5 bästa iPhone XS-alternativet 2020

Apple tillkännagav iPhone XS och iPhone XS Max till stor spänning. Apples nya sortiment av smartphones innebär en ny riktning som företaget går in i, även om inte alla är helt säkra på att hoppa på den bandwagon. Det beror på att det inte finns så mycket skillnad mellan hårdvaran mellan förra årets iPhone X och årets nya smartphones. Den största skillnaden mellan detta och förra året är större skärmar, telefoner och prisökning över hela linjen.

ProduktvarumärkenamnPris

ÄppleApple iPhone XKolla pris på Amazon

LGLG Electronics G7 ThinQKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy Note9Kolla pris på Amazon
GoogleGoogle Pixel 2Kolla pris på Amazon

ÄPPLEApple iPhone 8 PlusKolla pris på Amazon

Naturligtvis har konsumenterna problem med att motivera om det är värt att uppgradera i år eller om de borde vänta till nästa års släpp. Naturligtvis, om du inte är ett stort fan av iPhone XS och vad den har att erbjuda, har du andra alternativ på marknaden, i iOS- och Android-spektrumet.

Så om du insisterar på att uppgradera din telefon i år, se till att följa med oss ​​nedan - vi visar dig de bästa iPhone XS-alternativen på marknaden just nu.

Apple iPhone X

Om du gillar Apples iPhone XS och XS Plus, men inte gillar de tunga prispunkterna för de två, kanske du vill överväga att plocka upp förra årets hårdvara: iPhone X. Även om den kan ha lanserat föregående år, så smartphonen var fortfarande imponerande 2020, och hårdvaran går lika snabbt. IPhone X finns på A11 Bionic-chip, så den kan fortfarande hantera nästan allt du kastar på det.

Apple meddelade på sin konferens att de avslutade iPhone X efter bara ett års försäljning för att göra plats för iPhone XR, iPhone XS och iPhone XS Plus. Du kan dock fortfarande hålla fast smarttelefonen från onlinehandlare - du kan inte få den från transportörerna. iPhone X är ett bra val för i år, helt enkelt för att det inte finns för många hårdvaruskillnader.

Kolla pris på Amazon

Samsung Galaxy Note 9

Du kanske är trött på Apple iOS-ekosystemet och vill komma ut och se vad mer den mobila världen har att erbjuda. I så fall kanske du vill prova Android med Samsung Galaxy Note 9-smarttelefonen. Detta är en unik smartphone med en dubbelböjd skärm som ger blandningen några intressanta funktioner, till exempel People Edge och andra Edge-funktioner. Det ger ett ganska unikt perspektiv när du tittar på en video och tittar på webbplatser också. En av de mer unika aspekterna av Galaxy Note 9 är att den har sin pennan. Så förutom Edge-funktionerna får du också ett gäng S-Pen-funktioner. Detta gör det lättare att notera anteckningar när du är på språng och få tillgång till andra funktioner på smarttelefonen som bara är enklare med en pennan!

Kolla pris på Amazon

LG G7 ThinQ

Tro det eller inte, Android erbjuder en smartphone som liknar iPhone X, åtminstone i design och skärmstorlek. Den telefonen är LG G7 ThinQ. I den får du en vacker 6, 1-tums skärm. Det har till och med ett "hack" på skärmen som du kan slå på eller av om du väljer det. Den packar ansiktsigenkänningsteknologi inuti den som låter dig låsa upp din telefon - den är helt enkelt inte säker nog för att ersätta lösenord eller ge betalningsverifiering.

Det enda som många har med den här smarttelefonen är att batteriets livslängd kan vara bättre, men förutom detta är det en utmärkt telefon.

Kolla pris på Amazon

iPhone 8 Plus

De flesta människor är inte ett stort fan av den nya stilen som iPhone tar på sig och vill hellre gå tillbaka till den traditionella designen. Som sagt är iPhone 8 Plus ett utmärkt alternativ till iPhone XS, även år 2020. Den har fortfarande snabb hårdvara som kan hantera de krav som applikationerna ställer 2020 - i själva verket kan den hantera även den mest höga slut smartphone-spel. De som inte gillade övergången till iPhone X-stilen kommer att älska den fysiska hemknappen som du kan trycka på i iPhone 8 Plus, inte bara det, utan du får åtkomst till en fingeravtrycksskanner igen med den hemknappen där.

IPhone 8 Plus har också ganska imponerande batteritid. Du bör inte ha problem med den här telefonen som varar hela dagen.

Kolla pris på Amazon

Google Pixel 2

Älskar du Apple hårdvara? Då kanske du vill se hur Google-hårdvara ser ut i Google Pixel 2. Pixel 2 är i huvudsak allt som Google föreställde Android att vara, vilket ger dig en "ren" Android-upplevelse med hårdvaran. Pixel 2 är ganska unik i jämförelse med iPhone X, men du får fortfarande din traditionella hemknapp och fingeravtryckscannerinställning. Pixel 2: er är olåsta så att du kan ta dem till nästan alla bärare, och de har ett stort och effektivt batteri som håller smarttelefonen igång långt på natten. Aktuella tester säger till och med att Pixel 2: s 12, 2-megapixelkamera fortfarande tar bättre foton än den nya installationen med dubbla kameror i iPhone XS och iPhone XS Plus.

Kolla pris på Amazon

Dom

Om du inte gillar vad iPhone XS har att erbjuda har du många olika alternativ tillgängliga för dig - om du letar efter det bästa av det bästa av denna lista kan du inte gå fel med Samsung Galaxy Note 9 eller Google Pixel 2. Om du vill följa iOS är förra årets iPhone X och iPhone 8 Plus inte heller dåliga alternativ.

ProduktvarumärkenamnPris

ÄppleApple iPhone XKolla pris på Amazon

LGLG Electronics G7 ThinQKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy Note9Kolla pris på Amazon
GoogleGoogle Pixel 2Kolla pris på Amazon

ÄPPLEApple iPhone 8 PlusKolla pris på Amazon