Löst Apple iPhone 7 slås inte på efter släpp

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Apple # iPhone7 att fixa problemen som de upplever med sin telefon. Denna telefon som släpptes 2016 är en kraftfull mobil enhet som kan köra valfri app smidigt. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med iPhone 7 som inte slås på efter drop-problem och andra relaterade problem.

Om du äger en iPhone 7 eller någon annan iPhone-modell för den delen ska du kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

iPhone 7 slår inte på sig efter släpp

Problem: Hej, jag tappade min Iphone 7 på golvet och när jag plockade upp den var skärmen tom och telefonen skulle inte slå på eller ladda. Efter några minuter blev telefonen riktigt het. Jag tog den till en lokal telefonbutik för att se vad problemet var, de gav mig råd om att telefonen är böjd, skärmen är skadad från insidan, moderkortet är skadat och det lilla chipet i telefonen är skadat. (Jag tror att det inte är så säkert att batteriet är). Därefter gav jag min telefon in för reparationer och fick veta att det finns 50/50-chans att den fixas. När jag utförde reparationer på min telefon meddelades jag att ingenjören lägger till en del i telefonen och att telefonen slogs på men sedan gick av igen. Ingenjören fortsatte inte med reparationerna efter det eftersom jag sa till honom att telefonen inte är säkerhetskopierad och att jag inte ville tappa någonting i telefonen. Jag är ingen telefonekspert men vill veta om det finns en chans att telefonen repareras utan att förlora något från min telefon.

Lösning: Om telefonens moderkort är skadat finns det liten chans att återställa data lagrade i telefonen. Det är inte heller värt besväret att få telefonen reparerad om moderkortet är skadat eftersom det blir mycket bättre att få en ny telefon.

Om du har gjort en säkerhetskopia av dina telefondata med iCloud kommer du fortfarande att kunna komma åt dina telefondata.

iPhone 7 fastnat vid fel 26

Problem: Min iPhone 7 startades automatiskt från ingenstans när jag brukade öppna WhatsApp ... Detta fortsatte under en dag (intermittent lösning genom att stänga av och slå på iPhone). Sedan stängdes den senast av och på och inaktiverade sedan wifi det fungerade bra och jag pratade på WhatsApp i cirka 30 minuter och sedan plötsligt gick den av och startades aldrig om igen ... frystes med äpplelogotypen ... oavsett problem med fotografering jag försökte gjorde inte ' t fungerar. slutligen medan jag höll nere sömn- och hemknappen samtidigt under någon gång .... Då såg jag återställningsläget med ITunes-anslutningsikonen .... och försökte en programuppdatering via iTunes ansluten till min Mac. Det gav ett fel: "iPhone kunde inte uppdateras. Ett okänt fel inträffade (26) ”…. Försökte uppdatera via en annan dator ... fick fortfarande samma fel. Och återställningsskärmen är fryst nu ... den kommer inte tillbaka. Inte säker på vad jag ska göra nu. Den här telefonen är bara några månader gammal och under garanti. Tyvärr har jag inte tagit någon säkerhetskopia av mina data.

Lösning: Nedan listas felsökningsstegen som du måste utföra för fel 26 som din telefon upplever.

  • Avinstallera iTunes från din dator och ladda ner den senaste versionen och installera den.
  • Anslut telefonen till din dator med en USB-kabel som är känd att fungera. Försök vid behov använda olika USB-sladdar.
  • Försök återställa telefonen.
  • Om problemet kvarstår, ta sedan telefonen till Apple-butiken för reparationer.

Engagera med oss

Om du har några problem med din iPhone kan du gärna kontakta oss genom att använda detta formulär. Vi kommer att ge dig gratis teknisk support angående problemet du står inför med din enhet. Se bara till att tillhandahålla så mycket information som möjligt så att vi kan göra en korrekt diagnos.