7 bästa GPS GPS Tracker ingen månadsavgift 2020

Om du vill veta var din bil är, behöver du en GPS-tracker. Till skillnad från smartphones ger dedikerade GPS-spårare dig att spåra den aktuella platsen för din bil även om du inte är i den, så du kan använda dem för att se om ditt barn eller make som fortfarande lär sig att köra har gjort det hem säkert.

ProduktvarumärkenamnPris

GPS Tracker ShopKöraktivitetsreporter - Bilspårare utan månadsavgifterKontrollera pris

GPSitGPSit1000BZL LTE fordonsspårningsenhet med 1 års serviceKolla pris på Amazon

Redaktörens val

Oavsett om du vill spåra din lastbilflotta eller se till att din tonåring kom hem säkert, är Driving Activity Reporter av GPS Tracker Shop vägen att gå.

Driving Activity Reporter har inga dolda avgifter eller månatliga kostnader. Fäst på fordonet via sin kraftfulla magnet. Du kommer att kunna spåra varje enskild rörelse i en datalogg med alla stopp och hur mycket tid som spenderas på varje plats.

MER INFORMATION

Vi vet att du förmodligen inte väljer en GPS-spårare varje dag, varför vi har valt de sju bästa GPS-spårarna för bil utan någon månadsavgift som du kan köpa 2020.

Och utan vidare, här är de:

GPS Tracker Shop Körningsaktivitetsreporter

Oavsett om du vill spåra din lastbilsflotta för affärsbruk eller se till att din tonåring gör det hem säkert, är en GPS GPS-tracker exakt vad du behöver. Driving Activity Reporter från GPS Tracker Shop är en liten och diskret GPS-spårningsenhet som kan placeras på fordonet och lagra GPS-platser till dig.

Den här enheten loggar data för alla rörelser för fordonet. Den registrerar alla platsstopp, inklusive mängden tid som spenderas på platsen. Det kommer också att logga den totala körda milen varje dag och den körda tiden, och till och med den maximala hastigheten som körts under resorna.

Car GPS Tracker fungerar på bara två AAA-batterier, och bara mindre än 4 tum lång, den kraftfulla magnetiska gör installationen enkel att placera nästan överallt på fordonet.

Oroa dig inte för att betala en kostsam månadsavgift som andra liknande produkter, med Driving Activity Reporter finns inga dolda kostnader och inga månatliga avgifter efter köpet.

Eilimy Mini GPS Tracker

Nästa gång tittar vi på Eilimy Mini GPS Tracker. Det är magnetiskt, så att du enkelt kan använda den för att spåra tonåringar, äldre, tillgångar, din bil och, verkligen, vad som helst. Inget SIM-kort ingår, så du måste köpa ditt eget.

Med Eilimy kan du använda ledsagarappen och spårningsfunktioner i realtid gratis; Men om du vill ha andra klockor och visselpipor måste du betala en prenumerationsavgift.

Denna GPS-tracker kan lagra upp till ett års spårningshistorik, så att du till och med kan samla in data på, till exempel, vanliga platser som en av dina tonåringar kan besöka.

Det har ett 600 mAh batteri, vilket är ganska litet; det kan dock hålla ganska länge i vänteläge. Du kan ställa in intervaller för platsuppdatering - mellan 30 och 120 minuter - vilket också kan påverka batteriet.

Vyncs GPS Tracker

Vyncs GPS tracker är en hitprodukt. Denna smarta GPS-tracker kommer med en 1-års gratis dataplan, som du kan förnya mot en avgift. Som standard uppdaterar Vyncs GPS tracker platsen för det övervakade fordonet var tredje minut, men du kan ändra uppdateringsfrekvensen till 60, 30 eller 15 sekunder om du köper Vyncs Pro.

Eftersom Vyncs GPS-tracker har en modern accelerationsmätare, kan den upptäcka osäkra körningar, till exempel när snabb acceleration eller bromsning sker. Den rapporterar dessa händelser på en karta för att visa exakt var de hände.

Vi gillar att Vyncs GPS-tracker kan fungera som en OBD-II-skanner och samla in diagnostisk information för fordon som hjälper dig att förstå varför din kontrollmotorljus är tänd. Om du är företagare eller ansvarar för en kommersiell flotta bör du överväga VyncsFleet, som ger en intuitiv instrumentbräda där du kan se aktiviteten för alla fordon i din flotta på en överblick.

Bouncie ansluten bil

Bouncies anslutna bil GPS tracker är nästa. Detta är en av de mer unika där ute, eftersom det fungerar direkt med Amazon Alexa och till och med Google Assistant.

Programvaran i sig är ganska trevlig. Du får uppdateringar på 1 minut med det, såväl som avisering för körning på gång, acceleration, bromsning, hastighet, utegångsförbud med mera.

Bouncie har en utmärkt, exakt noggrannhet. En av våra favoritdelar är de poster som du får hålla, till exempel körsträcka, rapporter, statistik, förmågan att märka dina resor och till och med diagnostik för fordonshälsa som du kan övervaka.

Bouncie är tyvärr inte gratis. Det är utmanande att erbjuda en tjänst som denna och ge bort den gratis när det kostar så mycket att leverera en digital och Cloud-infrastruktur. Som sagt, Bouncie är lätt en av de billigare på marknaden mot en månatlig avgift, främst bara täcker sina utgifter. Det finns inga avbokningsavgifter heller.

GPSit1000BZL LTE fordonsspårningsenhet

GPSit1000BZL LTE-fordonsspårningsenhet beskriver sig själv som den mest prisvärda lösningen för flottspårning på marknaden. Det kommer inte med några månatliga avgifter eller serviceavgifter, och tillverkaren ger dig ett års hårdvargaranti.

Denna välklassificerade GPS-tracker överensstämmer med ELD (Electronic Logging Device) -regeln och installationen kan knappast vara enklare. Du kan se alla data som samlas in av GPSit1000BZL LTE fordonsspårningsenhet direkt i Google Maps. Från hastighet till rörelsetid till total mil, skulle du vara hårt pressad för att hitta någon viktig information som GPSit1000BZL LTE fordonsspårningsenhet inte samlar in.

Amcrest AM-GL300 V3

Amcrest AM-GL300 V3 är en modern GPS-tracker designad för att hjälpa dig spåra alla fordon var som helst. Du kan använda den även utan ett månadsabonnemang, men du kan inte njuta av obegränsade GPS-platsuppdateringar och obegränsade SMS- och e-postvarningar. Vi anser inte att någon av dessa funktioner är väsentliga eftersom du alltid kan använda din PC, Mac eller till och med en iOS- eller Android-smartphone för att se var det övervakade fordonet är.

Amcrest GPS-appen låter dig definiera specifika zoner som du vill övervaka eller undvika, och den har ett intuitivt användargränssnitt som gör allt från aktivitetsövervakning till rapportering av en bris. På full laddning kan Amcrest AM-GL300 V3 pågå i upp till tio dagar, och du kan se hur mycket batterikraft du har kvar från Amcrest GPS-appen.

Automatisk PRO AUT-350

Om du letar efter en GPS-tracker utan krusiduller utan månadsavgift är Automatic PRO AUT-350 ett utmärkt val. Den levereras med en avgiftsfri 3G-tjänst och det kan bara vara den enda GPS-spåraren med stöd för Amazon Alexa. Om du äger en Amazon Echo-enhet kan du lära dig om den aktuella platsen för din bil genom att bara fråga "Alexa, var är min bil?" Om det inte är praktiskt vet vi inte vad det är.

Den automatiska smarttelefonappen kan ansluta till IFTTT, en gratis webbaserad tjänst för att skapa kedjor med enkla villkorade uttalanden, eller någon av de dussintals appar som finns tillgängliga i Automats appgalleri. Du kan ställa in alla typer av galna automatiseringsregler med minimal ansträngning. Till exempel kan du slå på dina internetanslutna lampor när du kommer hem eller starta nätströmmen på väg tillbaka från jobbet så att du kan komma in utan att känna att du precis har gått in i en varm ugn.

TKSTAR TK915 GPS Tracker

TKSTAR TK915 är en fristående magnetisk GPS-tracker med ett SIM-kortspår. Spåraren är designad för att fungera med TKSTAR-appen, och den har en mängd användbara funktioner som gör det värt sitt pris. Till att börja med varar det upp till 120 dagar med full laddning tack vare sitt 10.000 mAh-batteri. Den är IP65 vattentät, så att du magnetiskt kan fästa den i botten av din bil och inte behöva oroa dig för det.

Eftersom TKSTAR TK915 GPS Tracker har en inbyggd induktionssensor kan den upptäcka när någon tar bort den och skicka ett meddelande. Spåraren är exakt upp till 5 meter, och den stöder realtidsspårning samt historikvägsuppspelning.

ProduktvarumärkenamnPris

GPS Tracker ShopKöraktivitetsreporter - Bilspårare utan månadsavgifterKontrollera pris

GPSitGPSit1000BZL LTE fordonsspårningsenhet med 1 års serviceKolla pris på Amazon

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta GPS-trackare för bilar. Vissa av dessa har inga månatliga avgifter som du behöver oroa dig för, och andra har små eller rabatterade månadsavgifter. Det är svårt att hitta en utan månadsavgifter, till stor del för att det är dyrt på affärssidan att tillhandahålla en stor spårningsinfrastruktur som denna.

Som sagt, många av dessa "gratis" alternativ har uppgraderingsalternativ som låser upp fler funktioner.

Vilken bil GPS-tracker hämtar du?