Hur man fixar Galaxy S10 musikströmmar fortsätter att pausa | felsöka musikströmning fortsätter att koppla ifrån

Är din Galaxy S10 musikströmning pausar? Oavsett om du använder standardmusik-appen eller en tredje part, är uppsättningen felsökningssteg för problemet densamma. Följ denna guide och du borde kunna lösa problemet på nolltid.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man fixar Galaxy S10 musikströmmar fortsätter att pausa | felsöka musikströmning fortsätter att koppla ifrån

Om streaming av Galaxy S10-musik fortsätter att pausa nyligen, måste du göra ett antal felsökningssteg för att veta var problemet kommer ifrån. Följ våra förslag nedan för att göra detta.

S10-musikströmning fortsätter att pausa fix nr 1: Starta om appen

Om S10-musikströmning fortsätter att pausa uppstår när du bara använder en viss app, till exempel med Spotify, är det första felsökningssteget du vill göra om att starta om den. Det finns två sätt att göra detta.

Metod 1: Stäng en app med nyckelappar

 1. På skärmen trycker du på funktionsknappen Senaste appar (den med tre vertikala linjer till vänster om Hem-knappen).
 2. När skärmen Nya appar visas, svep åt vänster eller höger för att leta efter appen. Det borde vara här om du lyckades köra den tidigare.
 3. Dra sedan upp på appen för att stänga den. Detta bör tvinga stänga det. Om den inte är där, klicka helt enkelt på appen Stäng alla för att också starta om alla appar.

Metod 2: Stäng en app med appinformation-menyn

Ett annat sätt att tvinga stänga en app är genom att gå inom appens inställningar. Det är ett längre sätt jämfört med den första metoden ovan, men det är lika effektivt. Du vill använda den här metoden om du planerar att göra annan felsökning för den nämnda appen som att rensa cache eller data. Så här görs:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på appar.
 3. Tryck på ikonen Fler inställningar (tre-punktsikonen, uppe till höger).
 4. Klicka på Visa systemappar.
 5. Hitta och tryck på appen.
 6. Tryck på Force Stop.

S10-musikströmning fortsätter att pausa fix nr 2: Utför en mjuk återställning

Om problemet kommer tillbaka efter att ha startat om appen själv är nästa sak du vill göra en mjuk återställning. Detta bör rensa systemet och eventuellt också bli av med buggen. För att göra det, tryck helt enkelt på strömbrytaren och volym ned-knapparna i cirka 10 sekunder. Släpp knapparna när telefonen har startat om. Detta är vanligtvis effektivt för att rensa buggar som utvecklats när ett system lämnas igång under en tid. Vi föreslår att du startar om din S10 med den här metoden minst en gång i veckan för att minska risken för buggar.

För vissa Galaxy S10 kan det finnas något annorlunda sätt att komma fram till samma metod. Här är hur:

 1. Tryck och håll ned Power + Volume Down-knapparna i cirka 10 sekunder eller tills enhetens strömcykel går. Låt flera sekunder innan skärmen Underhållsstartläge visas.
 2. Välj Normal start från skärmen Underhållsstartläge. Du kan använda volymknapparna för att bläddra igenom tillgängliga alternativ och den nedre vänstra knappen (under volymknapparna) för att välja. Vänta i upp till 90 sekunder tills återställningen är klar.

S10-strömning fortsätter att pausa fix nr 3: Bekräfta att internet fungerar (inte tappar eller intermittent)

Om din S10-musikströmning fortsätter att pausa eller koppla bort kan det också bero på dålig internetuppkoppling. Försök kontrollera om du har några pågående anslutningsfrågor som när du skickar eller tar emot MMS, chattar eller videosamtal. Om dessa andra tjänster har liknande störningar kan det innebära att problemet inte är din telefon eller app utan internetuppkopplingen. Försök byta till wifi (om du använder mobildata), eller vice versa och se om det hjälper.

Om du tror att problemet är din mobildataanslutning, prata med din nätoperatör om hjälp.

S10-musikströmning håller paus i fix nr 4: Rensa app-cache

Att ta bort cachen är ett av de direkta sätten att felsöka en problemapp. Det är vanligtvis effektivt att fixa mindre buggar orsakade av föråldrad cache eller tillfälliga filer. Det kan göras säkert utan att förlora något användarrelaterat innehåll i appen. Så här görs:

 1. Gå till Hem-skärmen.
 2. Tryck på appar-ikonen.
 3. Öppna Inställnings-appen.
 4. Tryck på appar.
 5. Om du letar efter ett system eller en standardapp klickar du på Fler inställningar längst upp till höger (ikonen med tre punkter).
 6. Välj Visa systemappar.
 7. Hitta och tryck på lämplig app.
 8. Knacka på Lagring.
 9. Klicka på Rensa cache-knapp.
 10. Starta om enheten och kolla om problemet.

S10-musikströmning fortsätter att pausa fix nr 5: Återställ app

Om ingenting händer efter att en apps cache har rensats är nästa goda sak du kan göra att rensa appens data. Till skillnad från föregående procedur kan den här radera viktig information eller data i appen. Om du till exempel försöker ta itu med ett problem med en meddelanden-app raderas alla dina meddelanden genom att rensa dess data. För spel kan det att göra detta ta bort dina framsteg. Om du inte vill tappa viktiga saker, se till att säkerhetskopiera dem i förväg.

 1. Gå till Hem-skärmen.
 2. Tryck på appar-ikonen.
 3. Öppna Inställnings-appen.
 4. Tryck på appar.
 5. Om du letar efter ett system eller en standardapp klickar du på Fler inställningar längst upp till höger (ikonen med tre punkter).
 6. Välj Visa systemappar.
 7. Hitta och tryck på lämplig app.
 8. Knacka på Lagring.
 9. Klicka på Rensa dataknappen.
 10. Starta om enheten och kolla om problemet.

S10-musikströmmar håller på att stoppa fix nr 6: Använd en annan app

Om din S10-musikströmning fortfarande pausar vid denna punkt bör du överväga att kontrollera om det finns ett problem med musikappen som du använder. Ibland kan kodproblem vara svåra att övervinna och utvecklare kan ta tid att lösa dem. Tills problemet är fixat är det bästa som en slutanvändare kan göra att byta till en alternativ app. Beroende på din smak finns det många andra appar för streaming av musik som du kan prova från Play Store förutom vad du använder.

S10-musikströmning fortsätter att pausa fix nr 7: Återställ nätverksinställningar

Appar för streaming av musik kräver stabil internetanslutning ovanför korrekta nätverksinställningar. Om det finns fel nätverkskonfiguration i din S10 kanske appar som behöver rätt nätverksinställningar inte fungerar korrekt eller slutar fungera helt. För att se till att alla nätverksinställningar är täckta, försök att rensa nätverksinställningarna.

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps-facket.
 2. Tryck på Allmän hantering> Återställ> Återställ nätverksinställningar.
 3. Klicka på Återställ inställningar.
 4. Om du har ställt in en PIN-kod anger du den.
 5. Klicka på Återställ inställningar. När det är klart kommer ett bekräftelsefönster att visas.

S10-strömning fortsätter att pausa fix # 8: Återställ appinställningar

Android har upprättat standardinställningar och tjänster som används av andra appar för att fungera. Ibland kan systemändringar leda till skadade standardinställningar, eller vissa standardappar kan avaktiveras av misstag. Endera av dessa situationer kan leda till problem. För att säkerställa att alla standardappar och tjänster är igång, försöker du återställa appinställningarna med dessa steg:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på appar.
 3. Tryck på Fler inställningsikon (tre prickar längst upp till höger).
 4. Klicka på Återställ appinställningar.
 5. Tryck på Återställ för att bekräfta.

Detta felsökningssteg raderar inte dina personuppgifter. Det återställer bara preferenser för:

 • Inaktiverade appar
 • Anmälningsbegränsningar för appar
 • Standardappar
 • Bakgrundsdatabegränsningar för appar
 • Behörighetsbegränsningar

S10-musikströmning håller paus i fix nr 9: Kontrollera om det finns dåliga appar

Ibland kan en dåligt kodad app störa Android och orsaka problem. Kör din S10 till säkert läge för att kontrollera om du har installerat en dålig tredjepartsapp. Här är hur:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll ner strömknappen förbi skärmen med modellnamn.
 3. När “SAMSUNG” visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
 4. Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
 5. Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
 6. Säker-läget visas i det nedre vänstra hörnet av skärmen.
 7. Släpp ned volymknappen när du ser Safe Mode.
 8. När du är i säkert läge kan du försöka ladda telefonen i minst 30 minuter och se vad som händer.

När du är i säkert läge förinstallerade telefonen bara appar som ska köras. Alla appar som du laddat ner anses vara tredje part och kan inte köras alls. Så om din enhet fungerar normalt och problemet saknas i säkert läge kan du satsa på att en dålig app orsakar den. Eftersom säkert läge inte kan hjälpa dig att hitta exakt appen, måste du använda metoden för eliminering för att identifiera den. Så här görs:

 1. Starta till säkert läge.
 2. Kolla efter problemet.
 3. När du har bekräftat att en tredjepartsapp är skylden kan du börja avinstallera appar individuellt. Vi föreslår att du börjar med de senaste du lagt till.
 4. När du har avinstallerat en app startar du om telefonen till normalt läge och kontrollerar om problemet finns.
 5. Om din S10 fortfarande är problematisk, upprepa steg 1-4.

S10-musikströmning fortsätter att pausa fix nr 10: Återställning av fabriken

Om ingenting har fungerat fram till denna punkt bör du inte tveka att återställa alla inställningar till deras standardvärden. Om orsaken till problemet är programvara i sin natur kommer fabriksåterställning troligen att fixa det. Se bara till att säkerhetskopiera dina personuppgifter för att undvika att förlora dem.

Nedan är de två sätten att fabriksinställa din S10:

Metod 1: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy S10 via menyn Inställningar

Detta är det enklaste sättet att torka av din Galaxy S10. allt du behöver göra är att gå under Inställningsmenyn och följa stegen nedan. Vi rekommenderar den här metoden om du inte har några problem med att gå under Inställningar.

 1. Skapa en säkerhetskopia av dina personuppgifter och ta bort ditt Google-konto.
 2. Öppna Inställnings-appen.
 3. Bläddra till och knacka på General management.
 4. Tryck på Återställ.
 5. Välj Factory data reset från de angivna alternativen.
 6. Läs informationen och tryck sedan på Återställ för att fortsätta.
 7. Tryck på Radera alla för att bekräfta åtgärden.

Metod 2: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy S10 med hårdvaruknappar

Om ditt fall är att telefonen inte startar upp eller den startas men menyn Inställningar är otillgänglig kan den här metoden vara till hjälp. Först måste du starta om enheten till återställningsläge. När du väl har åtkomst till Återställning är det dags att du startar korrekt masteråterställningsprocedur. Det kan ta några försök för dig innan du kan komma åt Återställning så var tålamod och försök helt enkelt igen.

 1. Skapa om möjligt en säkerhetskopia av dina personuppgifter i förväg. Om ditt problem hindrar dig från att göra det hoppar du bara över detta steg.
 2. Du vill också se till att du tar bort ditt Google-konto. Om ditt problem hindrar dig från att göra det hoppar du bara över detta steg.
 3. Stäng av enheten. Det här är viktigt. Om du inte kan stänga av den kan du aldrig starta om till återställningsläget. Om du inte kan stänga av enheten regelbundet via strömbrytaren, vänta tills telefonens batteri är tömt. Ladda sedan telefonen i 30 minuter innan du startar återställningsläget.
 4. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-knappen samtidigt.
 5. Tryck och håll ned strömbrytaren medan du fortfarande håller in knapparna Volym upp och Bixby.
 6. Återställningsskärmenyn visas nu. Släpp knapparna när du ser detta.
 7. Använd knappen Volym ned tills du markerar 'Torka data / fabriksåterställning'.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja 'Torka data / fabriksåterställning'.
 9. Använd Volym ned för att markera Ja.
 10. Tryck på strömbrytaren för att bekräfta fabriksinställning.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.