12 bästa skärmen för MacBook Pro år 2020

Med MacBook Pro som en av de bästa datorerna idag är det naturligt att vissa användare letar efter en bildskärm. Med tanke på kraften som den packar kan MacBook Pro också göra en utmärkt skrivbordsbyte och förvandla vad som är en bärbar dator till en dator eftersom du har rätt typ av skärm med dig.

ProduktvarumärkenamnPris

ViewsonicViewSonic VP3268-4K PRO 32 \ "4k-skärmKolla pris på Amazon

LGLG 43 \ "4k LED-skärmKolla pris på Amazon

LGLG 4K UHD 27UD88-W 27 "LED-lit skärm med USB Type-CKolla pris på Amazon

Philips datorskärmarPhilips BDM4350UC 43 \ "4k-skärmKolla pris på Amazon

AcerAcer H277HU kmipuz 27-tums skärmKolla pris på Amazon

BenQBenQ PD3200U DesignVue 32 tums 4K IPS-skärmKolla pris på Amazon

LGLG 34UC98-W 34-tum 21: 9 böjd UltraWide QHD IPS-skärm med åskaKolla pris på Amazon

DellDell Ultra HD 4k-skärm P2715Q 27-tums skärm LED-lit skärmKolla pris på Amazon

LenovoLenovo L24i-20 Monitor, 23.8 \ "MonitorKolla pris på Amazon

LGLG 27UK650-W 27 Tums 4K UHD IPS LED-skärm med HDR 10 och justerbar stativKolla pris på Amazon

SOM OSSASUS ZenScreen MB16AC 15, 6 "full HD IPS USB Type-C bärbar ögonvårdsmonitorKolla pris på Amazon

AOCAOC I1601FWUX 15.6 \ "bärbar skärmKolla pris på Amazon

Med detta i åtanke kommer vi att prata om några bildskärmar idag som är idealiska för MacBook Pro 2020. Du hittar bildskärmar från alla de populära tillverkarna här, men vi har sett till att inkludera ett par överraskningar också. Så låt oss titta närmare på dessa bildskärmar.

12 bästa skärmen för MacBook Pro år 2020

ViewSonic VP3268 (32-tums 4K)

Detta är en kraftfull 4K-bildskärm som erbjuder en uppdateringsfrekvens på 60Hz och minimalistisk design som gör den lämplig för alla miljöer.

Vidare har den sRGB, EBU, smpte-c, Rec. 709, och DICOM-sim färgutrymmen för optimal färgåtergivning och övervakningsprestanda. Denna bildskärm kan kalibrera med alla filer du spelar och visa innehåll som det ursprungligen var avsett. Det som också är slående med bildskärmens design, är det faktum att den har små eller inga ramar på sidan, vilket är en funktion bland dagens smarttelefoner, men inte riktigt har tagit på skärmar ännu.

Som du kan förvänta dig inkluderar här ett brett utbud av anslutningsalternativ, inklusive HDMI, USB, DisplayPort och Mini DisplayPort. Med tanke på de funktioner som den erbjuder är denna bildskärm idealisk lämpad för fotografer för efterbehandling av sina foton eller till och med grafiska designers som använder programvara som kan utnyttja skärmen av hög kvalitet. Med tanke på storleken kan det behöva ett något större skrivbord. Den har också VESA-monteringskompatibilitet så att du kan lika enkelt montera den på väggen. Viewsonic tillhandahåller Mini DisplayPort till DisplayPort-kabel, en HDMI 2.0-kabel, en USB 3.0-kabel och en ljudkabel med monitorns förpackning. Det har också vunnit många utmärkelser från experter och teknikwebbplatser, vilket gör den till en av de bästa 4K-skärmarna som för närvarande går runt.

LG 27UD88-W (27-tums 4K)

Det här är en något mindre bildskärm, även om den packar en stans tack vare standardupplösningen på 4K på denna bildskärm. Du får också omfattande kontroll över skärmen tillsammans med möjligheten att dela skärmen i två. Detta är också en av de få bildskärmar som finns tillgängliga i vit. Monitorn erbjuder också avancerad färgkalibrering för att matcha innehållet du tittar på. Det är också värt att notera att denna bildskärm levereras med en IPS-panel. Detta är ett område där LG har utmärkt sig under de senaste åren. Det erbjuder en uppdateringsfrekvens på 60Hz och en responstid på 5ms.

Denna bildskärm kommer inte med en högtalare, vilket är något som inte borde beröra användarna så mycket. Det spännande med den här produkten är att den levereras med ett brett utbud av anslutningsportar på baksidan, inklusive några USB-portar, samt möjligheten att ansluta din bildskärm med en USB C-port. Väggmontering stöds av denna bildskärm (VESA), så du bör inte ha några problem med att placera detta vart du vill i rummet. Denna bildskärm har också ett dedikerat spelläge och svart stabilisator, som använder förinställda verktyg för att erbjuda optimal prestanda oavsett innehåll som spelas på monitorn.

Acer H277HU (27-tums WQHD)

Denna bildskärm erbjuder en upplösning på 2560 x 1440, som också kallas WQHD. Även om detta är något mindre pixeltätt än de 4K-bildskärmar vi har pratat om, är det verkligen en uppgradering som kommer från en HD- eller 1080p-skärm. Denna bildskärm stöder också USB C-anslutning, vilket gör den idealisk för MacBook Pro. Med en responstid på 4ms har denna Acer-skärm en tydlig fördel jämfört med sin konkurrens. Uppdateringsfrekvensen förblir densamma som andra bildskärmar vid 60Hz.

Anslutningsalternativ inkluderar också 1 x HDMI 2.0-port och 1 x DisplayPort, som täcker nästan alla datorer som finns tillgängliga idag, särskilt MacBook Pro. Den har en enkel design med ett cirkulärt stativ som verkligen är ett steg bort från konventionell bildskärmdesign. Den har också en magnetisk bas, som kan hjälpa dig att hålla pappersklipp och rensa ditt bord för onödig skräp. Det som också är spännande med denna bildskärm är tillägget av två 3W-högtalare på baksidan, så att du kan spela ljud oberoende. Det är ganska snyggt även om företaget inte kunde bli av med sidodelarna.

BenQ PD3200U (32-tums 4K)

Detta är en högkvalitativ 32-tums 4K-bildskärm som kan tilltala både media- och grafikdesigners. BenQs AQColor-teknik erbjuder kompatibilitet med färgutrymmen som Adobe RGB, sRGB, Rec. 709, Display P3 och DCI-P3, vilket gör detta till ett ganska omfattande erbjudande. Det stöder också DualView, vilket är ett fint sätt att säga att du kan dela skärmen i två för maximal effektivitet. Det är också utformat för bästa synlighet eftersom det kan vrida, vrida eller luta för att justera dina vinklar i enlighet därmed.

Monitorn kan också roteras för verklig porträttläge-funktionalitet, vilket gör ditt bord till en modern arbetsstation. Med KVM-omkopplaren kan du ansluta till två datorer på en bildskärm, så att du effektivt kan överföra filer mellan datorer utan mycket besvär. Företaget har också inbyggt Low Blue Light, vilket avsevärt minskar stressen på dina ögon med långvarig användning av bildskärmen. Naturligtvis har monitorn sin egen uppsättning kontroller, som kan hjälpa dig att justera ljusstyrka, kontrast och andra faktorer som du väljer. Skärmen kan också naturligt anpassa sig själv baserat på den miljö den befinner sig i.

Företaget erkänner också de flimrande frågor som vissa enheter initialt möter och har klargjort att varje enhet som säljs på Amazon kommer med lösningen för detta problem.

LG 34UC98-W (34-tums böjd QHD)

Detta är ett 34-tumsdjur av TV som levereras med en böjd IPS-skärm, som packar en upplösning på 2560 x 1440, det är en mellangrund mellan 2K och 4K-skärmar. Uppdateringsfrekvensen på 60Hz är ganska anständig här. När det gäller prestanda möjliggör den böjda skärmen en engagerande medieupplevelse och kan också vara ganska praktisk från produktivitetssynpunkt. Den udda dimensioneringen av skärmen ger den också ett oklanderligt bildförhållande på 21: 9, vilket är något som vi inte ofta ser med bildskärmar. Denna bildskärm stöder även Screen Split 2.0 förutom PiP eller bild i bildläge.

Bland de många fördelarna med denna bildskärm är tillägget av USB 3.0 Quick Charge-stöd, så att du snabbt kan ladda dina enheter när monitorn är påslagen. Detta avskaffar också behovet av att ha en separat laddningsenhet runt dig. Mac-användare kommer också att få åtkomst till två Thunderbolt 2.0-portar på denna bildskärm. Du kan också justera skärmens höjd och luta den för extra bekvämlighet när det gäller betraktningsvinklar. Så när det gäller funktioner är denna bildskärm välpackad. Se till att kolla in det på Amazon.

Dell P2715Q (27-tums 4K)

Detta är en enkel och mycket kraftfull 27-tums 4K-skärm som kan lämna större delen av konkurrensen bakom sig. Även om detta speciella erbjudande saknas när det gäller attraktiva funktioner, utgör det mer än det med den typ av funktioner som det erbjuder under huven. Trots sin minimalistiska design låter monitorn dig luta, svänga eller till och med justera sin höjd, vilket ger användarna full mångsidighet.

Det finns några snygga designelement här som trådspåret med bildskärmsstativet, vilket kan rensa bort röran från ditt bord. Du kan också växla till porträttläge, vilket kan spara en betydande mängd utrymme på skrivbordet och också vara till stor hjälp med viss programvara.

Denna bildskärm är också kompatibel med väggmontering, så du bör kunna placera detta praktiskt taget var som helst i hemmet eller på kontoret. Monitorn levereras också med Anti-bländning, 3H hård beläggning för att skydda sig mot damm och andra element. Monitorn levereras med DisplayPort 1.2-kompatibilitet HDMI-stöd. Den här bildskärmen är kompatibel med ett brett utbud av operativsystem, inklusive macOS.

Lenovo L24i-20 (23, 3-tums Full HD)

Du hittar den här bärbara datorn i spektrumets nedre ände eftersom den erbjuder en upplösning på 1920 x 1080, även känd som Full HD. Priset här är dock den verkliga försäljningsstället, och för dem som överväger en budgetvänlig bildskärm för sin MacBook Pro kommer denna skärm att göra jobbet snyggt. Den kan anslutas till dina datorer med en vanlig VGA-port eller en dedicerad HDMI-plats. Monitorn erbjuder också enkel kabelhantering för att hålla ditt bord rent från röret.

Tack vare IPS-panelen som används i denna bildskärm kan kunderna njuta av visningsvinklar på 178 grader, vilket är lika bra som det blir för en bildskärm i denna storlek. Med tanke på skalan kan det passa nästan alla bord, vilket gör det lämpligt för olika miljöer. Den har en sömnkonstruktion och minimala ramar, där det nedre högra hörnet innehåller kontrollknapparna för monitorn. Monitorns design möjliggör även lutning och vridning för optimal prestanda oavsett vilken skärmorientering du väljer. Företaget nämner inte ombordets högtalare, så det är säkert att anta att det inte har några.

LG 27UK650 (27-tums 4K)

Detta 27-tums djur från LG kommer med 4K UHD-upplösning och erbjuder skarpa bilder såväl som betraktningsvinklar. Denna bildskärm är också kompatibel med HDR10-videoformat, som stöds av de flesta nya innehållsskapare. Detta ger ett utökat dynamiskt intervall med stöttat innehåll.

Denna bildskärm är också kompatibel med HDCP 2.2, som är en standard skapad för att begränsa piratkopiering av 4K videoinnehåll. Det som också är imponerande med denna bildskärm är det faktum att den kommer med skärmknappar istället för fysiska knappar eller peksknappar på skärmytan. Detta gör att användare kan komma åt skärminställningarna med bara några få kranar på musen eller styrplattan. Detta kommer dock att kräva att du laddar ner den officiella programvaran från LGs webbplats.

Monitorn har också en dedikerad spellägesfunktion, vilket gör att kunderna kan fördjupa sig helt i high-definition-spel. Funktioner som Split Screen stöds också av denna bildskärm, som har blivit en standardfunktion bland LGs senaste skörd av bildskärmar. Drivs av AMD FreeSync, eliminerar denna bildskärm flimrar eller stammar. Den här funktionen är endast tillgänglig när den är ansluten till Display Port eller HDMI. Med hänsyn till elementen är det ganska tydligt att detta rankas bland de bästa monitorer som finns på marknaden idag. Se till att titta närmare på skärmen genom att gå över till Amazon.

ASUS ZenScreen MB16AC bärbar bildskärm (15, 6-tums Full HD)

Denna bildskärm kom till scenen förra året och har lyckats imponera i stort sett alla. Även om den bara levereras med en 15, 6-tums Full HD-displaypanel, är det faktum att det kan bäras med dig det som gör detta till en vinnare i vår bok. Du kan ansluta till din MacBook Pro med USB-C-porten. Den här bärbara skärmen har ett smart lock och ett smart hål för att möjliggöra enkel hantering i liggande eller porträttvisningsorientering.

Monitorn har också TUV Rheinland-certifierad flimmerfri bakgrundsbelysning tillsammans med ASUS Eye Care som säkerställer att det inte finns onödig ansträngning på dina ögon. Monitorn har också automatisk rotation, så att allt visningsinnehåll roteras automatiskt när du placerar det i stående läge. På bara 0, 78 kilo är denna bildskärm en av de lättaste runt. Detta kan emellertid vara en liten besvär när du reser, eftersom det kan öka din totala bagagevikt. En bildskärm som denna kan vara utmärkt för presentationer och möten. På bara 0, 3 tum är denna bildskärm också en av de tunnaste som går runt just nu.

AOC I1601FWUX bärbar bildskärm (15, 6-tums Full HD)

Detta är den andra bärbara bildskärmen i vår lista, och den kommer från den populära skärmtillverkaren AOC. Liksom ASUS ZenScreen som vi talade om ovan, kommer den här också med en 15, 6-tums Full HD-skärm. Denna bildskärm levereras med ett inbyggt Smart Cover, så att du kan vrida skärmen i vilken riktning du vill samtidigt som du håller panelen säker medan den inte används. Som du kan förvänta dig stöder denna bärbara bildskärm också porträttläge som standard. Den här skärmen stöder USB-C, även om den bara fungerar i Alt Mode (DisplayPort). Detta är avgörande eftersom bildskärmen inte har några andra anslutningsportar som HDMI eller VGA.

På bara 8, 5 mm är denna bildskärm exceptionellt smal och är avsedd att transporteras med dig för skolprojekt eller till och med professionella presentationer. MacBook Pro-användare kan behöva vara på macOS High Sierra eller någon nyare version för att kunna använda denna bildskärm korrekt.

LG 43UD79-B (43-tums 4K)

Detta är den överlägset en av de största monitorer som finns på marknaden idag, och vilket bättre företag att föra den till marknaderna än LG. Detta erbjuder 43-tums visningsfastigheter med små eller inga ramar på toppen eller sidorna. För att inte tala om 4K-upplösningsdisplayen, vilket ger den oklanderliga pixeltätheten såväl som bildkvaliteten. Eftersom detta är en LG-bildskärm får du också en IPS-panel ombord här, som erbjuder utmärkta betraktningsvinklar för praktiskt taget alla i rummet.

Det bästa med denna bildskärm är att säljaren på Amazon också buntar Deco Gear Large Extended Pro Gaming Mouse Pad med denna bildskärm, vilket gör detta till ett idealiskt alternativ för spelare. Denna bildskärm har totalt fyra HDMI-portar, vilket ger dig tillräckligt med alternativ för nästan alla enheter du har tillgång till. Detta kommer också med USB C-portar, så att du kan minska röran i tråd och ansluta den till din MacBook Pro. Andra LG-specifika funktioner som Split Screen stöds som standard här, vilket kan vara idealiskt lämpat för split-screen-spel eller grafisk design. Se till att titta närmare.

Philips BDM4350UC (43-tums 4K)

Om du trodde att en veterantillverkare som Philips skulle lämnas utanför denna lista, så hade du fel. Detta är en av de bästa bildskärmarna som finns tillgängliga från det nederländska konglomeratet, och det ger en tuff kamp till den 43-tums 4K-erbjudandet, LG 43UD79-B. När det gäller funktioner erbjuder denna Philips-bildskärm ett brett utbud av anslutningsportar, inklusive VGA, två DisplayPorts, en HDMI 2.0 MHL-port samt ljud in / out-port. Denna bildskärm har också fyra USB 3.0-portar med snabbladdningsstöd, så att du kan ladda dina enheter medan du är ansluten till en dator eller bärbar dator. Företaget var vänligt nog att lägga till två standard USB 2.0-portar också.

Naturligtvis kan du väggmontera denna tv, som ger dig tillräckligt med frihet när det gäller placering i ditt hem eller kontor. Du kan dela upp skärmen här i fyra, vilket kan vara perfekt för att övervaka säkerheten i ditt område eller för att ha flera filer öppna på din favoritprogramvara för grafisk design. Detta är en av de billigaste bildskärmarna vi har diskuterat idag, särskilt med tanke på dess storlek. Det är också något billigare än den LG 43-tums monitor som vi talade om ovan.

ProduktvarumärkenamnPris

ViewsonicViewSonic VP3268-4K PRO 32 \ "4k-skärmKolla pris på Amazon

LGLG 43 \ "4k LED-skärmKolla pris på Amazon

LGLG 4K UHD 27UD88-W 27 "LED-lit skärm med USB Type-CKolla pris på Amazon

Philips datorskärmarPhilips BDM4350UC 43 \ "4k-skärmKolla pris på Amazon

AcerAcer H277HU kmipuz 27-tums skärmKolla pris på Amazon

BenQBenQ PD3200U DesignVue 32 tums 4K IPS-skärmKolla pris på Amazon

LGLG 34UC98-W 34-tum 21: 9 böjd UltraWide QHD IPS-skärm med åskaKolla pris på Amazon

DellDell Ultra HD 4k-skärm P2715Q 27-tums skärm LED-lit skärmKolla pris på Amazon

LenovoLenovo L24i-20 Monitor, 23.8 \ "MonitorKolla pris på Amazon

LGLG 27UK650-W 27 Tums 4K UHD IPS LED-skärm med HDR 10 och justerbar stativKolla pris på Amazon

SOM OSSASUS ZenScreen MB16AC 15, 6 "full HD IPS USB Type-C bärbar ögonvårdsmonitorKolla pris på Amazon

AOCAOC I1601FWUX 15.6 \ "bärbar skärmKolla pris på Amazon