7 bästa appen för kökdesign för iPhone XS

Blir ditt kök gammalt och trångt? Är det väl gått tid för en ny kökrenovering? Då kanske du vill överväga att använda en kökdesign-app för iPhone XS - en kökdesign-app gör att du kan börja dra renoverings- och designidéer utan att behöva samråda med en designer eller entreprenör.

Den här metoden sparar mycket tid och pengar och kan till och med ge dig lite inspiration att göra din kökdesign själv! Följ med nedan, så visar vi dig de bästa apparna du kan använda för att få ditt kökprojekt till liv!

Pinterest

Pinterest är vår favoritapp för att ta fram idéer om kökdesign. Du kan ladda ner den till din iPhone XS och söka i sökfältet efter "kökdesign" så får du tusentals idéer och resultat för inspiration. Det trevliga med Pinterest är att det alltid finns nya idéer som dyker upp, eftersom innehållet i huvudsak är samhällsstyrt. Användare lägger alltid till nya idéer på Pinterest, så du kommer alltid att ha nytt innehåll att titta på! Pinterest är också full av olika stilar - du hittar inspiration för städer, rustik, landlig, modern och mer!

Du kan enkelt spara idéer för att titta tillbaka på senare också. Hitta en idé du älskar? Fäst det på ett bräde i din profil, så kan du alltid se tillbaka på det senare!

Vi gillar verkligen Pinterest eftersom det är det perfekta alternativet för att göra det själv i ditt liv! Oftare än inte kommer en idé eller ett projekt på Pinterest med en materiallista samt anvisningar om hur man gör det. Så du vill spara lite pengar på att få in en entreprenör och designer för ditt kökrenoveringsprojekt, Pinterest är utmärkt för de som inte bryr sig om lite DIY!

Adobe Color Capture

Adobe Color Capture kommer nästa på vår lista, och är riktigt trevlig på grund av den avancerade tekniken för färgigenkänning i den. Ta en bild av något som inspirerar dig med Adobe Color Capture, och appen kommer att försöka känna igen färgerna och till och med hjälpa dig att sätta ihop ett färgschema för ditt nästa projekt. Adobe Color Capture kan också sätta ihop mönster, så att du verkligen kan komma med några snygga design för ditt kök! De har massor av typografimöjligheter också, vilket innebär att du kan sätta ihop några snygga textdesigner för ditt kök också!

Planner 5D

Planner 5D kommer som nästa upp på vår lista och är ett utmärkt sätt att börja planera ditt kökrenoveringsprojekt. Du kan använda Planner 5D för att sätta ihop hela design, men det fungerar även med mindre applikationer, till exempel kökprojekt. Du kan sätta ihop 2D- eller 3D-miljöer tillsammans för att börja planera ditt kökprojekt. Planner 5D har till och med en katalog med tusentals olika produkter och artiklar som du kan placera i ditt virtuella kök för att få en bättre uppfattning om hur allt kommer att ligga ut. När du är klar kan du enkelt dela dina köksplaner med vänner och familj eller kontrakt och designers!

Houzz

Houzz är ett utmärkt alternativ för att få en realistisk och nästan verklighetsfull idé om hur ditt kök kommer att se ut när projektet är klart. Detta beror på att Houzz har en massiv databas med över 16 tusen högupplösta bilder och objekt.

Du kan sortera dessa bilder efter rumstyper och stilar för att titta på kökspecifika produkter, och sedan kan du börja placera dem i ditt 3D-utrymme för att få en uppfattning om hur ditt kök kommer att utformas och hur dessa apparater kommer att se ut! Hitta produkter och mönster som du gillar och lägg sedan till dem i din idébok för att titta på senare.

Är du redo att starta din design? Houzz låter dig köpa dessa produkter från idéboken, eller så kan de till och med få dig i kontakt med entreprenörer eller designers.

Youtube

Tro det eller inte, YouTube är en utmärkt kökdesigner-app för iPhone. Det är främst en utmärkt plattform för att generera idéer och till och med få självstudier om hur du kan sprida upp ditt kök.

Hundratals, om inte tusentals människor, har laddat upp sina idéer om kökdesign till YouTube, vilket ger dig möjligheten att faktiskt se vad som fungerar och vad som inte fungerar. Även om det inte riktigt är en plats att faktiskt notera idéer, är det ett bra sätt att starta lite fantasi.

Instagram

Instagram är en annan utmärkt plattform för att skapa idéer om kökdesign. Hundratusentals människor delar sina kökdesignidéer till Instagram varje dag. Det finns många faktiska idéer som implementeras i kök som också visas på Instagram.

Tyvärr har appen inte riktigt ett sätt att du enkelt kan spara foton. Men det gör att du enkelt kan spara Instagram URL i din Notes-app, så att du alltid kan gå tillbaka och kolla in dem senare.

Kökplanerare 3D

Kitchen Planner 3D kommer som sist upp på vår lista, och är ett av de bästa sätten att börja lägga upp en planlösning och en grov uppfattning om hur du vill att ditt kök ska se ut. De gör det enkelt att planera ditt kök med ett angivet antal kvadratmeter, och sedan kan du placera bänkskivor och andra apparater runt det utrymmet för att få ett grovt utkast till ditt kök. Du kan till och med tillämpa färger och strukturer! När du är klar gör Kitchen Planner 3D det enkelt att dela din idé med vänner och familj, och även med entreprenörer eller designers.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta appar för kökdesign för iPhone XS. Pinterest är ett av de bästa alternativen för DIYers, men de som vill börja med en planlösning kommer att älska Kitchen Planner 3D mest!