5 bästa smart tvättmaskin och torktumlare år 2020

Tvättmaskiner och torktumlare är något vi hatar att använda, men är fortfarande ganska viktigt i vårt dagliga liv. Men visste du att det finns smarta tvättmaskiner och torktumlare också? Vad är dessa? Det här är tvättmaskiner / torktumlare som levereras med WiFi och smartphone-appar för att veta vad som händer med dina kläder. Vi ska titta på några av de bästa smarta tvättmaskiner och torktumlare som du kan köpa år 2020. Kom ihåg att vi bara kommer att prata om de smarta brickorna i denna lista, med torktumlare som säljs separat av tillverkarna. Om du redan har torktumlare hemma kan du lika gärna få tvättmaskinen att utnyttja de smarta funktioner som kommer som standard fullt ut.

5 bästa smart tvättmaskin och torktumlare

Whirlpool Cabrio 26

Detta kommer med 26 förprogrammerade cykler, vilket möjliggör djup anpassning. Vad som är ännu bättre är att du kan ladda cykler från appen för att erbjuda mer anpassningsbara tvättcykler ombord. Med hjälp av Whirlpools dedikerade tvätt-app kan kunderna hålla ett öga på tvättcyklerna även om de inte är hemma. Du också Detta förutom resten av smarta funktioner gör detta till en omfattande tvättmaskin, medan torktumlaren (säljs separat) kompletterar detta ganska bra.

Whirlpool Cabrio 26 är också kompatibel med Nest Thermostat, vilket är ganska fantastiskt när du tänker på det. När det gäller designen använder Cabrio 26 ett ganska minimalt tillvägagångssätt, så om man ser ensamt ut skulle man inte kunna berätta om detta är en smart bricka. Men det är det bästa med dessa brickor. Minimalistisk design i kombination med en mängd smarta funktioner är den perfekta kombinationen för alla hushållsapparater. Whirlpool Cabrio 26-bricka kan bli din för $ 1259.99. Det finns i en ensam färgvariant för Chrome Shadow just nu.

GE Top Loading Washer

Detta är en kombination av tvättmaskin, som är unikt utformad för att spara utrymme i ditt hem eller lägenhet. Den övre delen rymmer torktumlaren, medan botten består av standardbricka. Den levereras med elva tvättcykler, så att du kan anpassa din tvätt till detalj. Med GE: s ConnectPlus-adapter kan du styra denna kombination av tvättmaskin med IFTTT, Google Assistant, samt Amazon Alexa och förvandla den till en fullständig smart tvättmaskin / torktumlare. Ingenting kan slå bekvämligheten med att använda din röst för att aktivera din tvättmaskin.

Det finns olika rengöringslägen som hjälper dig att fastställa hur mycket temperatur och energi som behöver användas för någon form av kläder. Tvättprocessen är ganska bekväm och det finns absolut inga klagomål i detta avseende. Kunderna måste bara vara försiktiga med de inställningar de ska använda och vilken typ av kläder de har i tvättmaskinen. Denna fantastiska kombination av tvättmaskin / torktumlare sätter dig tillbaka med $ 1249, 99 på Best Buy. Det är dock endast tillgängligt i vitt, så det finns inga färgalternativ tillgängliga.

LG 12-cykels frontlastbricka

Detta består endast av en tvättmaskin, som kan erbjuda dig en omfattande sanering av dina kläder. Dessutom är det att det erbjuder rynkefritt tvätt, vilket sparar besväret med att stryka alla kläder efter tvätt. Torktumlaren, som säljs separat, kommer med företagets egna TrueSteam-teknik, som använder ånga istället för vanlig värme för att torka dina kläder. Detta hjälper också till att ta bort all lukt som fastnar i kläderna efter den första tvätten.

Naturligtvis gör LG också en app tillgänglig för tvättmaskinen, så att du kan kontrollera alla aspekter av cyklerna. Närvaron av NFC på både tvättmaskin och torktumlare låter dig koppla ihop smartphones och andra kompatibla enheter trådlöst. Det är en ganska detaljerad inställning och kommer helt klart att bli av med dina tvättproblem tack vare bekvämligheten som det ger dig till bordet. Den 4, 5 kubikbricka gör det möjligt att tvätta mycket kläder på en gång, och detsamma gäller även för torktumlaren. Förutom att det är en tvättmaskin med frontlastning, kommer denna enhet också med vändbara dörrar, så att du kan bedöma hur du vill hantera det som du vill. Företaget visar också närvaron av vibrationsreduceringsteknologi, som möjliggör en tyst tvätt varje gång. Denna tvättmaskin kostar dig 944, 99 dollar.

Samsung Addwash Washer

Samsung är en av de bästa tillverkarna av tvättmaskiner och torktumlare där ute. Addwash-tvättmaskinen (torktumlare säljs separat) kommer med en stor lista med funktioner, vilket gör att den sticker ut från resten av tävlingen. Detta är ännu en tvättmaskin med frontlastning, med en mängd olika kontroller ombord. Men det är inte ett problem eftersom den medföljande mobilappen kan lindra de flesta av dessa problem. Det finns totalt fem temperaturinställningar och fem varvtal och totalt 14 tvättcykler. Det jag gillar med den här torktumlaren är närvaron av en Addwash-dörr, som låter dig sätta i kläder även när cykeln har börjat.

Torktumlaren har samma uppsättning smarta funktioner, inklusive möjligheten att bli meddelad när det finns överflödigt ludd i filtren, påminner dig om att rensa dem. Detta säkerställer att dina kläder torkar utan någon rest. Användare måste få Samsungs Smart Care-app för att kontrollera tvättmaskinen eller torktumlaren. Denna Samsung-bricka är till 999, 99 dollar.

LG Top Loading Washer

Ännu en LG-tvättmaskin på denna lista, men den här är något annorlunda eftersom det är en toppladdningsenhet. Det bästa med detta är att den är relativt större (5, 0 kubikfot) och passar perfekt för stora laster. Företagets antivibrationsfunktion säkerställer att toppladdningsfacken fungerar smidigt utan för mycket ljud. Det finns 12 tvättcykler att välja mellan. Tack vare Wi-Fi-anslutningen ombord kan tvättmaskin och torktumlare (säljs separat) styras med bara din smartphone. Tillägget av dessa funktioner, kombinerat med det faktum att det är lättare att använda, gör detta till en av våra favoritval på listan. Det är också relativt billigare till 754, 99 dollar. Du kan kolla in det på Best Buy just nu.