Hur man tittar på TNT Live online utan kabel

TNT är ett fantastiskt TV-nätverk med länge favoriter som Bones och NCIS New Orleans och nyare program som Will och The Alienist. Men tyvärr är kabel, som har orsakat människor ingenting annat än krångel i åratal, inte det mest effektiva sättet att komma ikapp med dina favoritkanaler. Om du vill sätta din kabel i vila för gott, men inte vill missa alla dina favoriter som TNT-nätverket, har vi precis lösningen för dig: online-streaming. Det är billigare, lättare och kan ses direkt på din TV.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar

Här är hur:

Streaming av hårdvarualternativ

Först och främst är Roku en fantastisk strömningsenhet som låter dig få alla dina favoritkanaler och prenumerationer på ett ställe, utan kabel. Med Roku är borta de dagar då du var tvungen att vänta på att kabelkillen skulle komma ut och spendera dagen på ditt tak. När du har hämtat detta i butiken eller online kan du installera det på bara några enkla steg utan att sätta foten på en stege. Du kan till och med hämta TNT-appen direkt till din Roku.

Fire TV är ett annat bra alternativ. I likhet med Roku kan du komma åt prenumerationer på hundratals kanaler, liksom Pandora, Netflix och andra streamingtjänster. Eftersom det här är Amazons strömningsenhet kan du också ansluta till Alexa och slå på dina favoritprogram helt och hållet med din röst, vilket är bra om du råkar missa den fjärrkontrollen. På samma sätt som Roku kan du ladda ner TNT-appen direkt till Fire TV.

Köp det nu: Amazon (Fire TV)

Köp det nu: Amazon (Roku)

SlingTV

SlingTV är en av våra favoritströmningstjänster, för du väljer exakt vilka kanaler du vill ha (när du bara vill ha TNT!). Det här är riktigt fantastiskt, eftersom det finns massor av paket att välja mellan, och de är alla prissatta extremt bra, börjar på bara $ 20 per månad, vilket verkligen inte kan slå. TNT finns till och med i Slings billigaste paket, så du behöver inte bli galen med prenumerationen här.

Köp det nu: Sling

Hulu

Du är förmodligen bekant med att Hulu är en on-demand-streamingtjänst, men visste du att du också kunde strömma live-TV med det? Det är lite på den dyrare sidan till $ 40 per månad, men du har tillgång till alla nyhetsnätverk och fantastiska kanaler, inklusive TNT. Med det här kontot kan du titta på var som helst - på din dator, surfplatta, telefon, Xbox och en hel rad strömningsenheter, inklusive de som nämns ovan.

Köp det nu: Hulu

DirecTV nu

Du kan också få TNT via DirecTV Now. Detta skiljer sig från DirecTV genom att det inte är satellit- eller kabel-TV, det strömmas från Internet, och det finns därför inga kontrakt. Om du vill titta på TNT kan du komma igång med det på DirecTV Now idag under deras "Live a Little" -paket, som är deras billigaste paket till bara $ 35 per månad. Och om du betalar i förväg ett par månader i förväg kan du skaffa dig en gratis Fire TV eller Apple TV. Kolla in det nedan.

Köp det nu: DirecTV Now

PlayStation Vue

Den sista platsen som TNT finns på är PlayStation Vue. Du behöver inte heller en PlayStation för att titta på Vue - den är tillgänglig på nästan alla enheter: Android, smarta TV-apparater, strömmande pinnar, lådor. TNT finns tillgängligt under deras billigaste paket "Access", vilket kostar dig cirka $ 35 per månad. Du kan avbryta när som helst, och om du inte är helt säker på det erbjuder de en fem dagars gratis provperiod.

Det är värt att notera att om du har en PlayStation och PlayStation Plus kan du få extra erbjudanden på olika kanalpaket, vilket gör din räkning ännu billigare. Kolla in det på länken nedan!

Köp det nu: PlayStation

Dom

Om du inte är säker på om det är dags att sparka kabel till trottoarkanten eller inte, rekommenderar vi starkt att du gör lite undersökning och jämför strömningsenheter och serviceplaner jämfört med traditionell kabel. Det kan inte bara spara massor av pengar på lång sikt, utan du kan också få tillgång till många kanaler som du annars inte får.

Vi är verkligen säkra på de produkter och tjänster som listas här, och vi hoppas att du tycker att de är lika fantastiska i din sökning efter kabelalternativ.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar