Löst LG G6 kan endast laddas med trådlös laddare

# LG # G6 är en flaggskeppstelefon som släpptes förra året som sportar en 5, 7 tums IPS LCD-skärm som inte har raka vinklar men istället har böjda bågar. Den har en solid byggkvalitet och är faktiskt IP68-certifierad vilket gör den vattentät och dammtät i viss utsträckning. Under huven finns en Snapdragon 821-processor i kombination med 4 GB RAM som gör att telefonen kan köra appar smidigt. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med att LG G6 endast kan laddas med trådlös laddare och andra relaterade problem.

Om du äger en LG G6 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

LG G6 kan endast laddas med trådlös laddare

Problem: Min LG G6 laddas inte när jag är ansluten till vägg eller dator. Jag försökte olika vägguttag, olika adapter, olika USB-kablar, ingenting kommer att lösa problemet med att ladda batteriet. Jag kan ladda min telefonbatteri med hjälp av en trådlös laddningsstation. När jag försöker ansluta till datorn för att överföra filer finns det inget igenkänning med min dator. Är det något fel med mina telefoner USB laddningsport? Tack

Lösning: Det ser ut som att problemet orsakas av en felaktig laddningsportenhet eftersom din telefon kan ladda om du använder den trådlösa laddaren. Det bästa du kan göra just nu är att rengöra laddningsporten med en burk med tryckluft och se till att ta bort smuts eller skräp som sitter fast i porten. När detta är gjort kan du prova att använda en annan laddkabel för att ladda telefonen. Du bör också kontrollera om telefonen kan upptäckas av din dator.

Om ovanstående steg inte löser problemet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

LG G6 debiteras inte

Problem: Hej, jag har problem med min LG G6. Det laddar inte. I grund och botten visar det att batteriet är helt tomt när jag ansluter det (visar det tomma batteriikonen med 0% i det). Men så fort den dyker upp stängs telefonen av, sedan kommer ikonen tillbaka, stängs av igen osv osv. Det verkar som om telefonen inte laddas tillräckligt snabbt för att den ens kan slå på LCD-skivan? (eftersom ljusstyrkan är maximalt antar jag att den dränerar maximalt?). Jag har inte rengjort kontakten ännu eftersom jag inte är hemma just nu, men är det möjligt att det är ett batteriproblem? Jag har testat 3 olika strömförsörjning med samma resultat.

Lösning: Det är troligt att problemet redan orsakas av ett felaktigt batteri. Du bör dock försöka rengöra telefonens laddningsport och försöka använda en annan laddkabel och väggladdare. Om problemet kvarstår bör du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

LG G6-laddare blir varm

Problem: Jag använder LG G6. Jag laddar min telefon med olika laddare. Allt går bra med telefonen. Det enda som irriterar är att alla laddare värms upp. Varför detta händer? Jag märkte det inte personligen men nu berättar vänner att de har samma telefon men de har inga sådana problem

Lösning: Om du använder olika laddare och de fortfarande värms upp föreslår jag att du försöker rengöra laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft och försöka använda en annan laddkabel för att ladda telefonen. Du bör också försöka ansluta laddaren till ett annat eluttag.

Om laddarna fortfarande värms upp bör du ha telefonen kontrollerad på ett servicecenter bara för att vara säker på att telefonen inte orsakar problemet.

LG G6 vibrerar bara när den slås på

Problem: Jag använde min telefon - på ett samtal och försökte samtidigt ta en bild. telefonen stängs plötsligt och startar inte igen. Försökte olika startar, tittade på youtube. Det enda svaret från telefonen är en mycket svag vibration, då blinkar den svaga, gröna statusen på främre övre mitten på och av.

Lösning: Det här problemet orsakas troligen av ett batteri som har tömts för laddning. Jag rekommenderar att du laddar telefonen i minst 20 minuter innan du slår på den. Om problemet fortfarande kvarstår fortsätter du med de ytterligare felsökningsstegen som anges nedan.

  • Gör en mjuk återställning. Detta görs genom att trycka och hålla ned både ström- och volymknapparna i minst 12 sekunder tills LG-logotypen visas.
  • Rengör laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft.
  • Använd en annan laddkabel och väggladdare för att ladda telefonen.
  • Prova att ladda telefonen från en dators USB-port.
  • Prova att ladda telefonen med en trådlös laddare.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du föra telefonen till ett servicecenter och få det kontrollerat.

LG G6 debiteras inte helt

Problem: Hej Kom precis tillbaka från Spanien och min LG G6 har inte varit densamma det kommer inte att debitera förbi 64% och när jag använder det går det tills det är dött inom en timme. Det är nästan ett år gammalt jag har startat om och rensat cachen jag har tagit bort vissa appar. Jag använder en snabbladdning men laddar som om den är ansluten till en vanlig laddare. Jag vet inte vad jag ska göra mer och hoppades att ni kanske skulle kunna hjälpa. tack.

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att kontrollera om problemet orsakas av en programvarufel. Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan en fabriksinställning. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det kan din telefon behöva byta batteri. Jag föreslår att du tar med dig detta till ett servicecenter och får det kontrollerat.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.