7 bästa renoverade telefoner 2020

Tycker du om de luftiga prestandan och de senaste funktionerna i flaggskeppsanordningar, men hatar hur mycket de tenderar att kosta? I så fall kan renoverade telefoner vara ett idealiskt val för dig. Vi har valt de sju bästa renoverade telefonerna som du kan köpa på Amazon, börjar med en telefon vi förväntar oss är på önskelistan för många läsare på denna webbplats.

ProduktvarumärkenamnPris

ÄppleApple iPhone 8 4, 7 ", 64 GB, helt olåst, guld (certifierad renoverad)Kolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy S9 olåst - 64 GB - Coral Blue - USA-garanti (certifierad renoverad)Kolla pris på Amazon

GoogleGoogle Pixel 2 XL 64 GB olåst - svart (certifierat renoverat)Kolla pris på Amazon

ÄppleApple iPhone SE 16 GB Factory Unlocked, Space Grey (Certified Renoverad)Kolla pris på Amazon
MotorolaMotorola Nexus 6 GSM Unlocked Cellphone, 32 GB, Midnight Blue (certifierad renoverad)Kolla pris på Amazon

iPhone X

IPhone X är fortfarande en fantastisk handenhet 2020, och om du får den på en renoverad affär, gör du ganska bra. IPhone X inledde Apples helt nya designfilosofi framöver - en nästan-all-screen-design, liksom ett glasbaksida med den vertikala dubbla lins-kameran.

Det är en fantastisk telefon och har en utmärkt batteritid. Det är nästan två år gammalt nu när vi nära en ny uppsättning iPhone-modeller i år, men det är fortfarande en fantastisk artist. Face ID-modulen är särskilt trevlig, så att du snabbt kan låsa upp din telefon, verifiera betalningar och till och med logga in på konton utan problem.

Galaxy Note 9

Om du letar efter något i större format, kanske du vill överväga en Galaxy Note 9. Den kommer med en massiv kant-till-kant-skärm och har naturligtvis de böjda kanterna, som öppnar upp för ytterligare funktioner ( svep upp och få åtkomst till genvägar som People's Edge).

Och med den stora skärmen kommer den också med S-Pen, som är en pennan som låter dig göra anteckningar enklare, skapa kalkylark och navigera på din smartphone.

Galaxy Note 9 har också ett massivt batteri, som är perfekt för elanvändare som behöver sina telefoner att hålla längre och långt på kvällen.

Apple iPhone 8

Om det finns en telefon som är mycket meningsfullt att köpa renoverade är det iPhone 8. När du får en certifierad renoverad iPhone 8 kan du förvänta dig att se minimala till inga tecken på slitage och absolut inga dolda skador. Eftersom iPhone 8 var så långt före sin tid, ser den ut och känns oemotståndligt lyxig och solid. Det gör det också möjligt att ladda telefonen trådlöst och skyddar den mot vatten och damm.

IPhone 8 har alltid varit en fotografs telefon, med vissa till och med köpt den som ett alternativ till DSLR: er. Trots att den ganska lilla kamerasensorn på baksidan har "bara" 12 MP producerar den fortfarande några av de skarpaste och mest livliga bilderna på alla smartphones. Den tar också upp 4K-video med upp till 60 bilder per sekund och ultra-slow-motion-video med upp till 240 bilder per sekund.

Även om det har gått nästan ett år sedan iPhone 8 släpptes har vi inget annat än goda saker att säga om dess prestanda, och vi förväntar oss att saker och ting kommer att hålla sig så här ganska länge med tanke på hur kapabel Apple A11 Bionic chipset är.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 släpptes för bara några månader sedan, men du kan redan få den renoverad och spara mycket pengar. Tekniska granskare placerar ofta Galaxy S9 som iPhone: s största konkurrent, och rivaliteten fortsätter även i det renoverade marknadssegmentet.

Galaxy S9 är en av de första smartphones med en kamera med dubbla bländare som kan anpassa sig till olika ljusförhållanden precis som det mänskliga ögat. Oavsett om du gillar att fotografera pittoreska landskap eller människor på fester, kan du räkna med Galaxy S9 för att ta ett trevligt skott.

Flaggskeppssmartphones från Samsung har alltid varit kända för sin utmärkta prestanda, och Galaxy S9 är inte annorlunda. Den levereras med Snapdragon 845-chipset från Qualcomm och erbjuder XR-klara prestanda, upp till 1, 2 Gbps högsta nedladdningshastigheter och Qualcomm Quick Charge 4+ -teknologi.

Google Pixel 2 XL

Så många iOS-användare har gett upp på Android eftersom de inte upplevde det i dess rena form. Google Pixel 2 XL är vad fler Android-smartphones bör sträva efter att vara: rena, kraftfulla och alltid uppdaterade. Den levereras med den senaste versionen av Android-operativsystemet och support för Google Assistant och Google Lens.

Pixel 2 XL har ett av de bästa kamerasystemen för alla Android-telefoner. Det utnyttjar också kraften i Qualcomms Snapdragon-chipset, som inte är lika kraftfull som Snapdragon 845 i Galaxy S9. uppfyller fortfarande hårdvarukraven för även de mest krävande appar och spel på Googles appmarknad.

Pixel 2 XL tar också fantastiska bilder och ger dig möjligheten att ladda upp dem direkt till Googles molnlagringsutrymme så att du kan spara lagringsminne på din enhet för andra saker. Dessutom kan du fortfarande få åtkomst till alla dina minnen var som helst och när som helst.

Apple iPhone SE

Apple iPhone SE är en relativt prisvärd smartphone till att börja med. När du väljer en renoverad modell kan du betala mindre än andra i sin klass för denna fortfarande kompetenta och förvånansvärt fickbara enhet.

Det främsta skälet till att så många människor köper iPhone SE är dess storlek. Med en skärm som bara mäter 4 tum är iPhone SE betydligt mindre än de flesta smartphones idag. Ändå har den fortfarande en utmärkt kamera, en kraftfull chipset, en fingeravtryckssensor och kör den senaste versionen av iOS.

Tänk bara på att inte alla renoverade iPhone SE-apparater ser exakt orörda ut. Eftersom iPhone SE är det billigaste sättet att få en iPhone, så tog många som köpt en inte bra hand om det. Om du bestämmer dig för att få en renoverad iPhone SE bör du vara beredd att möta åtminstone några repor och bucklor.

Motorola Nexus 6

Vi rekommenderar den renoverade Motorola Nexus 6 till personer som letar efter en pålitlig smartphone de kan vara beroende av, och det kommer inte att kosta för mycket pengar.

För mindre pris kan Nexus 6 knappast vara mer attraktiv. Denna 6-tums smartphone har en upplösning på 1440 x 2560 pixlar, är uppgraderbar till Android 7.1.1, kommer med Snapdragon 805, har 3 GB minne och har en kamera över genomsnittet med en upplösning på 13 MP och förmågan för att spela in 4K-video med 30 bilder per sekund.

Nexus 6 har ett 3220 mAh batteri för att hålla det igång utan laddning i upp till 2 dagar av måttligt bruk och upp till en dag med tung användning. Och innan du frågar: ja, Nexus 6 har ett hörlursuttag.

ProduktvarumärkenamnPris

ÄppleApple iPhone 8 4, 7 ", 64 GB, helt olåst, guld (certifierad renoverad)Kolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy S9 olåst - 64 GB - Coral Blue - USA-garanti (certifierad renoverad)Kolla pris på Amazon

GoogleGoogle Pixel 2 XL 64 GB olåst - svart (certifierat renoverat)Kolla pris på Amazon

ÄppleApple iPhone SE 16 GB Factory Unlocked, Space Grey (Certified Renoverad)Kolla pris på Amazon
MotorolaMotorola Nexus 6 GSM Unlocked Cellphone, 32 GB, Midnight Blue (certifierad renoverad)Kolla pris på Amazon

Dom

Det kan vara svårt att spika ner vad de bästa renoverade telefonerna är på grund av hur snabbt branschen rör sig. 2020 finns det fortfarande några trevliga alternativ, som du kan se ovan. Många av dessa kallas nu ”förnyade” för att förhoppningsvis kunna bli av med det dåliga stigmatisering som är kopplat till många enheter idag.

Som sagt kommer du vanligtvis inte att hitta årets enheter på en renoverad lista förrän nästa gen-telefon startar. Men om du kan snagga förra årets telefoner som en renovering får du vanligtvis en hel del och en bra telefon.