Hur du fixar Google Pixel 3 fastnat i Google-logoskärmen

#Google #Pixel 3 är den senaste modellen i Pixel-linjen som nyligen har släppts. Den här telefonen har en aluminiumram med Gorilla Glass 5 på både fram och bak. Den använder en 5, 5-tums P-OLED-skärm och använder den kraftfulla Snapdragon 845-processorn i kombination med 4 GB RAM. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Google Pixel 3 som sitter fast i Google-logotypens skärmproblem.

Om du äger en Google Pixel 3 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur du fixar Google Pixel 3 fastnat i Google-logoskärmen

Problem: Min Pixel 3 avbröts plötsligt igår kväll mitt i ett samtal. Telefonen skulle inte komma tillbaka. Jag satte den på laddaren trots att jag vet att den inte var död. Telefonen kom tillbaka tre gånger och varje gång kraschade när jag försökte skicka en text till personen jag var i telefon med om att ha problem med telefonen. Nu är det "fastnat" på Google-logoskärmen. Vad jag menar med detta är att min telefon kommer att ligga på den vita Google-skärmen och sedan klippas av till svart. Detta är konstant, oavbrutet. Avskärningen till svart sker ungefär var 30: e sekund. Den dyker sedan tillbaka upp till den vita Google-skärmen igen och processen fortsätter i en slinga. Jag har sökt på forum för att återställa, starta om eller fixa det här problemet. Jag kan inte hitta något användbart. Jag försökte göra en fabriksåterställning, men när jag var på Android-skärmen och klickade på återställningsläget, istället för att se Android-roboten med och utropstecken, gick skärmen tillbaka till Google-logotypen. Jag ska försöka gå till Verizon i eftermiddag, men jag behöver min telefon för arbete och om jag kan få hjälp innan så skulle det vara bra. Tack.

Lösning: Det första du behöver göra i detta fall är att se till att telefonbatteriet har tillräcklig laddning. Anslut telefonen till väggladdaren och låt den sedan laddas helt. När detta är gjort är ditt bästa alternativ just nu att starta telefonen i återställningsläge och sedan göra en fabriksåterställning. Observera att dina personliga telefondata kommer att raderas under den här processen.

  • Se till att telefonen är avstängd.
  • Tryck och håll ned volymknappen. Håll volymen intryckt och håll ner strömbrytaren tills telefonen slås på. Du ser ordet "Start" med en pil runt det.
  • Tryck på Volym ned-knappen tills du markerar "Återställningsläge."
  • Tryck på strömbrytaren för att starta återställningsläget. Du ser en bild av en Android-robot med ett utropstecken (du kan också se "Inget kommando").
  • Tryck och håll ned strömbrytaren. Tryck på Volym upp-knappen en gång när du håller på strömmen. Släpp sedan strömbrytaren.
  • Om “Torka data / fabriksåterställning” inte markeras, tryck på Volym ned-knappen tills det är det. Tryck sedan på strömbrytaren för att välja den.
  • Tryck på Volym ned-knappen tills du markerar “Ja” (eller “Ja - radera all användardata”). Tryck sedan på strömbrytaren för att välja den.
  • När återställningen är klar trycker du på strömbrytaren för att välja "Starta om systemet nu."

Om problemet fortfarande kvarstår även efter att du har utfört en fabriksåterställning måste du kontrollera telefonen på Verizon.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.