9 bästa TV med Chromecast inbyggd och redo 2020

Chromecast har utan tvekan förändrat hur vi konsumerar innehåll på våra tv-apparater idag. Det lanserades för några år sedan, som ett litet tillbehör på $ 35 för TV: er, och var utan tvekan en av Googles mest populära hårdvaruprodukter i nyligen minne. Produkten är fantastisk för att strömma innehåll från tjänster som Netflix och YouTube från din Android-enhet.

TV med inbyggt Chromecast

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SonySony - XBR55A1E - 55 "Klass (54, 6" Diag.) - OLED - 2160p - Smart - 4K Ultra HD TV2799, 99

VIZIOVIZIO - M70-D3 - 70 "klass (69, 5" diag.) - LED - 2160p - Chromecast inbyggd - 4K Ultra HD1999, 99

SonySony XBR55X900E - 55 "- LED - 2160p - Smart - 4K Ultra HD TV1199, 99

ToshibaToshiba 49 "4K Ultra HDTV349, 99

GoogleGoogle - Chromecast Ultra69, 99

Chromecast har sett en utveckling nu och kunder kommer inte att behöva använda samma gamla hårdvara på sina TV-apparater. Användare kan få standard Chromecast för $ 35 eller HDR och 4K kapabel Chromecast Ultra, vilket verkar vara det föredragna valet för de flesta nya köpare.

Men att få en ny Chromecast gäller bara tv-apparater som inte erbjuder funktionen som standard. Tack vare framstegen från dagens tillverkare kommer en handfull tv-apparater idag med Chromecast-funktionalitet som standard. Och så, utan vidare, här är nio av de bästa TV-apparaterna med inbyggd Chromecast och redo:

Vizio P-serien Quantum

En av de bästa TV-apparaterna med Chromecast-funktionalitet inbyggd idag är Vizios P-serie Quantum TV. Kommer som en 4K Ultra HD-TV, kommer användare att kunna uppleva en värld av exceptionell ljusstyrka, kontrast, färg och tydlighet. Denna TV har hela 65 tum fastigheter för vacker TV och filmvisning.

Den har också Vizios egen Quantum Dot-teknik, som ger filmisk färgintensitet. Och naturligtvis lyfter 4K Ultra HD och Dolby Vision HDR varje detalj till verklighetstro tydlighet, som ibland är svårt att hitta i butiken - varför visar skärmar i butiken som är till synes högkvalitativa i alla fall?

Den levereras med sina egna högtalare inbyggda på TV: n, vilket hjälper dig att ge en högkonjunktur. Vem behöver ändå en soundbar eller högtalarinställning? Och naturligtvis har den Chromecast-funktioner inuti, vilket gör att du kan använda din telefon som fjärrkontroll, vilket ger dig åtkomst till tusentals TV-baserade appar.

SHARP 55-tums Android TV

Därefter tittar vi på SHARPs egen LED Android TV. Trots sin LED-panel visar SHARP Android TV fantastisk klarhet genom sin Ultra HD / 4K-upplösning. Ultra HD har 8 miljoner pixlar, vilket ger dig en tydligare, mer definierad bild än den föråldrade Full HD. Du tar med dig film, filmliknande kvalitet direkt till ditt vardagsrum!

En av de unika sakerna med SHARP Android TV är vad företaget kallar UHD Upscaler. Detta, genom viss mjukvaruförmåga, ger innehåll med lägre upplösning så nära 4K som möjligt. Du kan se dina nya filmer och TV-program i ett helt nytt ljus!

Naturligtvis finns det även Android TV / Chromecast-funktioner inbyggda inuti. Du behöver inte ha en Chromecast ansluten till baksidan av den här enheten för att kunna använda din telefon som fjärrkontroll. Dessutom har du direkt tillgång till tusentals appar som erbjuder TV-funktioner.

Sony XBR55X900E 55-tums 4K Ultra HD

TV-apparater som denna gör det lättare för dig att komma åt Chromecast utan att behöva få separat hårdvara för det. Det hjälper också att de kommer med ganska anständig hårdvara ombord, vilket gör dem värda varje öre. Detta speciella erbjudande är en 4K Ultra HD-TV med en 55-tums skärm, och eftersom det kommer från Sony kan kunderna förvänta sig det allra bästa när det gäller prestanda.

TV: n har fyra ingångar inklusive 2 HDMI-portar, 1 USB 3.0-port och 1 USB 2.0-port. Den drivs av Android TV under, vilket ger dig tillgång till några av de mest populära Android-appar och -spel. Det är ett spännande erbjudande att äga, särskilt med tanke på vilken typ av hårdvara den har. Även om det är något på den dyra sidan, bör kunder inte tänka två gånger innan de investerar i just detta erbjudande.

Denna 55-tums Sony TV kommer att ställa dig tillbaka med 1 398 dollar på Amazon just nu.

VIZIO 70-tums LED

Denna 70 eller 69, 5-tums TV är idealisk för att ge en uppslukande medieupplevelse för praktiskt taget alla i ditt vardagsrum. Med tanke på hur stor bildskärmen är, hjälper det också att ha ett stort vardagsrum. Enheten fungerar också med Google Home, så att du kan använda TV: n med bara din röst och Google Assistant. Naturligtvis finns Googles inbyggda Chromecast som standard, så att du kan strömma ditt favoritinnehåll från Netflix, Hulu och andra leverantörer.

Kunder kan ladda ner VIZIO SmartCast-appen från appmarknaderna för att ge dem en tillgång till alla TV-kontroller. Denna app konverterar också din smartphone till en fullständig fjärrkontroll, vilket ger dig tillgång till en mängd funktioner. TV: n har också fem HDMI-ingångar, så att du kan ansluta till ett brett sortiment av produkter som Blu-Ray-spelare, spelkonsoler etc.

Best Buy har inte angett priset i listan, och intresserade köpare måste begära ett pris från återförsäljaren.

Sony 55-tums OLED

Ytterligare ett Sony-erbjudande på den här listan, den här specifika produkten har en avancerad teknik ombord, vilket ger dig det bästa både vad gäller underhållning och bildkvalitet. TV: n är "Smart-aktiverad" vilket innebär att den automatiskt kan strömma innehåll från YouTube, Hulu, Netflix och mycket mer som standard. Detta i kombination med möjligheten att strömma via Chromecast på din smartphone gör detta till en riktigt mångsidig produkt.

Eftersom det här är en OLED-TV spelar inte ljusets förhållanden mycket. Kunderna kommer att behandlas med bättre svarta och en generellt rikare bildkvalitet jämfört med standard LCD-paneler. TV: n är också HDR-kompatibel. En funktion som kallas ”Acoustic Screen” erbjuder ljud från alla delar av TV: n, vilket ger en teaterliknande känsla.

Tillverkaren erbjuder fyra HDMI-ingångar och 3 USB 2.0-ingångar med TV: n, vilket ger användarna omfattande alternativ att lägga till andra produkter eller kompatibla enheter i listan. Produkten har fått ett betyg på 4, 8 från alla köpare tillsammans, vilket talar volymer om dess prestanda. Denna speciella TV kommer att ställa dig tillbaka med 3 499, 99 dollar via Best Buy, vilket är ganska rejäl, men motiverat med tanke på vilken typ av funktioner den erbjuder ut ur lådan.

Toshiba 49-tums LED

När vi pratar om tv är det svårt att missa ett företag som Toshiba. Visst är företaget inte så populärt inom TV-branschen som sina industririvaler, men det är inte att säga att tillverkaren inte har något att erbjuda. Toshibas 49-tums Smart LED-TV kommer med ett brett utbud av funktioner ombord, vilket gör den idealisk för dem som letar efter en TV med budget. Den levereras med inbyggd Chromecast, vilket sparar dig besväret med att få en separat. Det kommer också med YouTube- och Netflix-appar som är klara, så att du direkt kan strömma innehållet du väljer.

TV: n har tre HDMI-ingångar och 1 USB-ingång ombord, vilket inte är lika mycket som andra tillverkare erbjuder, men kommer fortfarande att göra jobbet bekvämt. Den 48, 5-tums skärmen gör den idealisk för alla vardagsrum, så att hela familjen kan fånga sina favoritfilmer eller titta på sport tillsammans. Lägger till sin lista över funktioner, stöder enheten också Google Assistant via Google Home för röststyrd hjälp.

Denna tv säljs för närvarande för 399, 99 dollar, vilket är ganska fantastiskt när vi kolla in produktens lista över produkten.

Om du helt enkelt har en gammal, dum TV eller inte har råd med några hundra till tusentals dollar som TV-apparater med Chromecast-funktionalitet kostar, kan du fortfarande gå med det standard plug-in Chromecast-alternativet för billigt!

Google Chromecast Ultra

Google Chromecast är naturligtvis ett bättre alternativ om du inte har inbyggd Chromecast-funktion med din TV. Den ansluts till alla standard HDMI-drivna tv-apparater och konverterar din grund-TV till en smart-tv inom några minuter. När du har installerat Chromecast kan du använda din smartphone för att trådlöst strömma innehåll från populära tjänster som Netflix, YouTube och en handfull andra leverantörer.

Med tanke på vilken typ av funktion som den erbjuder erbjuder de flesta tillverkare som standard Chromecast-funktioner med sina enheter. Men om du äger en något äldre Smart TV, är chansen stor att den inte har Chromecast inbyggt.

TV med inbyggt Chromecast

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SonySony - XBR55A1E - 55 "Klass (54, 6" Diag.) - OLED - 2160p - Smart - 4K Ultra HD TV2799, 99

VIZIOVIZIO - M70-D3 - 70 "klass (69, 5" diag.) - LED - 2160p - Chromecast inbyggd - 4K Ultra HD1999, 99

SonySony XBR55X900E - 55 "- LED - 2160p - Smart - 4K Ultra HD TV1199, 99

ToshibaToshiba 49 "4K Ultra HDTV349, 99

GoogleGoogle - Chromecast Ultra69, 99

Andra TV-apparater

Det finns inte en hel del TV-apparater med Chromecast inbyggd direkt i TV: n. Generellt vill Google att du köper Chromecast, som du sedan ansluter till TV: n via HDMI. Som sagt finns det fortfarande smarta TV-apparater där ute, till exempel de med inbyggd Fire TV-teknik. Här är några av våra favoriter.

Toshiba 43LF621U19

Denna 43-tums TV från Toshiba är en Fire TV Edition, som inte ger dig de funktioner som Chromecast har, men ger dig liknande funktioner, men på Amazons Fire-plattform. Fire TV samlar live-over-the-air-TV och ditt favoritströmningsinnehåll. Du kommer att kunna ansluta vilken HD-antenn som helst för att titta på live-the-air-TV, eller så kan du ladda ner appar som Netflix, YouTube, Prime Video, Hulu, HBO och mer för att strömma filmer och shower.

Toshibas TV kommer i en 4K Ultra HD-upplösning, så allt du tittar på kommer också att vara extremt detaljerad.

Insignier NS-55DF710NA19

Precis som Toshibas erbjuder Insignia otrolig upplösning i deras 4K UHD Smart TV. Du får verklig 4K Ultra HD-bildkvalitet - du får levande färger och skarpa detaljer när du tittar på filmer, TV-program eller bara strömmar video.

Återigen, detta är en Fire TV-utgåva, så precis som Toshiba kan du ansluta en HD-antenn för att titta på live-tv, eller så kan du ladda ner appar som Netflix, Hulu och YouTube för att strömma ditt favoritinnehåll.

Den här är en 55-tums TV, så du får gott om utrymme att fördjupa dig i vad du tittar på!

Dom

Här har vi visat dig massor av olika alternativ som du har för att få en TV med inbyggd Chromecast-funktionalitet. Med någon av dessa TV-apparater kan du enkelt ansluta till din Android-telefon, så att du kan "kasta" tusentals appar direkt till TV-skärmen.

Naturligtvis är många av dessa TV-apparater med Chromecast-funktion inuti ganska dyra, varför vi också kastade Chromecast Ultra på vår lista. Du kan ta tag i det för bara ett par dollar och förvandla alla gamla dumma TV-apparater till en Smart TV!

Har du en favorit-TV med Chromecast inbyggd och redo? Ljud av i kommentaravsnittet nedan, och du kanske till och med ser din rekommendation visas på vår lista!