Hur du får åtkomst till Steam Screenshot Folder Enklaste sättet

Stream är för närvarande en av de mest populära plattformarna för att få dina favorit PC-titlar till din dator. Du behöver inte längre gå till en butik och köpa en fysisk kopia av spelet eftersom du bara kan ladda ner det direkt till din dator, vilket är ganska bekvämt. En av de saker som spel vanligtvis gör är att ta skärmdumpar av de episka stunder som uppstår i deras spel sessioner. Ibland efter att du tagit skärmdumpen kan inte bilden hittas. I den senaste delen av vår felsökningsserie visar vi dig hur du får åtkomst till Steam-skärmmappen.

Om du har problem med din dator eller Android-enhet, kontakta oss gärna med det här formuläret. Vi hjälper dig gärna med alla problem som du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur du får åtkomst till Steam Screenshot Folder

Det finns två sätt att komma åt Steam-skärmmappen. Den första metoden är av Steam-skärmhanteraren och den andra av Windows Explorer-filprogrammet.

Använda Screenshot Manager

  • Öppna ditt ångfönster.
  • Gå till det övre vänstra hörnet på skärmen och klicka sedan på Visa.
  • Välj skärmbilder från alternativen.
  • Du kommer att se Steam Screenshot Manager. Du kommer att kunna komma åt de sparade skärmdumparna i programmet. Du kan också klicka på knappen Visa på disk för att öppna skärmdumpsmappen som är lokalt sparad på din dator.

Använda File Manager

Varje skärmdump som du tar kommer att lagras på en plats på din hårddisk. Genom att gå till den här platsen kommer du att kunna komma åt Steam-skärmmappen.

  • Gå till enhet C: \ Programfiler (x86) \ Steam \ userdata \ \ 760 \ remote \ \ skärmdumpar.

Du kan få ditt SteamID genom att öppna din Steam-klient. Klicka på vyn och välj inställningar. Gå till gränssnittet och hitta en ruta som visar "Visa Steam URL-adress när den är tillgänglig". Kontrollera det och spara.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser alla meddelanden vi får men kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.