AirPods vs Powerbeats3 bästa trådlösa hörlurar för körning 2020

Apples trådlösa W1-chip har blivit en stor hit, och företaget erbjuder nu fyra hörlurar som använder det, varav två är lämpliga för träning och aktiv lyssning: AirPods och Powerbeats3.

ProduktvarumärkenamnPris

ÄppleApple AirPods trådlösa Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

TakterPowerbeats3 trådlösa hörlurar i öratKolla pris på Amazon

Prisskillnaden mellan AirPods och Powerbeats3 är inte alls marginell, särskilt eftersom bara AirPods är verkligen trådlösa. Är du inte säker på vilken du ska plocka upp för dig själv? Vi stöter på de två mot varandra och hjälper förhoppningsvis dig att fatta ett köpbeslut.

Skaffa det nu på Amazon

Design och bygg

AirPods är designade för den urbana musikentusiasten som lyssnar på musik av och på hela dagen och förlitar sig på hörlurar för kommunikation. Med sin 24-timmars batteritid med det medföljande laddningsfacket, inställningen med en tryck för alla Apple-enheter och frånvaron av en tråd är AirPods en av de mest bekväma hörlurar som vi någonsin har använt.

AirPods själva varar ungefär fem timmar på en laddning, men det vackra med dessa är att bara 15 minuter i fallet ger dig en tre timmars laddning.

En av de vackra sakerna med AirPods nyare modell är att det trådlösa laddningsfodralet fick en uppgradering. Nu kan du ställa in AirPod-fodralet på en laddningsplatta, och Qi-laddningsplattan saftar upp ditt Apple AirPod-fodral.

Powerbeats3 har mycket gemensamt med andra fitnessorienterade hörlurar, inklusive deras design och passform. De har integrerade öratvingar för att hålla dem på plats under träning, och det inbyggda litiumjonbatteriet kan hålla i upp till 12 timmar på en laddning. Dessutom fyller 5 minuters laddning på tillräckligt med ström för en timmes uppspelning.

Även om både AirPods och Powerbeats3 kan hålla bra mot slitaget som följer med daglig användning, är det bara Powerbeats3 som är svett- och vattentåliga för att hantera tuffa träningspass. De är också mycket mer stabila tack vare de integrerade öratvingarna, och de levereras med fyra olika storlekar utbytbara öratippar, medan AirPods använder en storlek i alla storlekar.

Skaffa det nu på Amazon

Ljudkvalitet

Beats hörlurar är kända för sin bastunga ljudsignatur, och Powerbeats3 är inte annorlunda. Jämfört med AirPods är Powerbeats3 betydligt mer påverkande och fungerar bra med sådana musikgenrer som EDM, hip-hop eller modern pop.

Som sagt tenderar den stora mängden bas som produceras av Powerbeats3 att spilla till andra delar av ljudspektrumet och göra mids och highs ljuddämpade och leriga. När du lyssnar bara för skojs skull kommer du förmodligen inte att märka eller bry dig. Men förvänta dig inte att Powerbeats3 kommer att konkurrera med liknande prissatta hörlurar från Sennheiser eller Grado; de flesta pengarna gick till deras trådlösa teknik.

AirPods är ganska avrundade och fungerar bra med alla musik kön. Men deras ljud har inte samma inverkan som Powerbeats3 gör.

Dom

Sammanfattningsvis är både AirPods och Powerbeats3 utmärkta trådlösa hörlurar, men Powerbeats3 är enligt vår mening de bästa W1-hörlurarna för träning och aktiv användning. AirPods är å andra sidan de bästa W1-hörlurarna för vardagsbruk och kommunikation.

Misför oss inte - AirPods kan vara bra för ett träningspass, men vi älskar den extra säkerheten i loopen på PowerBeats3.

ProduktvarumärkenamnPris

ÄppleApple AirPods trådlösa Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

TakterPowerbeats3 trådlösa hörlurar i öratKolla pris på Amazon