samsung galaxy a3 2016. Den senaste tiden har det agerat hemskt, det började först med att WhatsApp-messenger Viber och snapchat inte fick några aviseringar. Nu har kameran slutat fokusera och alla bilder är suddiga jag kontrollerade ett forum och det rådde att kontrollera om alla appar var uppdaterade när jag kontrollerade att jag såg att alla mina appar inte automatiskt uppdateras som jag valt tidigare. Och när jag försöker uppdatera en app tar det evigt ... programvaran är uppdaterad ... Vad kan jag göra?

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att se till att kameralinsen är fri från smutsar. Torka av linsen med en mikrofiberduk och se till att linsen är klar. När detta är gjort, fortsätt med att rensa cache och data från kameraprogrammet från applikationshanteraren. Kontrollera om kameran nu kommer att fokusera. Om bilderna fortfarande är oskarpa föreslår jag att du säkerhetskopierar dina telefondata och gör en fabriksåterställning. När återställningen är klar kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det, måste du kontrollera detta vid ett servicecenter eftersom det redan kan orsakas av en felaktig kameramodul.

Samsung Galaxy A3-kamera fungerar inte

Problem: Kameran fungerar inte. Kan inte använda någon app som kräver kameran. Fick alla felsökningar, fungerar fortfarande inte. Ficklampan fungerar inte heller, det säger att ljuset används av kameran

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att rensa cache och data från kameraprogrammet från applikationshanteraren och sedan kontrollera om kameran fungerar. Om det inte gör det, försök att kontrollera om det görs i Safe Mode. Om kameran fungerar i det här läget kanske du har installerat en app som orsakar problemet. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den. Om problemet fortfarande uppstår i Safe Mode föreslår jag att du säkerhetskopierar dina telefondata och sedan gör en fabriksinställning. Om återställningen inte åtgärdar problemet bör du ta telefonen till ett servicecenter och ha den kontrollerad eftersom det troligtvis är ett hårdvarorelaterat problem redan.

Samsung Galaxy A3-bilder i microSD-kort kan inte nås

Problem: Jag köpte ett microSD-kort och satte in min Samsung Galaxy A3. Sedan tog jag nästan 2000 foton med telefonen och lagrade bilderna direkt på kortet. Jag anslöt sedan min telefon till datorn via USB och i Windows Explorer skapade jag olika mappar på SD-kortet. Jag flyttade sedan fotona till lämpliga mappar genom att dra och släppa, men nu är alla dessa foton borta. Försvann precis. Inget meddelande gavs om att något är fel eller att jag inte kan göra det. SD-enheten är inte skadad, och jag försökte starta om telefonen samt att sätta in SD-enheten direkt i datorn men de är fortfarande borta. Kan du snälla hjälp.

Lösning: Det verkar som att något gick fel under överföringen av fotoprocessen vilket resulterade i detta problem. Du kan försöka använda ett dataråterställningsprogram som Recuva för att återställa de saknade filerna.

Samsung Galaxy A3-foton lagrade i microSD-kort är förvrängda

Problem: I några månader har mina äldre galleribilder som tagits på min kamera snedvriden. Hälften av bilden blir grå eller det är färgförändringar (en femtedel av fotot som rör sig blir ojämnt och blått färgat). Dessa bilder togs på min gamla telefon - en Samsung Galaxy J1 och lagrades på samma SD-kort - och problemet har kommit framåt. Jag försökte ta bort de förvrängda fotona men det förändrade ingenting och problemet fortsatte. Det här är några av mina favoritfoton och jag vill inte tappa dem alla. Hur kan jag fixa det här?

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att säkerhetskopiera dessa foton antingen i Google Foton eller till din dator. När detta är gjort kan du försöka använda ett annat microSD-kort på telefonen och kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det bör du överväga att göra en fabriksåterställning. Se till att säkerhetskopiera dina telefondata innan du gör återställningen.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.