Löst Samsung Galaxy S8-batteri tömmer snabbt

#Samsung #Galaxy # S8 anses vara en av de bästa Android-smartphones som släpptes förra året. Detta är en flaggskeppstelefon som spelar en stor 5, 8-tums Super AMOLED-skärm och använder en Snapdragon 835-processor tillsammans med ett 4 GB RAM-minne som gör att enheten kan hantera alla appar smidigt. Den har en 12MP bakkamera med dual pixel-teknik så att den kan ta fantastiska kvalitetsfoton. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy S8-batteriets tömning av snabba problem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy S8 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

S8-batteri tappas snabbt

Problem: Min fru och jag VARJE fick en av samma telefoner, Samsung Galaxy S8, låst upp GSM AT&T och anslutna till Tracfone med deras Bring Your Own Phone-alternativ och SKM. Båda telefonerna laddades efter ankomst och igen över natten, båda gångerna till 100%. Men batterierna är nere på 30% på bara 2 eller 3 timmar även om de inte används mer än en eller två gånger för en text. Vår erfarenhet av batterier på tidigare smartphones är mycket, mycket bättre. Jag har tittat igenom inställningarna. Jag har googlat. Men jag har inte kommit fram till en lösning som fungerar. Mycket av det jag läser är grekiskt för mig så jag behöver bra, direkta råd om vad jag ska ställa in. Min fru telefon har gps stängts av. Platsen är också avstängd. HJÄLP! Tack.Det har också gjort flera uppdateringar.

Relaterat problem: Min telefon har nyligen uppdaterats och har under de senaste dagarna visat att den laddas väldigt snabbt, men också minskar batteriets livslängd mycket snabbt när den är ur laddaren. Jag skulle betrakta det som ett batteriproblem, men det sjunker till 1% effekt nästan omedelbart (dämpa min skärm så att det är svårt att se) och sedan fortsätter arbeta i timmar, oavsett vilka appar jag använder. Det är som om det felaktigt bedömer batteriprocenten. Jag har startat om den och låt den dö helt (laddad när den är av och på igen). Ingen förändring.

Lösning: Det första du bör göra just nu är att kontrollera om en app du laddade ner orsakar problemet. För att göra detta måste du starta telefonen i säkert läge. Se till att ta bort microSD-kortet på telefonen om du har ett installerat.

  • Stäng av telefonen.
  • Tryck och håll ner strömknappen förbi skärmen med modellnamn.
  • När “SAMSUNG” visas på skärmen, släpp strömbrytaren.
  • Omedelbart efter att du släppt strömbrytaren trycker du på och håller ned volymknappen.
  • Fortsätt att hålla ned volymknappen tills enheten har slutat starta om.
  • Säker-läget visas i det nedre vänstra hörnet av skärmen.
  • Släpp ned volymknappen när du ser Safe Mode.

Försök att kontrollera om batteriet tappas snabbt när telefonen fungerar i det här läget. Om det inte gör det kanske du har installerat en app som orsakar problemet. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.

Om problemet uppstår till och med i felsäkert läge bör du säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksåterställning. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök att kontrollera om batteriet fortfarande tappas snabbt. Om den gör det kan din telefon troligtvis behöva byta batteri. Jag föreslår att du har kontrollerat detta i ett servicecenter.

S8 Stäng av slumpmässigt

Problem: Mitt Galaxy S8-batteri håller hela dagen (åtminstone). Jag brukar stänga alla öppna uppgifter ofta under dagen, men Avast fortsätter att hitta dussintals appar “kör i bakgrunden” ändå. Problem: När jag försöker ta ett foto samtidigt som ett samtal kommer in, eller starta en text och försöka ta ett foto för att bifoga det, eller göra någon minnesintensiv kombination av uppgifter (slå upp väderradarkartor för exempel) telefonen stänger av sig själv. Den kommer INTE att slå på igen förrän jag kopplar in den och lämnar den ansluten medan den slås på igen. Jag använder sällan 4G; använder istället trådlöst hem. Har 4G stängt av för det mesta, men det händer oavsett om det är på eller av. Jag försökte mjuk återställning. Det kraschade fortfarande medan jag bara försökte öppna min e-app i går kväll. Jag tittade upp "Advanced Task Killer", men det finns så många appar med det namnet, jag är inte säker på vilken jag ska ladda ner. Visst önskar att jag kunde få det att sluta ladda ner appar som jag har tagit bort eftersom jag inte behöver dem (Tripadvisor, Health etc.). 4.61 GB tillgängligt utrymme i enhetsminnet (de flesta foton finns på SD-kort). Varför stänger min telefon av sig själv och kan inte starta om jag inte ansluter den (oavsett batteristatus)?

Lösning: Det bästa du kan göra just nu är att kontrollera om problemet orsakas av programvarufel. För att göra detta måste du säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksinställning. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det gör det orsakas detta troligen av en intern hårdvarukomponent som inte fungerar. Om detta är fallet måste du ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.