Hur man fixar Samsung Galaxy S8 som inte slås på efter laddning över natten [Felsökningsguide]

Strömrelaterade problem är inte nya för Samsung-användare och de uppstår oftast om systemet kraschar. Det betyder att firmware och andra tjänster på telefonen slutar fungera och orsakar att enheten inte startas upp. Det finns också en möjlighet att en app kan få telefonen att inte svara när strömbrytaren trycks ned av någon anledning.

I den här artikeln kommer vi att ta itu med nödvändiga procedurer som du bör göra för att återuppliva din telefon och gräva alla möjligheter till varför detta händer. Oroa dig inte, dessa metoder är alla säkra och gör inte någon skada på din telefon eller personliga filer som sparats i din interna lagring.

Om du har andra problem med din telefon kan du gärna besöka vår felsökningssida för Galaxy S8 för vi har redan tagit upp många problem tidigare och oddsen är att det redan kan vara problem som liknar din. Om du behöver ytterligare hjälp, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka för att kontakta oss.

Felsökning Galaxy S8 som inte kommer att slås på efter laddning över natten

Problem: Min Samsung S8 har laddats hela natten och har varit helt påslagen, i morse när jag vaknade skärmen svarade inte eller vaknade. Jag försökte slå på strömbrytaren, hålla den nere, sätta den på laddaren och ingenting har väckt skärmen.

Lösning: Sedan började problemet utan uppenbar anledning att det är möjligt att ett fel i systemet kan ha orsakat det. I själva verket är detta inte nytt för Samsung-användare eftersom även i tidigare modeller klagade många användare också på detta specifika problem. Oftare beror ett av de viktigaste orsakerna till att detta händer på ett litet firmwareproblem, åtminstone är det där vi börjar felsökningen. Men innan vi hoppar till upplösningen är det absolut nödvändigt att vi först isolerar problemet genom att gräva alla möjligheter. Med det här är vad jag föreslår att du gör ...

Gör tvungen omstart

Detta är en av de mest effektiva metoderna kända för Android-användare som kan återuppliva en telefon. Det motsvarar det batteridrivningsförfarande som vi ofta gör för telefoner med flyttbara batterier. Det är säkert och enkelt att göra och det kan vara det enda förfarande du behöver göra för att lösa problemet.

Tryck och håll ned Volym ned-knappen och utan att släppa den, tryck och håll ned strömknappen. Håll båda nycklarna kvar i 10 sekunder och om problemet verkligen är en mindre firmware-fel eller krasch, bör din enhet starta upp normalt. Om det misslyckas kan du försöka göra nästa procedur.

RELEVANTA ARTIKlar:

 • Vad du ska göra när din nya Samsung Galaxy S8 fastnar på Verizon-skärmen under uppstart [Felsökningsguide]
 • Samsung Galaxy S8 startar inte blått LED-ljus Håller blinkande problem och andra relaterade problem
 • Hur man fixar Galaxy S8 som har ihållande popup-fönster [Felsökningsguide för Android skadlig programvara]
 • Samsung Galaxy S8 nyckel-appnyckel Slumpvis aktivering av problem och andra relaterade problem
 • Vad du ska göra om din Samsung Galaxy S8 fortsätter att starta om på egen hand efter rotprocessen [Felsökningsguide]

Ladda din telefon och gör tvångsstart

Jag förstår att du redan har lämnat din telefon laddning över natten men vi vet inte säkert om den verkligen laddades. Det är möjligt att den kraschade innan den till och med har en chans att fylla på batteriet. I händelse av en systemkrasch kommer din telefon också att sluta ladda och det kan vara det.

Så se till att laddaren är ansluten till ett vägguttag och anslut sedan telefonen till den. Oavsett om den visar laddningsskyltarna eller inte, håll telefonen ansluten till laddaren i minst fem minuter. Håll sedan ned volymknapparna och strömbrytarna i 10 sekunder men den här gången medan den laddas. Om telefonen startar upp, problemet löses på annat sätt, gå vidare till nästa steg.

Prova att köra telefonen i säkert läge

Genom att köra telefonen i säkert läge inaktiverar du tillfälligt alla tredjepartsappar och om en av dem verkligen orsakar problemet, bör din enhet starta upp ordentligt och om så är fallet kan du överväga att problemet är fixat. Nästa sak du måste göra är att hitta appen som orsakar problemet och avinstallera den.

Så här startar du upp din S8 i säkert läge

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll ner strömknappen förbi skärmen med modellnamn.
 3. När “SAMSUNG” visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
 4. Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
 5. Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
 6. Säker-läget visas i det nedre vänstra hörnet av skärmen.
 7. Släpp ned volymknappen när du ser Safe Mode.

Hur du avinstallerar applikationer från din Galaxy S8

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps-facket.
 2. Klicka på Inställningar> Appar.
 3. Tryck på önskad applikation i standardlistan eller tryck på 3 prickikon> Visa systemappar för att visa förinstallerade appar.
 4. Klicka på önskad applikation.
 5. Klicka på Avinstallera.
 6. Tryck på Avinstallera igen för att bekräfta.

Om telefonen inte startar i säkert läge, försök sedan att göra nästa steg.

Försök att starta om det i återställningsläget

Försök starta upp din telefon i återställningsläge för att verifiera om hårdvarukomponenterna är i perfekt skick. Genom detta läge kommer alla komponenter att laddas upp utan att ladda Android-gränssnittet, så även om enheten har problem med mjukvaran kommer den fortfarande att kunna starta upp normalt i den här miljön. Så här startar du i återställningsläge:

 1. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 2. När Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyn för Android-systemåterställningsmenyn).

Om enheten startar upp i detta läge är nästa sak du bör göra att torka av cache-partitionen för att ta bort alla gamla systemcacher och ersättas med nya.

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. När Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyn för Android-systemåterställningsmenyn).
 4. Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera "torka cache-partition."
 5. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 6. Tryck på Volym ned-knappen för att markera “ja” och tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. När torkcache-partitionen är klar markeras "Starta om systemet nu".
 8. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Men om telefonen fortfarande vägrar att starta upp i det här läget, har du inget annat val än att ta din telefon till servicecentret och låta tekniken ta en titt på den.

Inlägg du kanske också vill läsa:

 • Galaxy S8-fuktdetekterat fel, kommer inte att ladda på grund av fuktapptäckt fel, andra problem
 • Samsung Galaxy S8 började visa upp "fuktdetekterad" varning när den är ansluten till laddaren [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar Galaxy S8-skärmen som blir svart vid laddning, skärmen slås inte på
 • Hur man fixar Galaxy S8 inte laddning korrekt problem, skärmen kommer inte att slås på, andra problem
 • Hur man fixar en svarslös Galaxy S8, fel uppstår vid uppladdning, andra problem
 • Vad gör du med Samsung Galaxy S8 som inte stängs av eller har en svarsfri strömknapp [Felsökningsguide]