7 bästa trådlösa hörlurar för iPhone XR år 2020

Om du någonsin har försökt lyssna på musik från din iPhone för vitt brus, motivation eller bara brus för att hålla dig upptagen medan du arbetar. Du vet hur svårt det är. Och ibland är det bara inte möjligt - du kan jobba från ett kafé eller ett samarbetsutrymme, och människor omkring dig vill inte höra det. Med det i åtanke kan vi inte betona vikten av trådlösa hörlurar tillräckligt. Inte bara trådlösa hörlurar utan ett par trådlösa hörlurar av hög kvalitet.

ProduktvarumärkenamnPris

JaybirdJaybird RUN True trådlösa hörlurar för att köraKolla pris på Amazon

JaybirdJaybird X3 trådlösa Bluetooth-hörlurar i öratKolla pris på Amazon

TakterBeats av Dr. Dre Solo 3 hörlurar med trådlöst BluetoothKolla pris på Amazon

SoundmoovTrådlösa hörlurar, Soundmoov Mini True Bluetooth-örhörlurar Svettens trådlösa hörlurar med mikrofonKolla pris på Amazon

TakterPowerbeats3 trådlösa hörlurar i öratKolla pris på Amazon

De är nästan ett nödvändigt tillbehör för alla smartphoneägare. Så om du inte redan har ett par, kanske du undrar var och vad du ska hämta till din iPhone XR. Om du följer med nedan visar vi dig de bästa alternativen som för närvarande finns tillgängliga för dig. Här är våra bästa val.

Jaybird X4

De trådlösa hörlurarna Jaybird X4 kommer nästa och fungerar som efterföljaren till Jaybird X3-hörlurarna. Jaybird ser ut till att förbättra framgången för Jaybird X3, och vi tror att de har det.

Dessa har en något förändrad design, vilket gör dem lite bekvämare i örat. Inte bara det, men de passar också mycket bättre.

Några förbättringar som gjorts i Jaybird X4: er kommer till ljudkvalitet, vilket ger dig bättre detaljer än någonsin tidigare. Audiofiler kommer att älska den förbättringen. Det har inte skett en märkbar förändring av batteritiden - du får fortfarande samma 8 timmars batteritid i dessa.

Det vackra med Jaybird X4 är att de kommer med en app du kan ladda ner på din telefon, vilket ger dig en EQ som du kan justera och anpassa själv. Som sagt, dina ljudkvalitetsfunktioner är ganska mångsidiga.

Jaybird X3

Kommer nästa är Jaybird X3. Det här är de bästa hörlurarna du kan köpa idag för pengarna. Dessa hörlurar i örat ger premium ljudkvalitet och komfort trots det låga priset. Örontipparna är otroligt bekväma, vilket är mest optimalt för långa lyssnande sessioner, till exempel en hel arbetsdag.

Dessa hörlurar är otroligt mångsidiga. De är perfekta för att lyssna på musik medan du studerar eller arbetar från din bärbara dator. Jaybird har emellertid också inkluderat en speciell skyddsbeläggning om du vill träffa gymmet eller gå en jogga. Den beläggningen skyddar kretsarna mot vätska och fungerar till och med för att avvisa svett, vatten etc.

Beats PowerBeats3

Beats PowerBeats3 är lätt i nivå med Jaybird X3, men som en bonus får du ditt favoritmärke: Beats. PowerBeats3 är ett extremt bekväma par hörlurar, vilket gör dem perfekta för lyssnande hela dagen. Öronspetsarna är avtagbara, och du kan byta ut dem i olika storlekar om du inte gillar hur standardinställningarna passar i örat. Beats har också utmärkt sig i ljudkvaliteten för PowerBeats3. Detta är ett annat område där Apple och Beats har kunnat behärska den perfekta blandningen mellan ljudkvalitet, komfort och elegant design.

Dessa har den bästa batteritiden på vår lista. Med en enda laddning får du upp till tolv timmars rak musikuppspelning. De har också speciell laddningsteknik inuti, så att du kan sätta dessa på kabeln i 15 minuter för en hel timmars musikuppspelning.

Jaybird KÖR XT

Det verkligt trådlösa paret av hörlurar - Jaybird RUN XT - är ett utmärkt val för de som vill hämta något liknande Apple AirPods, om inte bättre. Detta är en av de bästa hörlurarna som ger dig bara den bästa musik- och ljudkvaliteten. På samma sätt som AirPods, ansluter dessa automatiskt till din iPhone XR efter din första telefonparning när du har lagt dem i öronen.

Jaybird RUN XT är efterföljaren till den ursprungliga Jaybird RUN och förbättras ganska mycket så långt som batteriets livslängd, och ljudkvaliteten går. RUN XT har hela 12 timmars musikuppspelningstid. Hörlurarna har bara fyra timmar, men ytterligare åtta timmar i laddningsfallet. De saftar ganska snabbt in i deras fall också.

Naturligtvis kan du också använda dessa för att ringa samtal, eftersom det finns en ganska bra mikrofon inbyggd.

Jaybird KÖR

Om du gillar Jaybird X3, men vill ha något som verkligen är trådlöst, kanske du vill överväga deras helt trådlösa motsvarighet, Jaybird RUN. Dessa är verkligen trådlösa hörlurar - slå på dem och de kopplas automatiskt ihop. Du kan använda den här med bara en öronskydd eller båda samtidigt. Med en inbyggd mikrofon bör du inte ha problem med att ringa samtal. Dessa har också en anständig batteritid och är superkomfortabla.

Slår Solo3

Om du inte gillar den låga profilerna öronsnäckestilen, kanske du vill överväga ett par hörlurar i full storlek. Du kan inte gå fel med ett par Beats Solo3 för det. Beats och Apple har kunnat packa lite utmärkt ljudkvalitet i dessa - det finns liten eller ingen distorsion, även vid höga volymnivåer. Inte bara det, men de verkar ha kunnat uppnå den perfekta blandningen mellan diskant, mids och bas. Dessa är lätt i nivå med många hörlurar på studionivå.

Dessa är också bekväma, vilket gör långa lyssnande sessioner till en bris. Deras öronkoppar är väldigt väl vadderade, så att du till och med kan glömma att de är i huvudet ibland! Beats ger dig möjligheten att använda dessa via Bluetooth, eller så kan du ansluta det medföljande 3, 5 mm ljuduttaget för att lyssna på musik och ljud via tråd.

Soundmoov

Om du inte har mycket pengar att spendera på ett par trådlösa hörlurar, men ändå vill hitta ett kvalitetspar, leta inte längre än Soundmoovs. Dessa kostar inte mycket mer heller, men de har fortfarande utmärkt ljudkvalitet. På nackdelen har de viss förvrängning när de börjar öka volymnivån över 50%, men om du håller dem på optimala nivåer låter dessa bra.

Trots att det här är ett budgetpar med trådlösa hörlurar har de viss utmärkt batteritid. Med en laddning får du 2, 5 timmars rak musikuppspelning, men om du behöver mer än så kan du fästa dem i det bärbara laddningsfodralet i några minuter för en full laddning.

Dom

Det finns många trådlösa hörlurar för närvarande på marknaden, vilket kan göra det svårt att välja ett kvalitetspar att följa med din iPhone XR. Vi har emellertid listat fem av de bästa alternativen som du kan hämta idag. Om du letar efter det bästa av det bästa, kan du verkligen inte gå fel med Jaybird X3 eller PowerBeats 3 - även RUN XT: er är bra.

ProduktvarumärkenamnPris

JaybirdJaybird RUN True trådlösa hörlurar för att köraKolla pris på Amazon

JaybirdJaybird X3 trådlösa Bluetooth-hörlurar i öratKolla pris på Amazon

TakterBeats av Dr. Dre Solo 3 hörlurar med trådlöst BluetoothKolla pris på Amazon

SoundmoovTrådlösa hörlurar, Soundmoov Mini True Bluetooth-örhörlurar Svettens trådlösa hörlurar med mikrofonKolla pris på Amazon

TakterPowerbeats3 trådlösa hörlurar i öratKolla pris på Amazon