4 bästa iTunes-alternativet för Android

IPhone och iPad har iTunes, men vad har Android? I huvudsak ingenting! Tyvärr sponsrar eller stöder Google inte ett allt-i-ett-program för att hantera din musik och filer på, och så måste du hitta ett alternativ från tredje part som kan ge dig den funktionalitet du letar efter för. Apple har tagit iTunes till Android, vilket ger dig en halvvägs anständig musikchef. det finns dock många andra alternativ på marknaden idag som ger dig en liknande nivå av funktionalitet. Följ med nedan, så visar vi några av våra favoritalternativ för Android.

AirDroid

Om du gillar iTunes på grund av den enkla filöverföringen mellan iOS och din Mac eller PC, kanske du vill överväga att hämta AirDroid för Android. AirDroid har inte en hel del musikhantering inom sig; men det gör att du enkelt kan flytta dina filer runt. AirDroid använder faktiskt en webbapp för att hantera allt - filer, spegla din skärm och mer.

Om du använder AirDroid för personligt bruk är programmet gratis att använda; Men om du planerar att använda det för ditt företag har de planer tillgängliga för företag. Kolla själv här.

Samsung Kies

För att inte förväxla med open source-programvaran är Samsung Kies designad för Galaxy-enheter för att hantera allt om din Samsung-telefon. Samsung Kies hjälper dig inte bara att behärska massiva musikbibliotek, utan tillåter dig att göra andra riktigt användbara saker - till exempel att säkerhetskopiera din Samsung-enhet, så att du kan överföra foton mellan din enhet och din telefon, och det kan till och med hålla din Samsung-enhet säkert på de senaste uppdateringarna.

Samsung Kies kan användas för mer än bara Samsung Galaxy-enheter. Samsung Kies 3 designades exklusivt för Galaxy-telefoner, och Samsung Kies 2.6 och versionerna nedan designades för andra utvalda Android-enheter.

Double

DoubleTwist står nästa på vår lista och är förmodligen det närmaste du kan komma till en exakt kopia av iTunes. DoubleTwist har faktiskt massor av program inuti den. De har en CloudPlayer- och Sync-funktion, som båda är utformade för att synkronisera din musik mellan telefon och dator. CloudPlayer-delen av det gör att du i huvudsak kan spela musik var som helst - du behöver inte ha den direkt på din telefon för att du ska kunna spela dina favoritspellistor.

Det finns några andra unika funktioner som följer med det som inte finns i iTunes alls. Ett av dessa är ett inbyggt larm som låter dig vakna på morgonen till din favoritmusik. Den har också en inspelningsfunktion, som låter dig spela in musik från iTunes-radio och andra medier.

WinAmp

Trots vad du kanske har läst online är WinAmp levande och bra. Det är en mediaspelare med flera plattformar som låter dig enkelt hantera dina musik- och mediebibliotek. Ett av de viktigaste sätten att det skiljer sig från iTunes är att det är helt anpassningsbart. Gillar du inte standardgränssnittet? Inga problem! WinAmp har massor av stöd för teman, anpassningar och mer på grund av ett mycket aktivt modding community.

Det finns massor av likheter med iTunes här. Du kan göra vanlig musikuppspelning med det, men på toppen av det har WinAmp också fullt stöd för videouppspelning. Vi bör notera att det ännu inte finns fullt stöd för Windows 10, vilket innebär att vissa funktioner inte fungerar ordentligt, men för det mesta borde du att allt ska fungera bra.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta alternativ till iTunes för Android. Någon av dessa är ett utmärkt sätt att få liknande funktioner till din Android-enhet. Vi tror dock att du sannolikt kommer att se den mest framgångsrika via antingen DoubleTwist eller WinAmp, eftersom de är de närmast relaterade programmen.

Har du ett favoritalternativ från iTunes för Android? Ljud av i kommentarerna nedan.