Hur man tittar på Fox News Live online utan kabel

Det är ingen hemlighet att TV-prenumerationer med vanliga kabelleverantörer har fått ut denna värld dyra. Inte bara är din månatliga faktura på den dyra sidan av saker, utan dessa kabelföretag gör det nära omöjligt att lämna ditt kontrakt utan att ådra utlandsavgifter. För några år tillbaka minns jag tydligt att jag avbröt ett kontrakt eftersom vi aldrig kunde få en tillräcklig signal för att titta på våra favorit-tv-program. Efter att ha avbrutit hamnade det lokala företaget med mig 400 USD för att avsluta kontraktet. Situationer som detta är ganska vanliga från kabel- och satellit-TV-leverantörer, och det är något du aldrig vill stöta på.

Det är därför "snörning" har blivit så populär. Vissa människor är emellertid nervösa över att de inte kan titta på sina favoritkanaler. Men det är inget att oroa sig för, eftersom strömningsleverantörer tävlar kraftigt mot de stora TV-leverantörerna och erbjuder mycket av detsamma av det de erbjuder. Bara en av dessa kanaler är Fox News.

Följ med nedan, så visar vi dig hur du kan se Fox News live utan någon slags kabel- eller TV-prenumeration.

Streaming-enheter

Streaming-enheter är bara ett sätt att titta på livekanaler som Fox News. Det finns faktiskt massor där ute som stöder Fox News-kanalen, inklusive Amazon Fire TV Stick (och de flesta andra Fire TV-strömningsenheter), Roku och till och med Apple TV. De stöder alla Fox News-kanalen, så att du kan titta på live-TV på dem.

Naturligtvis, om du hellre vill registrera dig för en sladdklippningstjänst, har många av dessa enheter appar som du kan använda för att se Fox News live. Om du till exempel hellre vill titta på Fox News live via Hulu-appen är det lika enkelt som att ladda ner appen till din Fire TV eller Roku, logga in och sedan hitta kanalen.

Vi listar alla strömningstjänster som stöder Fox News nedan, men vara säker på att om du inte använder en telefon eller surfplatta för att titta på kan alla appar för dessa strömningstjänster laddas ner på enheterna vi just nämnde.

Köp det nu: Amazon (Fire TV)

Köp det nu: Amazon (Roku)

Hulu

Om du inte har hört än så erbjuder Hulu nu Hulu med Live TV. Du kan titta på Live TV och strömma på begäran med denna extra service / expansion från Hulu. Och, naturligtvis, en av de många kanalerna som den erbjuder är Fox News.

Tänk på att Hulu med Live TV är lite dyrare än vanlig Hulu. Du tittar på att spendera cirka $ 40 per månad på det, men det kommer med vanliga Hulu-strömmar som ingår i paketet. Om du inte är säker på Hulu med Live TV finns det en gratis provperiod som du kan kolla in innan du registrerar dig för att se till att du tycker om gränssnittet och kan titta på alla dina favoritkanaler.

Och som vi redan sa kan du ladda ner Hulu-appen för att titta på live-TV på Roku, Fire TV, Apple TV och de flesta andra enheter.

Köp det nu: Hulu

DirecTV nu

DirecTV Now är ett annat ställe där du kan se live Fox News-innehåll. DirecTV Now är en streamingtjänst som kom till efter att AT&T köpte företaget, så det finns chanser att om du har en AT&T-telefontjänst kan du få extra rabatter om du registrerar dig för DirecTV Now. Du måste konsultera ditt eget konto för att ta reda på det.

Att se Fox News på DirecTV Now är särskilt trevligt eftersom Fox News är bortsett från streamingtjänstens "Live a Little" -paket. Detta är deras billigaste paket, vilket innebär att du bara kommer att betala cirka $ 35 per månad för lite över 60 kanaler, med Fox News som en av dem.

Köp det nu: DirecTV

YouTube TV

YouTube TV är en annan plats där du kan titta på Fox News liveinnehåll. Det sätter dig tillbaka $ 35 per månad, men du får Fox News såväl som en mängd andra kanaler. Den enda nackdelen är att YouTube TV är tillgänglig på en begränsad mängd enheter - du kan inte se den på Roku eller Fire TV.

Om du vill ha YouTube TV behöver du Google Chromecast, en Android TV som stöds, en Xbox One eller en support Samsung eller LG Smart TV för att få YouTube TV-appen. Kolla in det själv nedan.

Köp det nu: YouTube

Fubo TV

Därefter kan du också använda ett Fubo TV-abonnemang för att se Fox News live online utan kabel. FuboTV är främst inriktat på sportälskare, vilket ger en mängd sportinnehållsrelaterade kanaler till denna grupp av tittare. Men FuboTV tillåter dig att titta på Fox News. Planerna börjar på $ 45 per månad. Första gången prenumeranter får $ 10 av den första månaden, och det finns en test på en vecka.

Köp det nu: Fubo TV

PlayStation Vue

Senast upp på vår lista är PlayStation Vue. Du kan se allt ditt Fox News-innehåll här, men kom ihåg att det kommer att kräva prenumeration på PlayStation Vue. För det måste du registrera dig för deras Access-paket, som kostar $ 40 per månad. En fem-dagars kostnadsfri testperiod är tillgänglig för de som inte är säkra på den här.

Tänk på att en PlayStation Vue-prenumeration inte kräver att äga en PlayStation 4-konsol - du kan titta på din telefon, din Roku, Amazon Fire TV, Apple TV och många andra enheter. Kom igång nedan.

Köp det nu: PlayStation

Fox News-appen

Du kan också använda Fox News-appen för att se den live online utan kabel! Populär tro säger att du behöver ett kabelabonnemang för att logga in, och även om det är sant kan du också använda en av ovanstående tjänster för att logga in. Det kräver fortfarande ett prenumeration på en av ovanstående tjänster så att du kan logga in på Fox News-appen; det är emellertid mycket billigare än ett kabelabonnemang. Det betyder också att du enkelt kan titta på Fox News, live, när du är på språng, utan att behöva ladda upp en av dessa streaming-plattformar.

Skaffa din Fox News-app gratis nedan.

Använd någons kabelinloggning

Låt oss inse det, kabelabonnemang är dyra . Det är en svår räkning att svälja varje månad. Beroende på ditt paket och de köpta kanalerna kan du enkelt titta på över 100 $ per månad. Det är därför många har lämnat kabelabonnemang med många av tjänsterna ovan.

Men vad händer om du känner någon som har ett kabelabonnemang och är villig att låta dig använda sin inloggning? Det är ett bra sätt att du kan titta på Fox News Live Online. Du behöver inte ha kabel själv för att titta på den, för du kan bara använda någon annans konto. Om du kan få inloggningsinformation kan du titta på Fox News online.

För att komma igång, uppenbarligen få den inloggningsinformation till hands. Sedan kan du gå över till www.foxnews.com/go på din stationära eller bärbara dator. Alternativt kan du ladda ner Fox News Go-appen på din telefon. Då behöver du bara skapa ett Fox News-konto och logga in med ett stöd för kabelabonnemang (de referenser du fick tidigare).

Kontakta din leverantör

Om du inte har Fox News på din streamingtjänst eller leverantör du väljer, är det bästa du kan göra att ringa upp dem och be om dem att föra Fox News Channel (FNC) till tjänsten. Utöver det och alternativen vi visade dig ovan, kan du behöva återgå till ett kabelabonnemang om Fox News är ett måste i ditt hem.

Dom

Som ni ser kan du enkelt titta på Fox News utan kabelabonnemang. Någon av ovanstående tjänster fungerar fenomenalt för dig, även om vi rekommenderar att du skjuter bort från YouTube TV på grund av den begränsade mängden enheter den är tillgänglig på.