10 bästa billaddare för Samsung Galaxy Note 8

Om du reser mycket, kanske du undrar vad det bästa sättet är att hålla din Samsung Galaxy Note 8 laddad när du är på språng. Trots allt kommer många billiga billaddare att ladda din telefon extremt långsam, ibland kommer själva billaddaren att blåsa ut, och ibland fungerar det bara inte. Det borde inte hindra dig från att köpa billaddare - du behöver bara köpa en billaddare av hög kvalitet . I allmänhet hittar du inte dessa i bensinstationer, och många butiker bär dem inte ens. Som sagt, det bästa sättet att köpa dem är verkligen online.

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 24W Dual USB Car Charger, PowerDrive 2Kolla pris på Amazon

VOGEKBilladdare, Vogek 50W 10A 4-port USB-billaddareKolla pris på Amazon

XINLONXINLON magnetisk trådlös billaddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker 24W billaddare 2-port 4.8A Ultra-Compact PowerDrive 2 EliteKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Om du vill få en bra billaddare för din Samsung Galaxy Note 8, se till att följa med nedan - vi har skopan på dem!

Anker 24W billaddare

En av de bästa billaddarna på marknaden just nu är Anker 24W billaddare. Den har 2 USB-portar, så att du kan ladda upp två telefoner samtidigt. Den inbyggda PowerIQ- och VoltageBoost-tekniken innebär att din telefon kommer att ladda med ungefär snabba laddningsliknande hastigheter. Du kommer att få cirka 2, 4 ampere per port eller totalt 4, 8 ampere. Den har en elegant och modern design också.

Inbyggda säkerhetsfunktioner ser till att din telefon inte skadas i händelse av överladdning, överspänning eller extrem temperaturökningar.

AUKEY 4.8A Billaddare

Denna 4, 8 strömstyrka utladdare av AUKEY är också fantastisk. Det är ultrakompakt och passar in i din bils cigarettändare. Du får två USB-portar, båda som kan mata ut 2, 4 ampere samtidigt (4, 8 totalt). Det finns inbyggda skydd för överladdning, överspänning och extrema temperaturökningar. AUKEY är mycket säker på din produkt - när du har köpt den låter de dig prova den i upp till 45 dagar, och om du inte gillar den får du tillbaka dina pengar, inga frågor ställs. Dessutom får du ett 24-månaders garanti för produktersättning som skyddar dig mot eventuella fel och liknande.

Köp det nu: Amazon

Vogek 50W

En sak du kanske blir riktigt imponerad av är Vogek 50W. Den kan leverera snabbladdningsliknande laddningshastigheter (den stöder inte snabbladdning, men ger liknande laddningshastigheter). I den får du fyra USB-portar som kan mata upp till 10 ampere per port. Den har smart identifieringsteknologi inbyggd i billaddaren, och identifierar automatiskt din enhet och kan därmed leverera de bästa laddningshastigheterna för din telefon. Utöver att ha en elegant design har den ett flerskyddsskyddssystem. Det betyder att du får skydd mot överladdning, spänningsspikar (eller överspänning i allmänhet) och temperaturökningar. Den har redan en speciell kåladesign för att hålla enheten sval och därmed öka dess livslängd.

TORRAS trådlös billaddare

Du kanske känner till traditionella billaddare - du ansluter dem till din cigarettändare, ansluter en USB-kabel till billaddaren och ansluter sedan den till din telefon. Men med början av trådlös laddning blir saker och ting lite enklare. Med TORRAS trådlös billaddare, ansluter du billaddaren och sedan ställer du helt enkelt in din telefon på fästet, och om din telefon är Qi-aktiverad börjar den ladda din telefon trådlöst. Fästet är extremt stabilt, så du behöver inte oroa dig för att din telefon faller ut över grov terräng. Den kan också leverera trådlösa laddningshastigheter ganska snabbt, eftersom själva fästet drivs av en snabbladdande USB-C-port.

XINLON trådlös billaddare

Senast uppe på vår lista är en annan trådlös billaddare, men den här fungerar lite annorlunda. I likhet med den sista, ansluter du den så att billaddaren själv kan ta emot ström. Men för att ladda din telefon ställer du den helt enkelt på billaddaren. Den håller din telefon på plats via magneter (och oroa dig inte, dessa magneter skadar inte din telefon). Du kan ladda telefonen direkt, eller om du har ett fodral på din telefon kan det laddas trådlöst genom något så tjockt som 3 mm. Den har också en 360-graders rotationssving, så att du kan justera telefonens position i enlighet därmed.

Jelly Comb

Jelly Comb är nästa på vår lista och är en av våra favoriter på grund av mångsidigheten. Det låter dig ladda massor av enheter samtidigt i bilen. Det finns hela 6 USB-A-portar, så du kan ansluta alla typer av laddningskablar för en mängd olika enheter. Du kan enkelt ha din Galaxy Note 8 ansluten, förutom en surfplatta, powerbank och kanske till och med en väns smartphone. Det är en 65-watt laddare, så den kan producera en hel laddning, men observera att din laddningstid kan öka beroende på hur många enheter du har anslutit på en gång. Kvalitetsmässigt är Jelly Comb ett utmärkt val. Tillverkad av industriella material för bostäder och kretsar, vet du att denna billaddare kommer att pågå.

Belkin Road Rockstar

Förmodligen ett av de mest unika alternativen på vår lista är Belkin Road Rockstar. Belkin är välkänd för sin olika hårdvara och elektronik, och kvaliteten i Road Rockstar är faktiskt ingen skillnad. Den unika aspekten är att det tillåter människor i baksätet att ladda enheter medan du laddar ditt framtill. Det finns två USB-A-portar på själva billaddaren, och sedan finns det ett förlängningsblock som kan nå hela vägen till baksidan av bilen via en lång kabel. Den har en total 7, 2 amp-utgång, så den kan ladda enheter ganska snabbt, även om din laddningstid minskar desto fler enheter Belkin Road Rockstar laddar på en gång.

AUKEY Billaddare

AUKEY kommer som nästa upp på vår lista - de är ett annat produktivt märke inom kraftproduktionsindustrin, som har gjort dem i flera år. De tar med samma expertis i sin egen AUKEY Billaddare. Få billaddare där ute som stöder Qualcomms Quick Charge 3.0, men Aukey Car Charger gör det. Du kan ladda två enheter upp till en 2, 4 amp-utgång, och med Qualcomm Quick Charge bör du kunna ladda din telefon med snabb hastighet.

Scosche Revolt

Scosche Revolt stöder kanske inte någon av Qualcomms snabbladdningsteknologi, men den kan fortfarande juicera dina enheter med en betydligt snabb hastighet. Du får totalt 12 watt effekt, vilket motsvarar cirka 2, 4 ampere per port. För att kompensera för bristen på Quick Charge-stöd har den sin egen "Colossal" -laddning, som gör att du kan ladda enheter snabbt. Det finns ett gäng säkerhetsfunktioner inbyggda i Scosche Revolt också, som skyddar dig mot strömavbrott, överladdning och mer.

Anker snabbladdning

Och slutligen har vi ett av de bästa alternativen på marknaden: Anker Quick Charge billaddare. Denna billaddare stöder faktiskt Qualcomms Quick Charge 2.0 och kan ladda två enheter samtidigt med rätt USB-A-kablar. Med denna teknik kan alla Qualcomm-stödda enheter laddas upp till 80% på bara 35 minuter - det är okänt i ett fordon! Om du är orolig för att blåsa ut denna billaddare, gör inte - Anker släpper in 18 månaders garanti för att ge dig trygghet från kortslutning, överladdning och andra strömproblem.

Dom

Så vilken av dessa billaddare ska du hämta? Vi rekommenderar Vogek 50W om du vill ha den snabbaste laddningen möjligt. Inte bara det, men du kan ladda upp till fyra enheter samtidigt och hålla hela familjens enheter laddade. Men om din enhet har trådlös Qi-laddningsteknik rekommenderar vi att du tar upp en trådlös XINLON-billaddare - magnetfunktionen gör det enkelt att justera din enhet bekvämt medan du laddar snabbt.

ProduktvarumärkenamnPris

AnkerAnker 24W Dual USB Car Charger, PowerDrive 2Kolla pris på Amazon

VOGEKBilladdare, Vogek 50W 10A 4-port USB-billaddareKolla pris på Amazon

XINLONXINLON magnetisk trådlös billaddareKolla pris på Amazon

AnkerAnker 24W billaddare 2-port 4.8A Ultra-Compact PowerDrive 2 EliteKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.