5 bästa Home Design-appen för Android år 2020

Våra hem är avgörande för vår och våra kommande generationer. Hemmet är där mycket av ditt liv tillbringas. Med detta i åtanke bör ditt hem utformas vara av största vikt för alla. En del människor tycker om att dekorera och utforma sina hem i sina egna händer. När du planerar ditt hem själv, vet du att det är en stor del av dig. Vissa arkitekter kan till och med göra livet lättare och spara på arkitektavgifter genom att själva utforma sitt framtida hem. För att göra detta möjligt finns det ett stort antal appar tillgängliga i Play Store som låter dig designa ditt hem, oavsett storlek. Även om du inte har en hemkonstruktion och fortfarande har en sak för att designa vackra hem, kommer dessa appar att hjälpa dig att bygga ditt drömhus för framtiden. Vi kommer att prata om fem sådana appar för hemdesign som är tillgängliga för Android 2020.

Inte alla av dessa kan kräva expertis, men det är alltid bra att ha lite kreativ kunskap innan du använder hemdesign-appar. Så låt oss dyka rätt in i det.

5 bästa Home Design-app för Android

Designhem

Detta är en app som är utformad för att hjälpa dig att dekorera ditt hem. Du behöver inte nödvändigtvis vara arkitekt för att använda den här appen, vilket är det som gör detta tillgängligt för alla. Det är ingen överraskning att appen röstas till Editor's Choice i Play Store, med tanke på vilken typ av funktioner den ger till bordet. Appen erbjuder dagliga designutmaningar för att se till att dina designfärdigheter förbättras varje dag. Detta säkerställer också att användare kommer tillbaka till att använda appen så ofta. Om du upptäcker att det finns ett objekt som du gillar kan du köpa dem direkt i appen. Det här är kanske den enda app du behöver ha om du vill dekorera ditt hem.

När du designer och skapar kommer du att kunna låsa upp förmågor inom appen, vilket är ett slags belöningsprogram. Integrering av sociala medier låter dig dela ditt designarbete med vänner och till och med låna mönster från dem när du är i behov. Designhemmesamhället består av många kolleger som är mer än ivriga att hjälpa användare. Design Home kan laddas ner gratis, även om det finns annonser ombord. Du kan bli av med annonserna med ett köp i appen och låsa upp en mängd funktioner. Du behöver en Android-enhet som kör version 4.2 eller senare för att använda den här appen.

Houzz Interior Design Ideas

Den här appen är ganska lik Design Home eftersom den har de flesta av samma funktioner. Användargränssnittet är uppenbart annorlunda, vilket innebär att du får en ny upplevelse med den här appen. Förutom att designa ditt vardagsrum eller andra delar av huset kan du till och med se artiklar från en samling stora märken och till och med köpa dem direkt i appen. Det finns över 14 miljoner högupplösta bilder här för att kolla in, vilket utan tvekan ger dig en mycket god uppfattning om vad du ska ändra i ditt hem.

Du kan skissa eller rita direkt på de tillgängliga fotona på Houzz, vilket är ett snyggt anpassningsalternativ. Dessa bilder kan vidare delas på sociala medieplattformar, vilket är en av de viktigaste funktionerna i hemmesignande appar som dessa. Om du hittar några intressanta objekt på en av Houzzs foton kan du använda den visuella matchningsfunktionen för att köpa den artikeln från företaget. Om du upptäcker att du behöver lite arbete på ditt hem kan du välja mellan mer än 1, 5 miljoner tjänstemän för hemförbättring som finns tillgängliga i Houzz's community. Appen är gratis att ladda ner och har annonser. Det finns dock inga köp i appen.

magicplan

Den här appen är något avancerad i sin funktionalitet och kan kräva viss CAD-kunskap, men är värt ett försök för alla. Du kan skapa en omfattande planritning av ditt hus med den här appen. Vissa avancerade funktioner använder förstärkt verklighet, så du kan behöva Project Tango-enheter för att komma åt några av dessa funktioner. När du börjar skapa en planritning av ditt hus kan du exportera den till PDF, JPG, PNG, SVG, DXF och CSV för att dela med vänner och familj.

Appen är något okonventionell i sin strategi, och utvecklaren nämner att användare inte behöver någon expertis om hemmadesign för att använda appen. Den använder telefonens kamera för att skapa en exakt planlösning, med möjligheten att ändra saker och lägga till kommentarer där du finner nödvändigt. Du behöver inte flytta runt på dina möbler hemma för att få planlösningar, vilket är en mycket praktisk funktion. Du måste betala ut $ 2, 99 för att köpa en fastighetsplan, medan du får ett månatligt abonnemang värt $ 9, 99 låter dig köpa obegränsat antal planer. Appen har inga annonser och är gratis att ladda ner. Det finns dock köp i appen.

Hemdesign 3D utomhus / trädgård

Detta är en lättanvänd app för hemdesign med korrekt 3D-rendering som hjälper dig att skapa fantastiska mönster. Det är lätt att använda och det tar inte lång tid att skapa nya hemplaner. När du börjar från grunden kan du dra och släppa objekt tillgängliga från listan för att skapa din egen unika design. Du kan lägga till föremål som trädgårdsmöbler, träd, blommor, simbassänger, växthus, staket med mer med alternativet dra och släpp. Appen passar perfekt också för din trädgårdsrestaurering, så att du kan förbättra din trädgård på bara några enkla steg. Om du tror att du av misstag placerade något på din plan kan du använda funktionen Avbryt / återställ för att enkelt ändra saker. Appen är gratis att ladda ner men innehåller annonser och köp i appen.

Golvplan Skapare

Som namnet antyder är detta en enkel app designad för att hjälpa dig göra omfattande planlösningar. Detta är version 2.0 av appen, som har ett antal viktiga förbättringar och förändringar jämfört med föregångaren. Det bästa med den här appen är att den kan nås från olika mobilplattformar. Det finns dock vissa begränsningar här. Medan du kan skapa en massiv byggnadsdesign med flera golv och rum, kan du bara skapa raka väggar här. Detta gör det till en tilltalande möjlighet för dem med en något annorlunda fantasi. Detta är dock inte en dealbreaker. Om du har Samsungs Galaxy Note-enheter kan du interagera med appen med din S Pen. Med molnbesparingsfunktion kan du synkronisera dina enheter mellan enheter. Utvecklaren erbjuder en tre-dagars kostnadsfri provperiod som spärrar att du måste göra ett köp i appen för att fortsätta använda funktionerna. Appen är en gratis nedladdning och det finns några annonser ombord. Ett brett utbud av Android-smartphones och surfplattor är kompatibla med den här appen eftersom den behöver Android 2.3.3 eller senare för att kunna köras.