5 bästa Android Mini PC 2020

Android har kommit långt till att kunna ersätta datorer och bärbara datorer som Windows PC och macOS-system. Men ett hinder som vi fortfarande har är skärmstorleken. Visst, en bra Android-telefon eller surfplatta kan göra nästan vad som helst en Windows- eller Mac-dator kan, men skärmstorleken är bara så liten. Hur hanterar du ett excel-ark på en 5-tums skärm? Det är möjligt, men irriterande, kanske till och med irriterande. Lyckligtvis finns det Android Mini-datorer där ute som håller Android-portabiliteten och ger dig kraften i en Windows-maskin. Anslut en bildskärm till Android Mini PC och du har en fullblåst Android-dator.

Android Mini PC

bildvarumärkeproduktpriserna

Som ossASUS M004U716, 00

RKMRKM Quad Core 4k Android Mini Pc med 2g Ram / 16g Rom, 2, 4 g / 5g Wifi Gbit Ethernet Bluetooth4.0 1.8ghz Hdmi Player - Smart Streaming Media Player v596, 99

Som ossASUS Chromebit CS1089, 00

ESTGOUSH96 Pro Mini TV Stick 2020 Nyaste Android 7.1 OS Mini PC Amlogic S912 VP9 HDR 4K H.265 TV Box Support 2.4GHz Wifi 1000M LAN Bluetooth 4.162, 99

JideJide Remix Mini 2 GB RAM, 16 GB lagring, True Android Desktop PC55, 90

Om du följer med nedan visar vi dig de bästa Android Mini-datorerna som du kan hämta på marknaden just nu, vilket bara ger dig det bästa i kraft och portabilitet. Här är våra bästa val.

ASUS Chromebit CS10

Först upp på vår lista har vi ASUS Chromebit CS10. Denna lilla Chrome OS-enhet kan förvandla valfri HDMI-ingångsplats till en fullblåst Android Mini-PC. Visst kan det köra Chrome OS, men det fungerar också med Android sömlöst - nu med Chrome OS kan du också ladda ner Android-appar. Allt du behöver göra är att ansluta detta till en bildskärm eller TV, ansluta musen och tangentbordet, så är du redo att börja kryssa genom Chromebit CS10 som om det var en PC!

Estgous Mini TV Stick

Estgous Mini TV Stick är också Android Mini PC som är värt att skryta med. Koppla upp detta på baksidan av din TV eller vilken skärm som helst, och du har en fullblåst Android 7.1 Nougat-dator. Den har en 64-bitars Octa-core CPU och 2 GB RAM, så den här Android Mini-datorn kan kasta nästan allt du kastar på den - den kan till och med spela innehåll i 4K! Den har 8 GB lagring, men kan utökas upp till 64 GB. Den levereras med en trådlös handhållen knappsats, men du kan enkelt ansluta en mus och tangentbord till det också. Ladda ner dina favoritappar och program från Google Play Store, så har du själv en fullblåst Android Mini PC.

RKM 4K Android Mini PC

Vill du ha något mer bärbart? Tänk på vad RKM erbjuder i sin egen 4K-stödda Android Mini PC. Du kan ansluta denna Android Mini-dator till HDMI-kortplatsen på valfri skärm eller TV och kunna få Android på den stora skärmen nästan direkt - den har en enda USB-port (du behöver ett USB-nav för att lägga till extra USB-enheter), en Ethernet-port och en port för ström. När du har anslutit detta till en TV eller en bildskärm är du i princip redo att gå - lägg bara till kringutrustning så har du en fullblåst Android Mini-dator i fickan.

Jide Remix Mini

Jide Remix Mini fick sin popularitet från Kickstarter, med Android-gemenskapen som blev kär i idén om en bärbar och kraftfull fullblåst Android-dator. Remix Mini har mycket bra hårdvara: 2 GB RAM, en 1, 2 GHz fyrkärnprocessor, 16 GB intern lagring och upp till 128 GB utbyggbar lagring. Jide Remix Mini hade 1, 6 miljoner dollar i finansiering, och nu kan du få din idag för bara $ 60. Ställ in Jide Remix på skrivbordet, anslut en bildskärm, tangentbord och mus till det så är du redo att gå. Gillar du inte lagringsutrymmet i microSD-kortet? Inga problem - du kan ansluta en extern SSD-enhet till den ganska enkelt.

ASUS Chromebox M004U Desktop

Slå inte Chromebox förrän du provar det. Det kanske kör Chrome OS, men med nya uppdateringar av Chrome OS kör det nu en bra del av Android-programvaran. Nu kan du ladda ner och använda nästan vilken Android-app du vill ha på de flesta Chrome OS-enheter, inklusive Chromebox. Denna Chromebox från ASUS har faktiskt mycket kraft - den har en 1, 4 GHz Intel Celeron-processor, 2 GB RAM och en 16 GB SSD / HDD-hybrid. ASUS erbjuder detta i ett 4 GB RAM-alternativ också om du inte behöver fler multitasking-funktioner. ASUS Chromebox har många portar för alla dina kringutrustning, bildskärmar och till och med högtalare.

Dom

Det kan vara svårt att ersätta Windows eller Mac med en telefon eller surfplatta, men med en Android Mini PC kan du ersätta dem helt. Och eftersom många Windows- och Mac-program nu är alla molnbaserade, finns det nästan ingen anledning att gå tillbaka.

Android Mini PC

bildvarumärkeproduktpriserna

Som ossASUS M004U716, 00

RKMRKM Quad Core 4k Android Mini Pc med 2g Ram / 16g Rom, 2, 4 g / 5g Wifi Gbit Ethernet Bluetooth4.0 1.8ghz Hdmi Player - Smart Streaming Media Player v596, 99

Som ossASUS Chromebit CS1089, 00

ESTGOUSH96 Pro Mini TV Stick 2020 Nyaste Android 7.1 OS Mini PC Amlogic S912 VP9 HDR 4K H.265 TV Box Support 2.4GHz Wifi 1000M LAN Bluetooth 4.162, 99

JideJide Remix Mini 2 GB RAM, 16 GB lagring, True Android Desktop PC55, 90