5 bästa trådlösa laddare för Moto G6

Ledningar. De är alla irriterande - mikro-USB och USB Type-C. Trådar är bara inte praktiska - inte bara det, utan det kan vara extremt svårt och dyrt att få en anständig prestanda som kommer att hålla dig i några år. Därför har trådlös laddning blivit så populär - ställ in en telefon på en trådlös laddningsplatta, och laddningen börjar omedelbart - ingen fiol med kablar behövs. Inte bara det, utan många trådlösa laddare idag kan juka dina enheter extremt snabbt, särskilt om din enhet har en Qualcomm Quick Charge-stödd SoC.

Redaktörens val

Vår favorit trådlösa laddare är Anker 10W snabbladdande trådlös laddningsplatta.

Kontrollera pris
ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddningsstandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Så trådlös laddning är super bekväm, men hur tar du den med till en telefon som inte har dessa funktioner, till exempel Moto G6? Allt du behöver är en Qi-mottagare för att ansluta till Moto G6s mikro-USB-port, och sedan kan du rensa bort den under ett fodral. Men när du gör det, vilka trådlösa laddare hämtar du för Moto G6? Vi har gjort mycket av det här arbetet för dig och visar dig vad de fem bästa trådlösa laddarna är nedan. Här är våra bästa val.

Mophie trådlös laddningspad

Och när vi kommer in på plats fem har vi Mophie Wireless Charging Pad. Mophie har varit runt kvarteret ganska mycket i laddningsprodukter, så de vet vad de gör med den här trådlösa laddningsplattan. Det kan ladda din telefon till anständiga priser; men vad vi verkligen gillar alternativet från Mophie för är dess tillförlitlighet. Du behöver inte köpa en ny trådlös laddare igen efter den här.

Belkin Boost Up

Och på plats fyra är Belkin Boost Up. Belkin skapade Boost Up i samarbete med Apple så att det fanns en utmärkt trådlös laddningslösning för många av deras Qi-stödda iPhone-modeller. Som sagt fungerar Boost Up också riktigt bra med många andra telefoner på marknaden, inklusive Moto G6. Laddning via kabel är fortfarande mycket snabbare jämfört med Boost Up, men du får fortfarande anständiga priser, för att inte tala om antalet laddningsförsiktighetsåtgärder som är inbyggda direkt i kretsarna.

Samsung Fast Charge Wireless Charging Stand

Och tredje upp på vår lista är Samsungs helt egen trådlösa laddare - Fast Charge Wireless Charging Stand. Det finns många trådlösa sopladdare där ute; och det är delvis varför Samsung har gjort ett premiumalternativ här. Det är faktiskt en av de bästa som du kan köpa idag - just där uppe med Mophie, har Samsung lagt lite premiumkonstruktion i detta som är svårt att slå. Den trådlösa laddaren känner sig inte alls billig och kommer faktiskt att vara något du kan lita på i många år framöver. När du först laddade upp laddaren ska du inte behöva ta itu med kablar här igen. Och som du kan förvänta dig finns det ett antal laddningsskydd inbyggda i kretsarna.

Anker trådlös laddare stativ

Kommer som nummer två på vår lista har vi Anker Wireless Charger Stand. Vill du inte spendera för mycket på en trådlös laddare, men vill ändå se till att du får utmärkt kvalitet? Då kommer detta alternativ från Anker att vara rätt i ditt styrhus - det kommer att ladda din telefon lite långsammare än, säg, Samsung Fast Charge Wireless Charging Stand, men det är svårt att klaga på något så överkomligt. Det trevliga med det här är att det är ett stativ, så det är lätt att hantera aviseringar och telefonsamtal utan att avbryta laddningen.

Anker Snabb trådlös laddare

Anker erbjuder också en ganska billig och premium trådlös laddare i den traditionella "pad" -profilen. Det är Anker Fast Wireless Charger - ställ din Moto G6 på den här dåliga pojken, och laddningen kommer att ske på en riktigt snabb plats. Anker Fast Wireless Charger är en av de snyggare alternativen på marknaden just nu. Det passar rätt i alla hem- eller kontorsstil där ute. Slutligen är ett antal skyddsanordningar inbyggda i kretsarna för att skydda din Moto G6 från överladdning, spänningsspikar och mer.

Dom

Så vi har visat dig fem av de bästa trådlösa laddarna som du kan hämta till Moto G6. Någon av dessa fungerar bra, så länge har du den Qi-mottagaren ansluten till din enhet. Men om du letar efter att köpa en trådlös laddare som kommer att hålla dig länge, är Samsung Fast Wireless Charger definitivt vägen att gå hit, eller till och med Anker Fast Wireless Charger, om du har en budget.

Har du en favoritladdare för Moto G6? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan - vi vill gärna höra från dig!

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 10W trådlös laddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker trådlös laddare, Qi-certifierad trådlös laddningsstandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.