4 bästa förbetalda SIM-kort för Colombia-resor

Colombia är kanske nästa på din semester eller arbetsresa, men du vill se till att du inte tar upp en stor telefonavgiftsavgift - trots allt kan avgifter för roaming och internationella avgifter vara ur denna värld dyra.

ProduktvarumärkenamnPris

TreTre internationella förbetalda simkortKontrollera pris

Global avancerad kommunikationAIS Obegränsad resesim för Asien FörbetaldKolla pris på Amazon

GMYLEGMYLE 4G LTE / 3G Återfyllbart förbetalda SIM-kort med 12 GB InternetdataKolla pris på Amazon

AerobileAsia-Pacific Plus Obegränsad dataKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Det är därför du vill ha ett förbetalt SIM-kort för din resa i Colombia. Förbetalda SIM-kort erbjuder betydligt bättre prestanda och är mycket billigare, vilket sparar hundratals om inte tusentals datakostnader. Här är några av våra favoritval.

ThreeUK Smart Silver

ThreeUK Smart Silver-förbetalda SIM-kort är ett av de bästa som pengar kan köpa för att resa utanför Europa och USA - det ger dig utmärkt täckning i Syd- och Centralamerika, inklusive platser som Colombia.

När du har fått ditt SIM-kort är aktiveringen lätt. Skjut kortet i SIM-facket, slå på telefonen och sedan aktiveras det omedelbart och är klart för användning i Colombia.

ThreeUKs Smart Silver SIM-kort varar bara i 30 dagar efter aktivering. När den 30 dagen har gått, går SIM-kortet ut, och det finns ingen utvidgning av det.

Smart Silver-chipet ger dig också 5 GB data som du kan använda i Colombia. Det finns inga påfyllningsalternativ, så när 5 GB har använts måste du hämta ett nytt SIM-kort från ThreeUK.

Kortets utgång beror på minst två faktorer - kortet löper ut när du använder det 5 GB upp eller 30 dagar går, men det beror på vad som kommer först, oavsett om du använder dina data eller inte.

ThreeUKs Smart Silver har inga utgående samtal eller textförmågor, men kortet säger dock att du åtminstone kan ta emot inkommande samtal och texter.

Få det här.

KeepGo Global Lifetime

KeepGo Global Lifetime SIM-kort för dina resor i Colombia. Med ditt köp får du en hel 1 GB data att använda i landet, men debiteras sedan per 1 GB som du använder. Det kan göra det lite dyrt, men är ett annat sätt att få information när du reser genom Colombia.

En av de coola sakerna med detta SIM-kort är att KeepGo är utformad som ett SIM-kort som fungerar i alla länder du går till. Så om du planerar att resa från land till land på din resa - inte bara Colombia - är KeepGo en av de få som kan hålla en aktiv mobilanslutning igång för dig.

Detta är ett SIM-data som endast är data och kommer inte att erbjuda dig och inkommande eller utgående samtalskompetens.

Lokala transportörer

Du kanske faktiskt vill överväga att hämta ditt förbetalda SIM-kort från en av de lokala leverantörerna i Colombia. Det beror på att du nästan alltid kommer att spara mest pengar, samtidigt som du får de snabbaste och mest pålitliga hastigheterna.

När du landar i Colombia kan du enkelt köpa ett SIM-kort. De är tillgängliga nästan överallt - du kan hitta dem precis på flygplatsen, i lokala butiker och många återförsäljare har dem tillgängliga för turister.

En av de coola sakerna med lokala SIM-kort är att kostnaden är minimal - du brukar inte betala mycket mer än $ 20 till $ 30 på någon av dessa platser.

T-Mobile efterbetalda planer

Transportörer hemma kan vara dyra, men T-Mobile gör vågor i branschen och erbjuder dig extremt överkomliga priser när du reser genom länder som Colombia.

Nackdelen är att du måste ha en T-Mobile efterbetald plan, eftersom dessa rabatterade priser inte är tillgängliga på förbetalda planer. Du måste specifikt vara på en T-Mobile ONE eller ett enkelt val.

T-Mobile har din rygg här och erbjuder dig data, prat och textstöd i över 200 länder, så länge du är på en av de nämnda planerna.

Datahastigheter beror mycket på var du är i Colombia, men de ger dig också obegränsade texter. Samtalstid kostar lite extra, $ 0, 25 per minut, men det kan undvikas genom att använda Facebook Messenger-samtal eller andra sociala meddelandeplattformar.

Dom

Som vanligt för länder i Syd- eller Centralamerika är det nästan alltid bättre om du kan hitta ett lokalt SIM-kort i ditt destinationsland, eftersom det ger dig den bästa upplevelsen och till och med ger dig de billigaste priserna.

Har du ett favorit-SIM-kort som du gillar att använda när du reser i Colombia? Låt oss veta i kommentarerna nedan.