Löst Google Pixel 2-batteriladdning snabbt

#Google # Pixel2 är en flaggskeppstelefon som släpptes förra året som har en metallkropp och ett 2.5D Gorilla Glass på framsidan. Den här enheten har en 5-tums AMOLED-skärm som kan återge färger med hög precision. Under huven finns en Snapdragon 835-processor som är en standard för avancerade enheter vid tidpunkten när den släpps. Den här telefonen har också 4 GB RAM vilket gör att den kan köra flera appar smidigt. Även om detta är en solid utförande enhet finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta itu med i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med att batterierna i Google Pixel 2 snabbt tas ut och andra relaterade problem.

Om du äger en Google Pixel 2 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

Google Pixel 2-batteri tappas snabbt

Problem: Jag använder Pixel 2. Från några dagar står jag inför problem relaterade till batteri. Batteriet började tömmas snabbt (100% till 0% inom 2 till 3 timmar efter användning). Ibland händer det att det stängs av automatiskt även om batteriet är 85% eller mer. Om jag startar det igen visar det 0%. Ibland tar det bara 30 minuter för full laddning och ibland tar det mer än 4, 5 timmar. Vad kan vara orsaken? Ska jag byta ut batteriet?

Lösning: Det finns en stor möjlighet att problemet redan orsakas av ett felaktigt batteri. Innan du byter batteri på ett servicecenter bör du först kontrollera om problemet orsakas av en programvarufel. Säkerhetskopiera dina telefondata och gör sedan följande steg nedan.

  • Starta telefonen i Safe Mode och kontrollera sedan om problemet uppstår i det här läget. Om det inte gör det kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
  • Gör en fabriksinställning.

Om problemet fortfarande kvarstår även efter att du har utfört stegen ovan bör du ta med din telefon till ett servicecenter och få batteriet bytas ut.

Google Pixel 2 slås inte på efter att du blivit våt

Problem: Hej där. Min Pixel 2-telefon låg i fickan medan jag var lårlängd i havsvatten. Det blev lite vått runt laddningsporten, men inte blöt. Men det kommer nu inte att slås på. LED-varningslampan blinkar (jag tror att jag hade en varning när den var nedsänkt). Jag har regelbundet försökt slå på den och ibland kommer Google-skärmen upp innan jag blir svart igen. Jag är på semester så kommer att göra påsen med ris när jag är hemma, men några andra tips? Tack!

Lösning: Även om den här telefonen har en vattenbeständig funktion finns det fortfarande fall då vatten kan komma in i enheten (vilket är vad som troligtvis hände i detta fall) när vattentätningen på telefonen har brutits. Det bästa du kan göra just nu är att placera telefonen i en påse med ris i minst 48 timmar, eftersom riset tar upp fukt i telefonen. När detta är gjort kan du försöka slå på telefonen. Om den fortfarande inte slås på är enheten troligtvis vattenskadad. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Google Pixel 2 laddas inte snabbt

Problem: Min Pixel 2 stoppade plötsligt snabbladdning, spelar ingen roll vilken laddare jag använder, och ja, de är alla snabbladdade OEM-laddningar från Google, snälla hjälp

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att rengöra laddningsporten på telefonen med en burk med tryckluft. Se till att smuts eller skräp som fastnat i denna port tas bort. När du laddar telefonen försöker du använda en annan USB Type C-kabel och en annan 18 W USB-C nätadapter som stöder USB Power Delivery 2.0. Om problemet fortfarande uppstår, säkerhetskopiera dina telefondata och gör en fabriksinställning. Detta gör att du kan kontrollera om en programvarufel orsakar problemet.

Om ovanstående steg inte löser problemet bör du ha telefonen kontrollerad i ett servicecenter.

Google Pixel 2 stängs av när den är frånkopplad från laddaren

Problem: min Pixel 2 fungerar bra när den är ansluten till laddaren MEN när jag kopplar ur den stängs den automatiskt av. Jag har redan torkat cache-datapartition redan från fabriksinställning och jag har uppgraderat till den senaste programversionen MEN ingenting hände. Observera att det bara inte stängs av automatiskt men när jag klickar på någon annan ikon så stängs det av. SNÄLLA HJÄLP

Lösning: Eftersom du redan har utfört en fabriksåterställning som inte löser problemet kan detta antingen orsakas av ett felaktigt batteri eller strömförsörjnings-IC. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Google Pixel 2 slås inte på efter att batteriet har tömts

Problem: hej! så förra gången min telefon slutade på batteriet och jag har inte en kabel att ladda till .. kabeln var med min bror .. nästa morgon anslöt jag till laddningen i normal körning .. jag hade bråttom så jag bytte det av så det laddas snabbt .. efter 20 30 minuter jag inte slår på jag försökte allt men det svarade inte ……. hjälp mig ut ??????????????

Lösning: Ser du en laddningsindikator när du laddar telefonen? Om du inte ser indikatorn kan du försöka rengöra telefonens laddningsport med en burk med tryckluft. Du bör också prova att använda en annan laddningssladd och väggladdare för att ladda telefonen. Om laddningsindikatorn visas, låt telefonen ladda i minst 20 minuter och försök sedan slå på enheten.

Om problemet kvarstår föreslår jag att du tar med telefonen till ett servicecenter och får den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.