5 bästa appar för tonårsdating 2020

Datingappar är ett utmärkt sätt att lära känna människor och ställa in en tid att gå ut på. Om du har letat efter en partner inom din egen cirkel men bara inte har träffat "den" eller någon som du vill gå ut med, kan en dating-app vara det bästa alternativet. Du vet att längre måste vänta på att någon bara faller in i ditt liv, eftersom du nu kan ladda ner en app på din telefon och direkt kopplas till ett gäng människor som vill träffa dig också. Så idag tar vi dig de fem bästa apparna för dejting med tonåringar 2020.

Möt mig

MeetMe är en annan typ av dating-app. Det har verkligen kapital på att lära känna en person, så om det är ett område du letar efter lite hjälp i, behöver du inte leta längre. Genom MeetMe kan du chatta med lokalbefolkningen som också har appen via videosamtal och meddelanden i appen. Det är verkligen fantastiskt eftersom det erbjuder ett säkrare sätt att träffa människor innan du förbinder dig att träffas personligen eller gå ut på ett datum tillsammans.

En annan snygg funktion är att du kan göra en livestream, som gör att du kan träffa många olika människor på en gång och bestämma vilka du vill fortsätta lära känna. Detta är ett utmärkt sätt att presentera dig själv, samt svara på frågor och så vidare. Och inte bara kommer du att kunna chatta med lokalbefolkningen, utan du kan också träffa människor runt om i världen. Så om du letar efter någon från en annan del av landet, eller till och med en annan att besöka, prova MeetMe!

tinder

Jag tror att vi alla är ganska bekanta med det ständigt populära Tinder, men om du inte är det, låt mig förklara. Om du är trött på att träffa människor du känner att du inte riktigt är intresserad av, eller om du är trött på att gå ut med någon du gillar, bara för att ta reda på att de inte gillar dig tillbaka är Tinder en fantastisk app. Du förstår, Tinder tar gissningen ur dejting, så att du kan vara säker på att du kommer att gilla den person du går ut med och att de verkligen återger dina känslor. Revolutionerande, Tinder låter dig säga adjö till förvirringsdagarna.

När du laddar ner Tinder och skapar ett konto kommer du att presenteras med lokala singlar. Om du gillar det du ser, sveper du åt höger. Om du vill gå, sveper du åt vänster. Under denna tid kommer du att presenteras för andra på samma sätt. Om du svepade rätt på någon, och de i sin tur svepte rätt på dig också, är det en match! Du kommer att kunna chatta, schemalägga en tid att träffas och gå ut, och vem vet, kanske tycker du att det var den perfekta matchen.

Het eller inte

Namnet på denna app säger i princip allt, men det tjänar två syften. Om du undrar om du är het (eller inte) kan du hoppa på Hot or Not, ladda upp bilder på dig själv och vänta på att din popularitetsmätare kommer att stiga. I sin tur kan du också söka bilder på lokalbefolkningen och hjälpa dem genom att betygsätta dem också. Ingen vill vara kvar att gissa, så Hot or Not tar hand om det åt dig, och du får ett bra betyg över tid.

På Hot or Not kan du se vem de hetaste människorna i ditt område är. Du kan chatta via meddelanden i appen, träffa människor och ansluta till det hetaste av det heta nära dig. Se till att ladda upp många tydliga, högkvalitativa foton (se till att följa Hot or Nots riktlinjer), lägg till din ålder och vad du gör, så kommer du vara på god väg att få nya vänner på nolltid.

Badoo

Hot or Not drivs faktiskt av denna fantastiska app, Badoo. Badoo har dock ett större omfattning och det finns mer du kan göra med det. I grunden börjar du med att skapa en profil. Ladda upp några fantastiska bilder av dig själv och lägg sedan till mer om dig. Var kreativ med detta, se till att vara dig själv och inkludera dina intressen och hobbyer. Detta är ett bra sätt för andra att se om du kommer att vara en bra match att gå ut med eller inte.

Efter det väljer du några som intresserar dig. De kan vara lokala eller från hela världen. Om de också är intresserade av dig kan du omedelbart börja meddelanden. Chatta så länge du vill och du kan ställa in ett datum att träffas. Om du har problem med att träffa människor är Badoo ett utmärkt sätt att göra det, eftersom det finns människor direkt till hands och genom meddelanden kan du lära känna andra lite bättre i förväg.

Zoosk

Om du letar efter "den" är Zoosk en fantastisk app som hjälper dig att göra det. När du matchar dig med andra singlar fokuserar Zoosk främst på intressen. Oavsett dina intressen, kommer deras SmartPick-teknik att välja att matcha dig med människor som är i samma saker som du är. Det finns också mycket mindre risker, eftersom fotobevakningen har medlemmar som skickar in introduktionsvideo-selfies, och detta kommer att hjälpa till att bekräfta att de verkligen ser ut som deras uppladdade bilder.

En annan fin sak är de olika sätten du kan filtrera och begränsa dina alternativ. Du kanske inte bara är intresserad av någon som delar samma hobby som du. Kanske letar du efter någon av en viss religion eller kanske en viss kroppstyp. Om så är fallet erbjuder Zoosk dessa alternativ också, så att du kan vara riktigt specifik vad det är du letar efter i en partner. Du kan titta igenom dina matcher, bestämma vem du vill och du är på väg till nästa datum på nolltid.

Dom

Datingappar är ett bra sätt att lära känna människor. Var och en av dessa är beprövade och sanna, och vem vet var du kan träffa din nästa partner. Som med alla onlinesidor, kom bara ihåg att hålla dig säker. Om du älskar en av dessa appar ska du berätta för oss om det i kommentarerna.