Hur man återställer hårt på Galaxy Tab A 10.1 | enkla steg för att återställa fabrik eller återställa återställning

Att veta hur man återställer hårt på Galaxy Tab A 10.1, en procedur som också kallas fabriksåterställning eller masteråterställning, kan vara ett effektivt sätt att lösa programvaruproblem. I den här korta handboken visar vi dig de tre sätten att utföra en fabriksåterställning på din surfplatta. Var och en av dessa metoder kan användas beroende på situationen du befinner dig i.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur man återställer hårt på Galaxy Tab A 10.1 | enkla steg för att återställa fabrik eller återställa återställning

Nedan följer de specifika stegen för att utföra hård återställning på din Galaxy Tab A 10.1.

Metod 1: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy Tab A 10.1 via menyn Inställningar

Detta är det enklaste sättet att torka av din Galaxy Tab A 10.1. allt du behöver göra är att gå under Inställningsmenyn och följa stegen nedan. Vi rekommenderar den här metoden om du inte har några problem med att gå under Inställningar.

 1. Skapa en säkerhetskopia av dina personuppgifter och ta bort ditt Google-konto.
 2. Öppna Inställnings-appen.
 3. Bläddra till och knacka på General management.
 4. Tryck på Återställ.
 5. Välj Factory data reset från de angivna alternativen.
 6. Läs informationen och tryck sedan på Återställ för att fortsätta.
 7. Tryck på Radera alla för att bekräfta åtgärden.

Metod 2: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy Tab A 10.1 med hårdvaruknappar

Om ditt fall är att telefonen inte startar upp eller den startas men menyn Inställningar är otillgänglig kan den här metoden vara till hjälp. Först måste du starta om enheten till återställningsläge. När du väl har åtkomst till Återställning är det dags att du startar korrekt masteråterställningsprocedur. Det kan ta några försök för dig innan du kan komma åt Återställning så var tålamod och försök helt enkelt igen.

 1. Skapa om möjligt en säkerhetskopia av dina personuppgifter i förväg. Om ditt problem hindrar dig från att göra det hoppar du bara över detta steg.
 2. Du vill också se till att du tar bort ditt Google-konto. Om ditt problem hindrar dig från att göra det hoppar du bara över detta steg.
 3. Stäng av enheten. Det här är viktigt. Om du inte kan stänga av den kan du aldrig starta om till återställningsläget. Om du inte kan stänga av enheten regelbundet via strömbrytaren, vänta tills telefonens batteri är tömt. Ladda sedan telefonen i 30 minuter innan du startar återställningsläget.
 4. Tryck och håll in Volym upp-knappen och strömbrytaren samtidigt i 5 sekunder.
 5. Släpp ström- och volymknapparna.
 6. Återställningsskärmenyn visas nu.
 7. Använd knappen Volym ned tills du markerar ' Torka data / fabriksåterställning '.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja 'Torka data / fabriksåterställning'.
 9. Använd Volym ned för att markera Ja .
 10. Tryck på strömbrytaren för att bekräfta fabriksinställning.

Metod 3: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy Tab A 10.1 med Find My Mobile

Find My Mobile är Samsungs egen tjänst som gör det möjligt för ägare av Samsung-enheter att spåra sin enhet på distans, låsa upp skärmen, säkerhetskopiera data, blockera åtkomst till Samsung Pay eller ta bort all data (fabriksinställning). Stegen för att torka av enheten med Find My Mobile är mycket enkla. Det viktiga att göra först är dock att se till att du installerar det. Du kan inte använda Find My Mobile-tjänsten om du inte har aktiverat den på enheten innan du tappar den.

Om det är första gången du använder den här tjänsten är det här du behöver göra för att konfigurera den:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Klicka på Säkerhet.
 3. Gå till Hitta min mobil.
 4. Klicka på Samsung-konto.
 5. Ange dina Samsung-kontouppgifter.
 6. Vi antar att du redan har skapat ett Samsung-konto innan detta. Om du inte har ett, se till att skapa ett Samsung-konto först. Använd sedan din information för att aktivera Find My Mobile.

Om du tappar din telefon i framtiden och du vill radera data på distans är det här du ska göra:

 1. Gå till Find My Mobile-webbplats på din dator: //findmymobile.samsung.com.
 2. Logga in med dina Samsung-kontouppgifter. Informationen ska vara densamma som de du använde i telefonen.
 3. När du är inloggad klickar du bara på Radera dataikonen för att börja återställa fabriken.
 4. En varning visas för att fråga dig om du vill fortsätta, så klicka bara på ERASE.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.