Hur du installerar och kör Kodi på Windows PC

Det finns en betydande mängd människor som talar om Kodi och vad den kan erbjuda dig såvitt medieupplevelsen går. Det kan vara ganska komplicerat att ladda ner på enheter som Fire TV, NVIDIA Shield, etc., men det är ganska enkelt så långt det går att ladda ner det och få det att köras på Windows PC.

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Idag ska vi visa dig och ta dig steg för steg om hur du enkelt kan ladda ner Kodi på din Windows-PC gratis. Se till att följa med nedan, så tar vi dig igång på bara några minuter.

Installera Kodi på Windows

Att installera Kodi i Windows 10 är helt enkelt. Allt du behöver är installationsguiden eller .exe-filen som laddas ner. När det är så är det så enkelt som att dubbelklicka på .exe och följa installationsinstruktionerna.

För att börja måste du gå till Kodi-webbplatsen och till nedladdningssidan. Du kan få snabb tillgång till det här. Du måste välja vilken plattform du laddar ner för, och eftersom vi försöker få den att köras på Windows vill du klicka på Windows-ikonen. Det ger dig ett alternativ att ladda ner det från Windows Store eller att ladda ner .exe direkt. Vi föreslår det senare, men om du använder Windows 10 S kan du tvingas använda alternativet Windows Store.

När du har laddats ner öppnar du .exe och följer installationsprocessen. Den bör vara redo att rulla på din PC på bara några sekunder. När hela installationen är klar rekommenderar vi att du startar om din dator innan du fortsätter.

Kodi-applikationen ska vara tillgänglig på skrivbordet. Dubbelklicka på den för att öppna applikationen, så kommer du att märka att det fungerar perfekt. Du kommer också att märka att det är ganska nakna ben och att det inte går så mycket med det. Det är där Kodi-tillägg kommer in. Kodi-tillägg är användarutvecklade "plugins" som gör att du kan utöka Kodis kapabiliteter genom att erbjuda dig alla typer av innehåll - TV-program, filmer, radiostationer, etc. Innehållet karies från addon till addon, men för det mesta bör du kunna titta på alla dina favoritprogram som lufter på TV med ett bra Kodi-tillägg.

Så hur installerar du ett Kodi-tillägg? Om du följer med nedan visar vi dig hur du kan börja lägga till tillägg till din Kodi-installation. Det är lite mer komplicerat att installera Kodi själv, men om du följer instruktionerna borde det vara en bris.

Installera ett Kodi-tillägg

Starta Kodi-appen för att installera ett tillägg. I det övre vänstra hörnet ser du en knapp som är paketinstallatören . Du vill klicka på den.

Klicka sedan på länken som säger Installera från arkiv. Härifrån klickar du på Kodi Add-on Repository och sedan på Video Add-ons . Nu är vi på en plats där vi kan se ett gäng olika videotillägg som kan installeras på din Kodi-klient. Du kan välja vilken som helst av dem, men för våra ändamål väljer vi det direkta TV-tillägget, USTVNOW .

Klicka på USTVNOW och sedan på Installera-knappen. Det kan ta lite tid beroende på hur snabb din Internetanslutning är; Men när den är klar och klar att användas bör du se ett meddelande som säger USTVNOW Add-on Enabled eller något liknande.

För att komma åt vårt nyinstallerade tillägg, vill du gå tillbaka till Kodis hemsida. Du kan välja fliken Tillägg från den vänstra navigeringskolumnen. Detta tar dig till alla dina installerade tillägg. För att börja använda USTVNOW är det så enkelt som att klicka på tillägget och bläddra igenom tillgängligt innehåll. Välj allt du vill titta på!

ProduktvarumärkenamnPris

ExpressVPNExpress VPNKontrollera pris

NordVPNNord VPNKontrollera pris

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

VPN

Det kan vara farligt med Kodi, så det är alltid bra att använda en VPN för att privatisera och kryptera din surfnings- och strömningsdata. Eftersom många tillägg får sitt innehåll från olagliga webbplatser, finns det chansen att du kan få ett varningsbrev eller en upphovsrättsintrångsbrev. Så det är alltid bra att vara extra försiktig med ett VPN.

Inte bara det, utan en VPN kan göra det lättare att strömma innehåll. Många Internetleverantörer kommer att bromsa din anslutning baserat på vad du gör (dvs. strömma Netflix), men en VPN kommer att göra det så att din Internetleverantör inte kan se vad du gör och därmed inte kan bromsa ditt innehåll. Så du kan se en hastighet öka med en bra VPN.

Dom

Som ni ser är det superlätt att få Kodi installerad på din PC, och att få tillägg installeras inom Kodi är inte heller svårt. Om du letar efter en handfull bra addons att ladda ner till Kodi, var noga med att kolla in vårt inlägg om de bästa Kodi-addon för Windows PC.