Löst LG G6 lagras efter Android Oreo-uppdatering

# LG # G6 är en flaggskeppstelefon som släpptes förra året som sportar en 5, 7 tums IPS LCD-skärm och en Snapdragon 821-processor med 4 GB RAM. Telefonen har flera fantastiska funktioner som vattentätning och dammisolering, en dubbel bakre kamerakonfiguration och ett batteri med hög kapacitet på 3300 mAh för en längre användningstid för att bara nämna några. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med att LG G6 släpar efter Android-uppdateringsproblemet och andra relaterade problem.

Om du äger en LG G6 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

LG G6 släpar efter Android Oreo-uppdatering

Problem: Hej där, jag har en version av lg g6 32 gb och det är nästan en vecka sedan jag uppdaterade till Android 8 och ända sedan enheten har lagrat på ett sätt som när en skärm öppnas eller uppdateras, kommer den nya skärmen / fönstret / subwindow att visa ett grönt uppdateringsmärke i några sekunder eller antar jag tills jag trycker på den för att uppdatera skärmen, det är verkligen irriterande och tidsödande. Tack

Lösning: Det första du bör göra just nu är att kontrollera om någon av dina telefonappar har uppdateringar tillgängliga. Du kan göra detta genom att öppna Google Play Store. Om uppdateringar är tillgängliga, fortsätt med att uppdatera dina appar. När dina appar har uppdaterats fortsätt med att kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det utförs de ytterligare felsökningsstegen som anges nedan.

 • Starta telefonen i säkert läge. Uppstår problemet i det här läget? Om det inte gör det kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
 • Prova att torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.
 • Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning.

LG G6 känner inte igen USB OTG

Problem: I grund och botten har jag en USB OTG / anslutning som uppenbarligen - bland andra saker - är tänkt att hjälpa mig att ansluta min USB till min telefon och överföra filer. Men problemet är när jag ansluter det till androidsystemet upptäcker det, det gör bara inte det jag vill ha det. Till exempel klickar jag på 'Tryck för andra USB-alternativ' och klickar på Överför bilderna men ingenting händer. En pop-up säger att USB kopplar från tills systemet inser att det fortfarande är anslutet och säger USB-anslutet. Så vad gör jag? Hur kan jag få USB-alternativen att fungera?

Lösning: När du ansluter USB OTG till telefonen ska den automatiskt upptäckas av din enhet. Prova följande steg nedan för att ansluta USB OTG till din enhet.

 • Anslut OTG-kabeln till din telefon
 • Anslut den motsatta sidan av OTG-kabeln till USB-enheten.
 • Telefonen ska upptäcka den nya lagringsenheten.

Om problemet kvarstår fortsätter du med följande felsökningssteg som listas nedan.

 • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft.
 • Försök använda en annan OTG-kabel
 • Försök använda en annan USB OTG
 • Som en sista utväg kan du säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksinställning. Detta eliminerar alla programfel som kan orsaka problemet.

LG G6 visar död Android-logotyp

Problem: Jag har en LG G6 som helt kraschade. Jag gjorde en fabriksåterställning innan jag uppdaterade den och nu visar den bara en död android. Finns det ett sätt att ladda om operativsystemet etc? Jag är inte heller med sprint längre så jag skulle inte ha något emot att låsa upp den för att använda på direktprat osv

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att ta bort microSD-kortet om din telefon har ett installerat och starta sedan telefonen i återställningsläge. Härifrån måste du göra en fabriksåterställning. Observera att detta kommer att radera dina telefondata.

 • Stäng av mobilen.
 • Tryck och håll ned strömbrytaren och volymknapparna.
 • När LG-logotypen visas släpper du snabbt och håller sedan ner strömbrytaren medan du fortsätter att hålla ned volymknappen.
 • 'Återställning av fabriksdata' visas.
 • Använd knappen Volym ned för att markera Ja.
 • Tryck på strömbrytaren för att bekräfta.
 • Radera all användardata och återställa standardinställningarna 'visas.
 • Använd knappen Volym ned för att markera Ja.
 • Tryck på strömbrytaren för att återställa enheten.

Om problemet fortfarande kvarstår måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

LG G6 kraschar när du använder Vudu-app

Problem: När jag börjar titta på en av mina digitala filmer i Vudu-appen kan jag se den i cirka 2 minuter innan den kraschar och min telefon återställs, den kraschar bara på Vudu-appen

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att försöka rensa cache och data för Vudu-appen från applikationshanteraren. Kontrollera om problemet fortfarande uppstår efter detta. Om det gör det måste du avinstallera appen och ladda ner en uppdaterad version från Google Play Store.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.