Hur man fixar iPhone 6s Visual Voicemail som slutade fungera efter uppdatering av iOS 11 [Felsökningsguide]

I det här inlägget behandlas ett problem efter uppdateringen på den visuella röstbrevlådan för iPhone 6s, som plötsligt slutade fungera efter installation av iOS 11. Läs vidare för att få reda på varför detta problem uppstår och vad som ska göras för att korrigera felet och få funktionen säkerhetskopiera och fungera smidigt på din iOS-enhet.

Visuell röstbrevlåda är Apples patenterade funktion introducerad till iOS-enheter sedan år 2007. Med den här funktionen kan du se en lista med röstmeddelanden och välja vilka du vill lyssna på, redigera eller ta bort. Totalt sett var det bra men nyligen när Apple rullade ut iOS 11 under fjärde kvartalet förra året började många människor ta upp olika klagomål angående den visuella röstbrevlådefunktionen som inte fungerar som avsedd efter att uppdatera iOS den senaste versionen. Nu undrar människor vad med iOS 11 som orsakade att den visuella röstmeddelandefunktionen plötsligt misslyckades.

Men innan vi hoppar in i vår felsökning, om du har andra problem med din iPhone, se till att du kommer in på vår felsökningssida eftersom vi redan har behandlat en hel del problem rapporterade av våra läsare. Hitta frågor som liknar din och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig eller om du behöver mer hjälp, fyll i vår iPhone-frågeformulär och ge oss mer exakt information om ditt problem så att vi kan ge dig den bästa lösningen.

Varför fungerar inte visuell röstbrevlåda efter uppdatering till iOS 11?

Inte alla som uppdaterade till iOS 11 hamnade i problem med visuell röstbrevlåda. Det är därför en indikation på att problemet bara isoleras till en grupp ägare av iOS-enheter. Ett av de möjliga orsakerna till varför detta sker är hur iOS-enheten tidigare har konfigurerats av slutanvändaren. Det faktum att inte alla som uppdaterade till iOS 11 har upplevt problemet anger tydligt en skillnad på hur uppdateringen smälter in med de aktuella inställningarna på den mottagande enheten. För dem som inte har stött på ett problem med visuell röstbrevlåda efter att ha uppdaterat sin iPhone till iOS 11, måste de lyckligtvis eller sammanfallande konfigurera iPhone-inställningarna i enlighet med den faktiska iOS 11-systemstrukturen. Det är möjligt för större uppdateringar att orsaka fel, särskilt om de aktuella enhetsinställningarna strider mot det nya systemet. Det är också möjligt att uppdateringen bara innehåller ett visst fel som kan röra sig med iPhone-funktionerna. På den positiva anmärkningen kommer dessa problem troligen att lösas med vissa lösningar om inte genom en uppföljning av firmwareuppdatering som innehåller en fix patch från Apple devs.

Lösningar och lösningar för att hantera problem med visuell röstbrevlåda från iOS 11

Tack och lov kommer vissa människor bara inte att sitta, vänta och göra ingenting när en enhet utfärdar ytor. Istället skulle de försöka hitta några sätt att avhjälpa problemet snarare än att slösa tid på att vänta på att den officiella fixfixen ska rulla ut. Och på grund av dessa människor har vi lyckats samla in några användbara lösningar som de har använt när de har hanterat en liknande fråga på sin iOS-enhet. Det kommer inte att göra ont om du skulle ge dessa alternativ en bild och använda dem för att felsöka din iPhone 6s visuella röstmeddelandeproblem. När du har slutfört varje metod, se till att testa din iPhone 6s för att se om visuell röstbrevlåda fungerar korrekt igen.

Innan du börjar felsökning, kontrollera och se till att din iPhone 6s är ansluten till ditt nätverk och att nätverksanslutningen är stabil. Visuell röstbrevlåda fungerar kanske inte bra om nätverket är intermittent eller instabilt. Om du har ställt in ett lösenord för din visuella röstbrevlåda, försök att ändra lösenordet och se om det kommer att lösa problemet. Om nätverket är bra men visuell röstbrevlåda fortfarande inte fungerar och att inte ändra lösenordet för visuell röstbrevlåda hjälper inte heller, fortsätt och prova följande procedurer.

Första metoden: Mjuk återställ / starta om din iPhone 6s.

Den allra första lösningen och den potentiella lösningen du inte bör missa när du hanterar mindre programvaruproblem är en mjuk återställning. Ofta krävs allt en omstart för att fixa en app eller en iPhone som plötsligt fungerar konstigt. Ingen data kommer att påverkas eller raderas i processen så att du inte behöver oroa dig för eventuell dataförlust. Till att börja med görs en mjuk återställning på detta sätt:

 1. Tryck på strömbrytaren tills etiketten Slide to Power off visas.
 2. Dra skjutreglaget för att stänga av enheten.
 3. Tryck och håll ner strömbrytaren efter 30 sekunder tills Apple-logotypen visas.
 4. Vänta tills din iPhone startar helt och testa sedan den visuella röstbrevlådan för att se om den nu fungerar som avsett.

Det finns dock en chans att problemet kvarstår från en första omstart, så du måste starta om enheten upp till tre gånger och se vad som händer. Om det inte fungerar heller är det dags att gå vidare och prova andra tillämpliga lösningar.

Andra metoden: Kontrollera och installera uppdatering av operatörsinställningar.

Visuell röstmeddelandefunktion har vissa operatörsbegränsningar. Om du råkar bytte till en annan mobilplan och sedan uppdatera din iPhone till iOS, finns det en chans att dina operatörsinställningar också måste uppdateras för att smälta med den nya iOS-plattformen som är installerad på din enhet.

 • Gå till Inställningar-> Allmänt-> Om- avsnittet för att kontrollera om uppdatering av operatörsinställningar uppdateras på din iPhone 6s och sedan kontrollera bredvid Carrier. Om du ser någon väntande uppdatering, installera den så se vilken skillnad det kan göra.

Starta om din iPhone 6s när uppdateringen av operatörens inställningar har implementerats. Starta sedan visuell röstbrevlåda för att se om den nu kan fungera korrekt.

Tredje metoden: Växla cellulär data och flygläge på eller av.

Vissa människor har hittat botemedel genom att ta till dessa lösningar. Du kan också ta dina chanser och ge dem en chans.

 1. För att slå på eller stänga av mobiltjänster, gå till Inställningar-> Mobil-> Mobildata-> och tryck sedan på omkopplaren för att stänga av den. Vänta i några sekunder och knacka sedan på omkopplaren för att slå på celldata igen. Starta om din iPhone och se sedan om den visuella röstbrevlådan fungerar igen.
 2. Om du vill prova tricket för flygplansläge går du till Inställningar-> Flygplansläge, tryck sedan på brytaren för att slå på den. Starta om din iPhone efter 30 sekunder eller 1 minut.

Kontrollera sedan och se om det fixar din iPhone: s visuella röstbrevfunktion.

Fjärde metoden: Återställ nätverksinställningar.

Stora iOS-uppdateringar åsidosätter ibland dina nuvarande inställningar så det finns en chans att nätverksinställningarna på din iPhone 6s åsidosattes eller ändrades. Som ett resultat slutade nätverksfunktioner på din iPhone inklusive visuell röstbrevlåda fungera. För att se till att det inte är den underliggande orsaken kan du återställa nätverksinställningarna och ställa in nätverksanslutningarna igen.

 • För att återställa nätverksinställningar på din iPhone 6, gå till Inställningar-> Allmänt-> Återställ-> Återställ nätverksinställningar.

Din iPhone startar om när nätverksinställningarna är återställda. När din enhet startar upp, försök att lyssna på en röstbrevlåda och lägg på. Vissa människor sa att de kan hämta andra visuella röstmeddelanden från att göra det.

Observera att om du gör det på samma sätt kommer du att radera dina nätverkslösenord tillsammans med annan nätverksinformation som APN-inställningar. När nätverksinställningarna återställts återställs dina iPhone-nätverksalternativ och värden till fabriksinställningarna.

Femte metoden: Återställ iOS via iTunes.

En systemnedgradering kan betraktas som ett alternativ när man hanterar problem efter uppdatering som inte kunde lösas med tillämpliga lösningar. Även om bekymmer efter uppdatering ska hanteras av Apple genom en uppgradering av firmware för uppföljning kan det ta tid innan fixfixen kommer fram. Och chansen är stor att människor inte har råd att förlora en nyckel-iPhone-funktion speciellt för dem som förlitade sig mycket med visuell röstbrevlåda. Det kan finnas andra alternativ, men de kanske inte kan tillgodose deras behov som visuell röstbrevlåda gör.

Om du kan skapa en säkerhetskopia av din tidigare och stabila iOS-firmware och redan har slut på alternativ, kan du överväga att nedgradera iOS eller återställa till en tidigare iOS-säkerhetskopia.

Om du vill fortsätta måste du säkra en Windows- eller Mac-dator med den senaste versionen av iTunes-programmet installerat. Anslut sedan din iPhone 6s till din dator med den medföljande USB-kontakten eller Lightning-kabeln. När iTunes känner igen din iPhone, välj din enhet i iTunes och välj sedan alternativet att återställa din iPhone 6s till en tidigare iOS-säkerhetskopia. Följ resten av instruktionerna på skärmen för att slutföra hela iOS-återställningsprocessen.

Andra förslag

Du kan också ringa till din operatör och be mer hjälp med att verifiera dina kontotjänster för att se till att visuell röstbrevlåda stöds och är aktiv. Samtidigt, om du bara har det här problemet och ännu inte kontaktat Apple Support, bör du ringa dem just nu för att öka problemet och söka ytterligare rekommendationer.

Anslut oss

Om du har andra problem med din iOS-enhet, inklusive iPhone 6s, kan du besöka vår felsökningssida eller fylla i och skicka detta formulär för att få ytterligare hjälp från vårt supportteam. Se bara till att ge oss all nödvändig information, till exempel din iOS-enhetsmodell, samt mer information om problemet du har med din enhet. När började till exempel problemet uppstå eller vad du gjorde innan problemet visas. På så sätt skulle det vara lättare för oss att fastställa de huvudsakliga orsakerna och hjälpa dig att hitta den bästa möjliga lösningen.

Inlägg du kanske också vill läsa:

 • Varför kör min iPhone 6s väldigt långsamt och hur går det snabbare? [Felsökningsguide]
 • Hur fixar jag min iPhone 6s som fortsätter att förlora signal, få dålig mottagning, slumpmässiga signalfall, andra nätverksproblem [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar en Apple iPhone 6s som inte säkerhetskopieras till iCloud [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar Apple iPhone 6s som fortsätter att visa en meddelande om Apple-verifieringsmeddelande [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar Apple iPhone 6s Blue Screen of Death (BSOD) Problem [Potentiella lösningar]
 • Hur fixar jag min Apple iPhone 6s pekskärm som svarar mycket långsamt, slumpmässigt fryser eller inte fungerar [Felsökningsguide]
 • Apple iPhone 6S-skärmen fryser öppna appar på egen hand och andra relaterade problem