8 bästa robusta vattentäta tabletter 2020

Tabletbranschen är för närvarande full av tusentals konkurrenskraftiga erbjudanden. Men om det finns ett segment som företagen inte har utnyttjat tillräckligt med, är det robusta vattentäta tabletter. Vi har stött på några få erbjudanden som har en robust yttre men saknar vattenbeständighet och vice versa. Så du kan förstå att jakten på den bästa robusta vattentäta tabletten inte är särskilt lätt.

ProduktvarumärkenamnPris

BesegrareAndroid 7.1 robust Tablet PCKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy Tab Active 2Kolla pris på Amazon

TemdanSamsung Galaxy Tab S4 vattentätt etuiKolla pris på Amazon

AmazonKindle pappersvitKolla pris på Amazon

SOM OSSASUS Chromebook-flipKolla pris på Amazon

BesegrareVanquisher 10-tums helt robust surfplattaKolla pris på Amazon

WinBridgeUppdatera WinBridge S933L Rugged TabletKolla pris på Amazon

HIDONHiDON Factory Intel 8 tum Windows Rugged Tablet PCKolla pris på Amazon

WDTechRobust tablettKolla pris på Amazon

TemdanSamsung Galaxy Tab En 10.1 vattentät väskaKolla pris på Amazon

SupCaseSUPCASE Galaxy Tab E 8.0 FodralKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Med tanke på detta beslutade vi att sammanställa en lista med robusta vattentäta tabletter tillgängliga under 2020. Vi kommer också att prata om vattentäta tablettfodral som kan förvandla din vanliga tablett till ett vattentätt erbjudande. Så låt oss ta en titt.

8 bästa robusta vattentäta tabletter 2020

Samsung Galaxy Tab Active 2

Vi är inte förvånade om många av er missat detta erbjudande helt, men Samsung har också en mycket egen vattentålig, robust tablett. Galaxy Tab Active 2 är en utmärkt mellanslagstablett som också kommer med skydd mot elementen. Det skapar en ganska bra kombination, även om det är besviken att tabletten saknar ganska hårdvaruavdelning.

Galaxy Tab Active 2 kommer med en 8-tums 1280 x 800-skärm, 16 GB utbyggbar lagring, 2 GB RAM, en 8MP bakkamera, en 5MP frontkamera, octa-core Exynos 7870 chipset, Android 7.1 Nougat och en 4.450 mAh batteri. Listningen nämner att det här är den internationella modellen för surfplattan och kommer med S Pen-pennan inkluderad. Tabletten är IP68-certifierad för vatten- och dammbeständighet. Ännu viktigare är att den här modellen också har mobil anslutning, så att du kan använda data på enheten även utomhus. Det stöder de flesta globala 4G LTE-datanätverk, så du kan fritt koppla denna surfplatta med den operatör du väljer.

Kindle pappersvit

Detta är inte särskilt en surfplatta, utan en e-bokläsare, men den hör fortfarande under samma segment med tanke på formfaktorn. Även om Kindle-uppställningen har varit allmänt populär sedan dess uppfattning för flera år sedan, tog Amazon upp ante genom att erbjuda en vattentät version av e-bokläsaren. Det helt nya Paperwhite kan köpas i antingen 8 GB eller 32 GB lagringsvarianter, medan du inte får välja mellan visningsstorlek, som håller dig till 6-tums panelen.

Det är också viktigt att notera att den nya Paperwhite också är tunnare och lättare jämfört med den äldre Paperwhite-modellen. Detta gör det till en legitim uppgradering för ivrig e-bokläsare, särskilt om du vill uppgradera din Kindle. Kunderna kan välja mellan Specialerbjudanden och Inga Specialerbjudanden, vilket är Amazons sätt att visa annonser på kunder som betalar mindre för en viss produkt. Återförsäljaren erbjuder också ett paket med 3 månaders Kindle Unlimited, vilket är värt att kolla om du är en befintlig Kindle-användare.

ASUS Chromebook-flip

ASUS har aldrig varit för långt efter vad gäller innovation och teknik. Chromebook Flip är ett bra exempel på det. Även om detta inte är särskilt en vattentät tablett, kategoriserar ASUS den som spillbeständig, vilket är tillräckligt för de flesta enheter verkligen. Vad som gör att detta erbjudande sticker ut är dock det faktum att det kan användas som en vanlig Chromebook-dator och även som en fristående surfplatta, till stor del tack vare den flexibla gångjärnsdesignen och pekskärmens skärm.

Även om det inte körs Android som standard låter Chrome OS ombord användare köra och använda Android-applikationer naturligt, så att du inte är för långt borta från den verkliga Android-upplevelsen. Denna surfplatta har en underbar 11, 6-tums skärm och Intel dual-core Apollo Lake N3350-processor. ASUS hävdar att batteriet på Chromebook Flip kan hålla hela dagen på en enda laddning.

Vanquisher Ruggedized 10-tums surfplatta (2nd Gen)

Vanquisher är ett företag som enbart specialiserar sig på robusta tabletter. Detta är ett stort erbjudande från företaget och paketerar en 10, 1-tums 1280 x 800-skärm tillsammans med Microsofts Windows 10 Pro OS. Denna aspekt gör detta till en utmärkt surfplatta för produktivitetsinriktade kunder såväl som för företag.

Det levereras med ett brett utbud av anslutningsalternativ, inklusive Bluetooth 4.0, USB OTG, samt stöd för 3G- och 4G-nät runtom i USA. Eftersom detta är ett Windows-erbjudande kan du också ansluta ett tangentbord och mus till denna surfplatta med USB OTG-kortplats. Det kommer med ett enormt 10.000 mAh-batteri under, vilket verkar lovande, men kanske inte kommer att hålla länge om datanät är på hela dagen. Förvånansvärt hävdar företaget att surfplattan kan pågå ungefär 10 timmar på en enda laddning.

Detta erbjudande driver Intels fyrkärniga Cherry Trail Z8350-processor, som åtföljs av 64 GB standardlagring och 4 GB RAM, vilket gör detta till en av de bästa maskinvarespecifikationerna vi har sett på en robust vattentät surfplatta. För att fylla på det packar surfplattan en minidisplayport och en dedicerad HDMI-plats för högupplöst bildskärmar / TV-apparater.

WinBridge S933L Rugged Tablet

Detta är en något mindre tablett än den som nämns ovan, men kompromisserar inte med tanke på robusthet. Detta erbjudande från WinBridge kommer med en 7-tums 1280 x 800 skärm, en 13MP bakkamera, en 2MP frontkamera, en fyrkärnig 1, 3 GHz processor, 16 GB utbyggbar lagring, 2 GB RAM, Android 5.1 Lollipop och en massiv 7.000 mAh batteri. Det som omedelbart märks av bilderna här är det faktum att detta har en bunnsolid design som skyddar alla aspekter av telefonen, främst framsidan som innehåller skärmen.

Det finns inget ord på om företaget kommer att tillhandahålla framtida Android-uppdateringar för surfplattan, men Android 5.1 är inte särskilt gammal i branschen, så kunderna borde inte riktigt bry sig för mycket. Besvikande, företaget erbjuder inte färgvarianter av WinBridge S933L-surfplatta, som håller sig till en kombination av svart / gul. Alla luckor och portar på enheten är väl täckta med gummiklaffar.

HiDON Factory 8-tums Windows Tablet

Detta är den andra Windows-surfplattan på vår lista, och verkligen inte den sista. Tack vare mångsidigheten i det nya Windows 10-operativsystemet finns det flera tillverkare som är ivriga att erbjuda sitt eget tag på produkten för att ta på sig populära Android-erbjudanden. Denna 8-tums Windows-surfplatta från HiDON är också ett bra exempel på detta. När det gäller hårdvara har du en skärm med en upplösning på 1280 x 800, den populära fyrkärniga processor med Cherry Train, 2 GB RAM, 32 GB utbyggbart lagringsutrymme, Windows 10 Home OS, ett 8 500 mAh-batteri, GPS, liksom som mobilanslutning (3G WCDMA).

Även om utformningen av denna surfplatta inte är särskilt inspirerande, har företaget varit noga med att se till att det finns portar och täckmaterial för alla nödvändiga öppningar på enheten, och det finns ganska många. Du hittar ett dedikerat hörlursuttag och en HDMI-port på den här enheten. Med tanke på det faktum att det också kan hantera datanät på egen hand, skapar detta en utmärkt lösning för lager och andra företag som förlitar sig på data och statistik.

Vanquisher 8-tums surfplatta

Detta är en något avancerad version av den nämnda Vanquisher-surfplattan, även om den förpackar en mindre 8-tums 1920 x 720-skärm. Den är utrustad med gummierade sidor som bidrar till telefonens hållbarhetsaspekt. Det är också IP67-certifierat vatten- / dammbeständigt, så du får det bästa när det gäller skydd här. Tabletten är utrustad med en octa-core processor, 4 GB RAM, 64 GB utbyggbar lagring, Android 7.1 Nougat och ett 10.000 mAh batteri med låg effekt som håller tabletten igång längre.

Denna unika surfplatta har också en integrerad Zebra EM1350 1D laser streckkodmotor, vilket gör detta till en utmärkt produkt för lager och industrier. Denna surfplatta har inte mobilanslutning, så användare måste nöja sig med Wi-Fi. Men du får funktioner som Bluetooth 4.0 såväl som GPS och NFC med en 13, 56MHz RFID-läsare, så det finns ingen brist på trådlösa kommunikationsalternativ på denna surfplatta. För att göra affären ännu sötare erbjuder företaget också 18 månaders garanti med denna produkt.

WDTech 7-tums robust surfplatta

Detta är ett ganska mindre erbjudande och har en 7-tums 1280 x 800-skärm ombord. Företaget erbjuder också 2 GB RAM, 16 GB utbyggbart lagringsutrymme och en fyrkärnig processor. Som du kan förvänta dig kommer denna surfplatta med ett brett utbud av anslutningsfunktioner, inklusive NFC, Bluetooth, Wi-Fi, en gyrosensor, en ljussensor och en barometer. Det som är förvånande här är att företaget erbjuder en massiv 13MP-kamera på baksidan, följt av en 2MP-främre kamera. Företaget nämner att tabletten, förutom att den är IP68-vatten- / dammbeständig, också är stötsäker.

Det är också värt att notera att den här enheten har ett SIM-kortplats, så att du kan komma åt 3G-nät runt dig, även om 4G-nät kanske inte är tillgängligt på den här enheten. Tack vare enhetens vattentäta karaktär har företaget varit noga med att erbjuda gummiklaffar för öppningar och portar för att skydda de inre komponenterna från vattenskador. Den här förpackningens detaljhandelsförpackning innehåller en massa saker, inklusive en OTG-kabel samt öronsnäckor. Denna surfplatta levereras med Android 5.1 Lollipop.

Vattentäta fodral för tabletter

Det här är utmärkta alternativ om du redan äger en surfplatta och vill skydda dem mot alla slags oavsiktliga vattenskador. Även om dessa fall kanske inte gör dem helt immun mot naturen, kommer det säkert att lägga till ett extra lager av skydd mot vätskor. Att hitta fall för mindre kända tabletter är nästan omöjligt, även om du kan hitta mycket för Samsungs erbjudanden. Så låt oss titta på några av dessa attraktiva fall.

Temdan Galaxy Tab A 10.1 Fodral

Detta är för Samsungs budget varierade Galaxy Tab A 10.1. Tillverkaren nämner att väskan är vatten- och snösäker, vilket gör att det kan förbli nedsänkt under 2 meter snö i upp till 60 minuter. Dessutom överskrider detta fall uppenbarligen IP68 Ingress Protection Rating, vilket gör det extremt hållbart även i tuffa situationer. Detta fodral tål också droppar från upp till 2 meter, så att du också får en hållbar yttre utöver vattenmotståndet.

Väskan tillhandahåller dessutom ett inbyggt skärmskydd som håller den underbara 10, 1-tums skärmen säker mot oavsiktliga repor eller vätskeutsläpp. Tillverkaren nämner att det kanske inte är enkelt att installera det här fallet på din surfplatta, så det rekommenderas att du läser användarmanualen noggrant innan du lägger den på surfplattan.

SUPCASE Galaxy Tab E 8.0 Fodral

Detta erbjudande från Supcase för Galaxy Tab E 8.0 är mer mångsidigt eftersom det finns fler färgalternativ att välja mellan. Den har också ett eget skärmskydd, vilket är en viktig aspekt i vattentäta fall. Detta hjälper till att skydda enheten från repor och inte avskaffar känsligheten på pekskärmen. Väskan kommer också med sin egen kickstand, vilket gör detta till ett utmärkt alternativ för filmkvällar med familjen. De ordentligt förseglade portarna och kapslarna säkerställer att inget damm sipprar genom höljet. Även i så fall rekommenderas det alltid att rensa upp ditt fall varje vecka eller så.

Väskan finns i svart, blå, grön, vit / grå och rosa färger, något som inte många fall där ute kan erbjuda. Dessutom gör det robusta utformningen av fodret 360 graders skydd för din surfplatta. Detta fall är kompatibelt med modellnummer SM-T378 ​​/ SM-T375 / SM-T377, så se till att du kontrollerar innan du beställer.

Temdan Galaxy Tab S4 10.5 Fodral

Galaxy Tab S4 är Samsungs flaggskeppstablett just nu, och det är bara rättvist att en dyr surfplatta som den här förtjänar det bästa skyddet. Det här fallet från Temdan erbjuder just det, och till och med ger vattentäthet till denna underbara AMOLED-bildskärm. Det sägs att detta fall kan motstå droppar från upp till 2 meter, vilket gör det extremt hållbart i det långa loppet.

När det gäller vattenbeständighet erbjuder det IP68-skydd och till och med motstånd mot snö, vilket möjliggör sänkningar på upp till 2 meter under 60 minuter. Som du kan förvänta dig kommer detta fall också med ett inbyggt skärmskydd för att skydda surfplattans skärm. Det finns också en praktisk kickstand och en ringformad hållare som möjliggör enkelhandtagning av surfplattan. Så vad gäller funktioner är detta verkligen det bästa fallet du kan få för Galaxy Tab S4.

ProduktvarumärkenamnPris

BesegrareAndroid 7.1 robust Tablet PCKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy Tab Active 2Kolla pris på Amazon

TemdanSamsung Galaxy Tab S4 vattentätt etuiKolla pris på Amazon

AmazonKindle pappersvitKolla pris på Amazon

SOM OSSASUS Chromebook-flipKolla pris på Amazon

BesegrareVanquisher 10-tums helt robust surfplattaKolla pris på Amazon

WinBridgeUppdatera WinBridge S933L Rugged TabletKolla pris på Amazon

HIDONHiDON Factory Intel 8 tum Windows Rugged Tablet PCKolla pris på Amazon

WDTechRobust tablettKolla pris på Amazon

TemdanSamsung Galaxy Tab En 10.1 vattentät väskaKolla pris på Amazon

SupCaseSUPCASE Galaxy Tab E 8.0 FodralKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.