7 Bästa text-till-app-appen för iPhone XS

Taltekniken har kommit långt och långt på bara de senaste tio åren. Det brukade vara riktigt dåligt - smartphones skulle alltid surras ord och förstöra det du försökte kommunicera. Vill du ha en virtuell assistent till och med att läsa lite text till dig? Det var något som helt enkelt inte var möjligt, åtminstone på något sätt som folk skulle förstå.

Men än en gång har taltekniken kommit långt, med massiva språng och förbättringar av tal till text och text till tal. Som sagt, om du är redo att prata text till tal igen, se till att följa med oss ​​nedan. Vi visar dig den bästa text till tal-appen för Apples iPhone XS. Här är våra bästa val.

Google översätt

Först på vår nedräkning är Google Translate. Google Translate är en av de bästa text- till talapparna för iPhone XS. Ange din text i Google Translate så kommer den att läsa upp den till dig. Naturligtvis är avsikten med Google Translate översättning, så det är bäst för scenarier där du faktiskt behöver översätta.

Nu är det coola med Google Translate att det är möjligt att läsa av text på olika språk. Så oavsett vilket språk du försöker översätta till, kan Google Translate vanligtvis säga det!

Tal central

Tal central är nästa. En av de coola sakerna med den här är att du kan ta valfri webbsida och låta applikationen läsa upp den till dig. Du behöver bara installera den på din iPhone eller iPad.

När du gör det kan du surfa på valfri sida på webben. För att läsa av texten vill du bara klicka på knappen Dela rutan och öppna med Talcentral . Du kan importera sidor från webben, men också böcker, dokument och mer.

Text till tal!

Om du letar efter ett sätt att få din text till liv, Text till tal! är appen för dig. Ange ord i textfältet så kommer appen hörbart att tala ordet för dig med en naturlig klingande röst. Det är essensen i appen, men du kan göra många olika anpassningar för den röst som talar till dig.

Du kan justera inställningar som tonhöjd och takt, och du kan till och med välja den stil du vill - dvs. manliga australiska eller kvinnliga brittiska röster. Du kan hämta appen gratis på länken nedan.

NatrualReader Text To Speech

NatrualReader Text To Speech kommer på andra plats på vår lista, och det är en av våra favoriter på grund av hur mångsidig den är. Med den inbyggda webbläsaren kan du använda NatrualReader för att läsa dina webbsidor högt och med en naturlig röst. NaturalReader kan också läsa saker som dokument, PDF-filer, e-böcker, TXT-filer och mer. Det finns faktiskt över 50 röster på 20 olika språk som du kan välja mellan.

Du kan helt enkelt skriva ut text för NatrualReader att läsa för dig, eller så kan du ladda filer i den, även från vägar som Google Drive, Dropbox, OneDrive och iCloud.

iSpeech TTS

iSpeech TTS är ett annat bra sätt att få en naturlig läsare att läsa text till dig. Ange bara den text du vill att röstläsaren ska läsa upp för dig, så kommer den att göra det. iSpeech TTS är stolt över att ha alla större språk tillgängliga för användning och i ett högkvalitativt format.

Du kan välja mellan manliga och kvinnliga röster för de olika språken, och iSpeech TTS kan till och med låta dig spela in och spara ofta eller populära fraser du använder på din telefon, helt gratis!

Voice Dream Reader

Voice Dream Reader är nästa på vår lista och är en av de bästa apparna som du kan hålla i som läser av text och olika filer till dig. Du kan låta Voice Dream Reader läsa böcker, markerade delar av böcker, webbsidor, artiklar och mer. Voice Dream Reader finns faktiskt i 81 länder, så du kan använda det på ett stort antal språk.

Det finns faktiskt 26 olika stilar av iOS-röster tillgängliga att välja mellan också. Det finns 200+ andra röster du kan välja mellan också, men de kommer som en extra kostnad. Den stöder också ljudböcker, PowerPoint-dokument, Google-dokument, Word-dokument.

Prata för mig

Talk For Me kommer som sist upp på vår lista, men det är fortfarande ett av de bästa alternativen du har för iPhone XS. En av de snygga sakerna med den här applikationen är att även om det är gratis har du inga annonser som förstör appupplevelsen heller.

Du kan ställa in anpassade fraser i appen Talk For Me, och det finns massor av olika röster som du också kan välja mellan. Det finns en snygg automatisk talfunktion som läser upp alla ord när du skriver det i textfältet. Talk For Me stöder alla de mest populära språken där ute.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta text- till talappar där ute. Om du är på språng och behöver en app för att läsa text för dig, gör något av dessa. Men de är också användbara för saker som att studera och memorera innehåll som du behöver veta för skolan eller arbetet. Har du en favorittext till tal-app? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan!