5 bästa luftrenare för smarta hem år 2020

Luftrenare tjänar ett mycket specifikt syfte. De hjälper till att rensa ut den andningsbara luften runt dig och samtidigt befria luften från gifter och andra partiklar som kan betraktas som skadliga för människor. Detta borde vara tillräcklig motivation för människor att investera i en luftrenare. Om du är en av dem kommer du att vara medveten om de uttömmande alternativ som finns där ute. En titt genom Amazon så hittar du en mängd luftrenare, vilket gör saker bara mer förvirrande.

ProduktvarumärkenamnPris

Guardian TechnologiesGermGuardian CDAP4500BCA 22 ”4-i-1 WiFi Smart Air PurifierKolla pris på Amazon

BlueairBlueair Classic 405 LuftrenareKolla pris på Amazon

WINIXWinix NK105 WiFi aktiverad Truehepa Tower LuftrenareKolla pris på Amazon

Ren berikningPureZone 3-i-1 True HEPA LuftrenareKolla pris på Amazon

Guardian TechnologiesGermGuardian AC4825 22 ”3-i-1 luftrenare med full rumKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Så vi kommer att underlätta dina liv genom att välja ut fem av de bästa luftrenare som finns att köpa idag. Vi kommer att prata om produkter över ett varierande utbud av prispunkter, så du kommer troligtvis hitta den produkt som passar dig bäst.

Så låt oss ta en titt.

5 bästa luftrenare för smarta hem

GermGuardian CDAP4500BCA

Detta är ett tredubbelt filtreringsluftfilter med HEPA eller högeffektiv partikulär luft. Många produkter marknadsförs under HEPA-namnet, men mycket få av dem lever upp till namnet. GermGuardian är ett märke som tillverkar flera luftfiltreringsprodukter, och tekniken som används här används i högteknologisk tillverkning och även under sanering efter en husbrand, så du får den bästa möjliga filtreringstekniken här. Den tredje av filtreringsprocessen involverar ett UV-C-ljus som dödar mikroskopiska dammpartiklar som är osynliga för blotta ögat.

Denna smarta luftrenare är Wi-Fi aktiverad, så att du kan koppla ihop dig med Google Assistant eller Amazon Alexa. Den här funktionen låter dig styra luftrenaren med ett par röstkommandon, beroende på det ekosystem du befinner dig i. Smartphone-appen kan hålla dig informerad om luftkvaliteten i din närhet, vilket är viktigt om du planerar att hålla själv informerad om kvaliteten på luften du andas. Det ovannämnda HEPA-filtret fångar 99, 7% av allergener och damm, vilket ger dig optimalt stöd mot skadliga partiklar.

Denna topp av linjen luftfilter kommer att ställa dig tillbaka med $ 157, 57 på Amazon. Den här produkten har flera anständiga recensioner på webbplatsen, vilket gör detta till ett omedelbart val för många.

Blueair Classic 405

Detta är ännu ett HEPA-stött luftfilter som kan blockera damm så tunt som 0, 1 mikron. Damm och allergener av denna storlek kan inte uppfattas av det mänskliga ögat. Denna faktor gör den idealisk för förhållanden där damm och allergenvolym är ganska hög. Detta har dock också en nackdel. Med tanke på att den aktivt försöker blockera små dammpartiklar, kan luftrenaren producera en hel del vitbrus, vilket kan vara irriterande ibland, även om det är mycket lätt att vänja sig vid.

Den kan erbjuda upp till 300 kubikfot frisk luft per minut, vilket gör den bättre lämpad för mindre rum. Med tanke på hur mycket filtreringsteknologi den använder, kan Blueair Classic 405 också användas i barns rum. Denna luftrenare kan också erbjuda omedelbar lättnad för astmapatienter tack vare den filtreringsteknik som används här. Liksom luftrenaren vi talade om ovan, så är den här också kompatibel med Amazon Alexa tack vare inbyggd WiFi. Medföljande app kan du övervaka luften runt dig i realtid. Den här enheten ställer dig tillbaka med 382 $ på Amazon just nu.

Winix NK105

Med tanke på designen av denna speciella luftrenare är det lätt att förväxla detta med en röstassistent. Men det är en WiFi-aktiverad smart luftrenare som låter dig mäta luften runt dig tack vare en följeslagare-app. Med tanke på storleken på denna luftrenare är den idealisk för små och medelstora rum. Det sägs att renaren kan filtrera bort 99, 7% av föroreningarna från luften runt dig, vilket gör detta till ett otroligt kapabelt erbjudande.

Företagets egenutvecklade PlasmaWave-teknik låter enheten permanent blockera lukt och andra allergener från luften runt dig. Precis som de andra produkterna på denna lista kommer Winix NK105 med ett förfilter som blockerar alla större dammpartiklar från att komma in genom filtren. Det finns flera mindre filter i för att rengöra de mindre och nästan osynliga dammpartiklarna från atmosfären.

Filtret har en smart sensor som automatiskt kan avkänna luftkvaliteten runt dig. Information om detta kan nås snabbt från appen hela tiden. Filtret är idealiskt lämpat för rum på upp till 320 kvm, vilket är storleken på ett standardrum. Du kanske behöver ett större luftfilter för vardagsrum. Detta attraktiva luftfilter kan köpas för bara $ 229, 99 på Amazon.

PureZone 3-i-1

Detta erbjudande från Pure Enrichment är extremt populärt bland luftfilter och med goda skäl. Liksom de flesta luftfilter på denna lista kan denna produkt ta bort 99, 97% av damm och andra skadliga partiklar från din miljö. Den är redo att användas ur lådan och kräver inte en lång installation. För energieffektivitet har företaget inkluderat en timerfunktion som automatiskt stänger av enheten efter 2, 4 eller 8 timmars kontinuerlig drift.

Bullret hålls till ett minimum här (30dB), så du kan vara säker på att detta inte kommer att hindra din goda sömn som vissa andra renare. En av filtreringsprocesserna inkluderar luften som går igenom ett UV-C-ljus, som erbjuder ett ytterligare lager av skydd mot mikroskopiska dammpartiklar och allergener. PureZone 3-i-1 sätter dig tillbaka med $ 84.99 på Amazon.

GermGuardian AC4825

Det andra GermGuardian-erbjudandet på denna lista har något mindre utseende än syskon, men erbjuder samma nivå av luftrening. Detta är ett 22-tums luftfilter som kan blockera 99, 7% av damm och skadliga partiklar runt dig med hjälp av HEPA-teknik ombord. En kombination av UV-C-ljus och titandioxid dödar de flesta av de mikroskopiska bakterierna i din omgivning. Företaget nämner att detta luftfilter är idealiskt lämpligt för medelstora rum. Den har en sladdlängd på sex fot, så du bör inte ha problem med att placera detta i hörnet av ett rum. Detta erbjudande är prissatt till $ 84, 99.

ProduktvarumärkenamnPris

Guardian TechnologiesGermGuardian CDAP4500BCA 22 ”4-i-1 WiFi Smart Air PurifierKolla pris på Amazon

BlueairBlueair Classic 405 LuftrenareKolla pris på Amazon

WINIXWinix NK105 WiFi aktiverad Truehepa Tower LuftrenareKolla pris på Amazon

Ren berikningPureZone 3-i-1 True HEPA LuftrenareKolla pris på Amazon

Guardian TechnologiesGermGuardian AC4825 22 ”3-i-1 luftrenare med full rumKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.