7 tabletter med mest RAM-minne 2020

Medan tillverkarna tar RAM-kapacitet mycket på allvar när det gäller smartphones har samma tillvägagångssätt inte följts med surfplattor i branschen. Men den trenden förändras snabbt när företag är mer öppna för enheter med mer RAM för att underlätta produktiviteten och andra uppgifter på enheten. Men med tanke på det stora antalet tabletter som finns tillgängliga i branschen idag kan det vara ganska svårt att få den bästa enheten som är avsedd för din smak. Det kan vara ganska svårt att manuellt skrapa hörnen på internet för att hitta en surfplatta med mest RAM-kapacitet ombord.

ProduktvarumärkenamnPris

SOM OSSASUS ZenPad 3S 10Kolla pris på Amazon

ÄPPLEApple iPad Pro 10, 5-tumsKolla pris på Amazon

LenovoLenovo Yoga Tab 3 Pro - QHD 10, 1 tumKolla pris på Amazon

JinGmiHuawei MediaPad M3 (BTV-DL09A) 8, 4-tumsKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy Tab S4Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Med detta i åtanke har vi sammanställt en hälsosam lista med tabletter tillgängliga i branschen idag med mest RAM ombord. Det finns ett antal alternativ att välja mellan, inklusive Apple iPad Pro, så du kommer förmodligen att bli bortskämd med val. Låt oss dyka rätt in!

Samsung Galaxy Tab S4

Samsungs avancerade Android-surfplatta levereras med 4 GB RAM ombord. Detta sätter det i majoriteten av de nyligen lanserade Android-surfplattor som säljs på marknaderna. Enheten levereras med en 10, 5-tums 2560 x 1600 upplösningsskärm, vilket är praktiskt taget samma som iPad och iPad mini. Med detta i åtanke är det säkert att enheten har exakt samma pixeltäthet som iPad-skivorna, även om skärmkvaliteten kommer att vara bättre eftersom den använder en AMOLED-panel här.

Galaxy Tab S4 kommer också med den octa-kärnan Snapdragon 835 SoC, 512 GB utbyggbar lagring, en 13-megapixel bakkamera, en 8-megapixel framkamera, Android 8.1 Oreo och ett 7 300 mAh batteri under huven. Du kan förvandla detta till en komplett arbetsstation om du får tangentbordskåpan (köps separat). Alla dessa faktorer tillsammans är Galaxy Tab S4 en fantastisk surfplatta att äga med en anständig mängd RAM ombord.

Tabletten finns tillgänglig på Amazon just nu till ett bra pris med tanke på vilken typ av funktioner som den förpackas som standard.

Microsoft Surface Pro

Microsoft Surface Pro kommer nästa på vår lista. Den är utformad som en surfplatta, men kan också fungera som en bärbar dator. Det är först och främst en surfplatta med en kickstand som kan justeras för att ge dig en bättre betraktningsvinkel. Du kan faktiskt använda den här som en bärbar dator också, eftersom Microsoft säljer en TypeCover för att följa med den för att ge dig några extra skrivmöjligheter.

Basmodellen levereras faktiskt med 4 GB RAM, vilket kan hjälpa surfplattan / bärbara datorn att fungera smidigt. Det behövs speciellt för några av de mer krävande applikationerna och programmen, eftersom Surface Pro slutar på Windows 10. Du kan faktiskt klä ut den här med upp till 16 GB RAM, beroende på vilken konfiguration du vill ha.

Jämfört med tidigare generationer av Surface Pro kan den senaste Surface Pro faktiskt vara 50 procent längre på en enda laddning. Det finns nydesignade frontriktade högtalare och ett tystare fläktfritt kylsystem.

Pixel skiffer

Pixel Slate är ett av våra favoritval. Det är en ny surfplatta som lanseras av Google, avsedd att fungera som en surfplatta eller bärbar dator, beroende på dina användningsområden och behov. Liksom Surface Pro kan du använda den här som surfplatta, men du kan också köpa Googles TypeCover för att omvandla den till en bärbar dator vid behov också.

Pixel Slate kommer in som en av de mest kraftfulla Android-surfplattorna på marknaden. Du kan använda det här när du är på språng för något så enkelt som att titta på Netflix, eller så kan du ta tag i ett typ omslags-tangentbord och få lite arbete gjort från ett kafé eller till och med på kontoret.

Den har stor skärmklarhet, vilket gör det till ett utmärkt val för dem som vill titta på media - som TV-program, filmer eller YouTube-videor - och för dem som behöver en skärm med ett bra färgutbud för till exempel digital marknadsföring.

Dessutom kommer Pixel Slate med många hårdvarualternativ, så att du kan välja vad som är bäst för dina produktivitetsbehov - du kan välja en Core M3-, Core i5- eller Core i7-processor. Core i7 kan tyckas vara överdöd för vissa, men den har bearbetningskraften som behöver hantera applikationer med flera fönster.

Du kan faktiskt välja att passa den här med upp till 16 GB RAM, även om det finns konfigurationer för 8 GB också.

Apple iPad Pro

En av Apples mest kraftfulla surfplattor, iPad Pro, packar 4 GB RAM ombord. Med tanke på att denna speciella iPad används av produktivitetsbuggarna har Apple inte lämnat någon sten omvänd för att göra den till en av de bästa enheterna den någonsin har gjort. Förutom 4 GB RAM, kommer iPad Pro också med en massiv 10, 5-tums 1668 x 2224 upplösningsskärm, vilket lovar att erbjuda det bästa när det gäller prestanda. Driva enheten är företagets A10X Fusion-processor, vilket är bekvämt den bästa CPU som Apple någonsin har producerat.

I kameraavdelningen kommer kunderna att behandlas med en 12-megapixel bakkamera och en 7-megapixel framkamera, särskilt från iPhone-sortimentet. Så det är uppenbart att Apple förutom att erbjuda råkraft också vill att detta ska vara en ganska anständig foto- / videoinspelningsenhet. Naturligtvis stöder enheten också Apple Smart Keyboard samt Apple Pencil, vilket gör det till ett ganska anständigt erbjudande totalt sett. Det levereras med iOS 10 och ett 30, 4 Wh-batteri som kan ta upp till 10 timmar.

Den endast 256 GB WiFi-varianten av iPad Pro kan snacks för $ 749 från Amazon just nu.

ASUS ZenPad 3S 10

Denna surfplatta är ganska lik Galaxy Tab S4, eftersom den levereras med en 9, 7-tums skärm med samma upplösning. När det gäller RAM, kommer surfplattan med 4 GB som standard, vilket borde vara tillräckligt för att köra apparna du väljer utan att bryta svett.

Tabletten har en 8-megapixel bakkamera, en 5-megapixel framkamera, 32/64 GB lagring, den sexkärniga Mediatek MT8176-chipset, Android 6.0 Marshmallow (uppgraderbar till Nougat) och ett icke-löstagbart batteri på 5 900 mAh. Sammantaget är det en fantastisk enhet när vi pratar om hårdvaran ensam och utbudet av ASUS-specifika funktioner ombord gör det till en mycket attraktiv enhet att äga övergripande. Eftersom det är en av de nyare tabletterna, kommer den som standard med en USB C-port.

Tabletten är tillgänglig för endast 289 dollar via Amazon just nu, vilket gör den till ett av de billigaste erbjudandena för den prislapp som säljaren citerar. Se till att titta närmare på den här produkten.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro

Lenovo Yoga Tab 3 Pro kommer med en 10, 1-tums skärm och en upplösning på 1600 x 2560, tillsammans med 4 GB RAM. Företagets Yoga-serie av enheter har en konvertibel formfaktor, som i detta fall är ganska begränsad, men som fortfarande får jobbet gjort. Den kommer med ett stativ som kontrast på baksidan, så att du kan använda surfplattan i princip vilket format som helst. Detta kan vara användbart för att titta på media och få lite produktivt arbete.

Tabletten levereras med en fyrkärnig 2, 4 GHz Intel Core Atom x5-Z8500-chipset, 64 GB lagringsutrymme (utbyggbar), en 13-megapixel bakkamera, en 5-megapixel framkamera, Android 6.0 Marshmallow och ett 10.200 mAh-batteri. Med tanke på den typ av hårdvarufunktioner som den packar, är Lenovo Yoga Tab 3 Pro ett kraftcenter i alla områden, och en av de mest populära surfplattorna på denna lista tillsammans med iPad Pro.

Tabletten ställer dig tillbaka med $ 474, 98 och kan köpas från Amazon direkt.

Huawei MediaPad M3

Detta är ännu en surfplatta på denna lista med 4 GB RAM ombord, och den kommer också med ett ganska anständigt hårdvaruspecifikationsblad. Det förpackar en 8, 4-tums 2560 x 1600 upplösningsskärm, i kombination med den octa-kärnan Hisilicon Kirin 950 chipset. Den har en fingeravtrycksscanner på framsidan, vilket innebär att ramen är något tjockare än en vanlig tablett. Huawei har gått med Harman Kardon-högtalare för att öka ljudkvaliteten på de interna högtalarna.

Dessutom förpackar surfplattan 32/64 GB utbyggbart lagringsutrymme, en 8-megapixel bakkamera, en 8-megapixel framkamera, Android 6.0 Marshmallow och ett 5.100 mAh batteri för att hålla enheten igång under längre intervaller. Sammantaget känner jag personligen att detta är en av de bästa små Android-surfplattorna just nu, och kanske en av de få minitabletterna med 4 GB RAM ombord.

Enheten ställer dig tillbaka med $ 389, 50 via Amazon, och säljaren erbjuder för närvarande surfplattan i bara vitt, så du har inte för många alternativ att välja mellan.

ProduktvarumärkenamnPris

SOM OSSASUS ZenPad 3S 10Kolla pris på Amazon

ÄPPLEApple iPad Pro 10, 5-tumsKolla pris på Amazon

LenovoLenovo Yoga Tab 3 Pro - QHD 10, 1 tumKolla pris på Amazon

JinGmiHuawei MediaPad M3 (BTV-DL09A) 8, 4-tumsKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy Tab S4Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Dom

Vi visade dig sju av de bästa tabletterna som har mest RAM i sig. Någon av dessa ger dig en smidig och snabb prestanda. Om du använder någon form av flera fönsterapplikationer kommer någon av dessa surfplattor att se till att saker och ting fortsätter att fungera ganska smidigt.

Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan om vad du planerar att hämta - vi vill gärna höra från dig!