Hur man fixar Apple iPhone på iOS 13.1 Kan inte ansluta till App Store

Du undrar kanske varför din Apple-enhet inte kan ansluta till App Store för att ladda ner appar, och du kanske inte kan logga in eller har svårt att ladda ner och uppdatera appen. Några orsaker till att detta händer är det kanske för att du har problem med din WiFi-anslutning och ditt mobila datanätverk, Apple-serverstatus kan vara nere, dina App Store-inställningar kan orsaka problemet och troligen stöds inte appen längre. Av dessa skäl kan det naturligtvis alltid finnas potentiella lösningar. Dessa potentiella lösningar för hur man fixar Apple iPhone på iOS 13.1 kan inte ansluta till app store listas nedan, läs vidare.

Om du äger en Apple iPhone som stöder iOS 13.1 eller andra iPhone-modeller, är vi glada att hjälpa dig med alla problem som du kan ha med din enhet, kontakta oss gärna med detta formulär. Detta är en gratis tjänst förresten. Vi bad emellertid att när du kontaktar oss, försök att vara så detaljerad som möjligt om ditt problem så att vi exakt kan utvärdera och ge lämpliga lösningar.

HÄR ÄR POTENTIELLA LÖSNINGAR FÖR ATT fixa APPLE iPHONE PÅ iOS 13.1 KAN INTE ANSLUTA TILL APP-BUTIK

Lösning 1: Kontrollera App Store-statussystem

Innan du gör några steg eller felsöker med din enhet måste du se till att App Store fungerar genom att kontrollera det på Apple Status System-webbplatsen. Det finns en möjlighet att du kan ansluta till App Store på din Apple-enhet beror kanske på att App Store har några problem, även om detta är ett mycket sällsynt fall. Du kanske vill kontrollera statusen för App Store för sinnesfrid. App Store är högst upp på listan.

Om du ser en grön prick före App Store, betyder det att App Store är tillgängligt och dess service inte har några problem. Med det är det uppenbart att orsaken till problemet är på din slut.

Lösning 2: Kontrollera WiFi eller dataanslutning

Anslutning till App Store kräver antingen en WiFi- eller dataförbindelse. Om du har problem med att ansluta till App Store på din Apple-enhet kan du prova dessa enkla steg:

Se till att din iPhone är ansluten till WiFI för att göra detta:

 1. Gå till Inställningar från hemskärmen
 2. Klicka på WiFi
 3. Kontrollera om den har gått till ON-läge genom att se till att omkopplaren är grön färgad.
 4. Kontrollera WiFi-nätverket som du ansluter om det finns en bock (✔) bredvid, det betyder att du är ansluten till en WiFi.
 5. Kör App Store igen

Nästa steg är att kontrollera om WiFi du är ansluten till inte har några problem. Det rekommenderas starkt att WiFi ska ha en stark och pålitlig signal om du laddar ner eller uppdaterar en app. Om inte, kan du behöva ansluta till en annan WiFi-anslutning som ett alternativ.

Om du vill använda Cellular Data Connection för att ansluta till App Store, se till att kontrollera Cellular Data Settings:

 1. Gå till Inställningar från hemskärmen
 2. Klicka på Cellular
 3. Se till att Cellular Data är påslagen genom att skjuta knappen till höger tills en grön knapp visas.
 4. Kör App Store igen

Lösning 3: Ställ in datum och tid på automatiskt

I vissa sällsynta fall kan olika datum och tid påverka din anslutning, vilket gör det svårt för dig att ansluta till App Store. Vi rekommenderar att du ställer in datum och tid på Automatisk på din iPhone.

 1. Gå till Inställningar från hemskärmen
 2. Klicka på Datum och tid
 3. Välj och slå på Set automatiskt genom att skjuta knappen till höger tills den blir grön.
 4. Kör App Store igen

Lösning 4: Logga ut och på Apple-kontot

Om du gör den här lösningen återställer du helt enkelt ditt Apple-konto genom att logga ut och i ditt Apple-konto i App Store. Följ dessa steg för att göra detta:

 1. Gå till Inställningar från hemskärmen
 2. Klicka på iTunes & App Store
 3. Klicka på Apple ID så ser du ditt e-postkonto.
 4. Tryck på Logga ut
 5. Efter några sekunder eller en minut loggar du in igen med rätt Apple-ID och lösenord.
 6. Kör App Store igen.

Lösning 5: Rensa iPhone-minnet

Om du undrar, att göra den här lösningen betyder inte att ta bort alla filer på din iPhone, det betyder helt enkelt att rensa RAM (Random Access Memory). För ytterligare information finns RAM på iPhone där appar som körs eller musik som spelas upp som för närvarande är lagrade. Därför kan rensning av iPhone-minne hjälpa till med problemet, särskilt om vissa iPhoner har mindre RAM och mindre lagringsutrymme.

För att göra detta, dubbelklicka på Hem-skärmen (du kan se alla aktiva och aktiva appar), rensa minnet genom att dra upp i App Store för att stänga appen . Du kan också välja att svepa upp alla andra aktiva appar om du inte använder den ett tag eftersom det också kan hjälpa till att rensa iPhone-RAM.

Lösning 6: Starta om iPhone

Detta är kanske det vanligaste och enkla sättet att lösa eventuella problem relaterade till din iPhone, som med alla andra rapporterade fall.

Starta om din iPhone genom att trycka och hålla nere Sleep / Wake-knappen placerad på höger sida, tillsammans med Volym ned-knappen på vänster sida av din iPhone.

Lösning 7: Återställ alla inställningar

Om alla ovanstående lösningar har gjorts och problemet fortfarande kvarstår, bör beslutet att återställa alla inställningar vara din sista utväg. Oroa dig inte, den här lösningen återställer bara dina iPhone-inställningar och personliga inställningar utan att ta bort personuppgifter och appar. Det rekommenderas dock att spara eller komma ihåg WiFi-lösenord som du använde för att ansluta innan du gör det så att du inte har svårt att ansluta till ditt WiFi-nätverk. Detta återställer alla inställningar till standard.

 1. Gå till Inställningar från hemskärmen.
 2. Rulla ner och leta efter Återställ längst ner
 3. Klicka på Återställ
 4. Klicka på Återställ alla inställningar
 5. Ange lösenord (om nödvändigt) för att bekräfta.

Efter varje lösning du har provat är det bäst att köra App Store för att se att den lösningen löser problemet innan du fortsätter med nästa lösning.

Anslut oss

Löste någon av lösningarna som nämnts ovan problemet med Apple iPhone på iOS 13.1? Om du har några frågor och oro beträffande din iPhone, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi kommer att vara till hjälp och ger dig en gratis teknisk support om ditt problem. Se bara till att ge oss den detalj som möjligt för oss för att göra en exakt utvärdering och ge dig lämplig intervention. Jag ser fram emot att höra från dig.