Löst Samsung Galaxy Note 8 kan inte ringa videosamtal efter mjukvaruuppdatering

Välkommen till en annan del av vår felsökningsserie där vi syftar till att hjälpa våra läsare som äger #Samsung #Galaxy # Note8 att lösa problemen som de upplever med sin telefon. Denna modell är den senaste i Note-serien med enheter som använder några av de senaste komponenterna för mobil teknik. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Galaxy Note 8 som inte kan ringa videosamtal efter programuppdateringsproblem och andra relaterade problem.

Om du äger en Samsung Galaxy Note 8 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

Obs 8 Kan inte ringa videosamtal efter mjukvaruuppdatering

Problem: Jag äger anteckning 8 och jag har mycket stora problem. Först kunde jag göra videosamtal med andra, men efter mjukvaruuppdatering förlorade jag den här funktionen och hittade ingen lösning på internet för att lösa den här stora frågan för mig. Snälla hjälp

Lösning: Det första du behöver göra i det här fallet är att se till att telefonsamtalet för telefonen är aktiverat.

  • På en Startskärm trycker du på Telefon
  • Klicka på menyikonen
  • Klicka på Inställningar
  • Från avsnittet Videosamtal klickar du på knappen för videosamtal för att slå på

Du borde kunna ringa ett videosamtal efter detta. Om problemet kvarstår och eftersom du nämnde att detta inträffade direkt efter en mjukvaruuppdatering orsakas detta troligen av en del gamla mjukvarudata som inte har tagits bort helt. Det bästa du kan göra just nu är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksinställning.

Not 8 Fryser och startar om när du ringer

Problem: När jag någonsin försöker ringa telefonen fryser och startar han på egen hand och om jag på något sätt kan ringa mikrofonen fungerar inte (2) När någonsin batteriet är ungefär 25 eller% lägre telefon börja starta om och om jag laddar det telefon det fungerar bra Jag vet inte vad problemet ibland verkar det som om mikrofon orsakar problem ibland jag tror att batteriet orsakar problem plz hjälp mig jag försöker uppdatera telefonen till men det fortsätter att hända

Lösning: Det bästa du kan göra just nu i detta fall är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksåterställning. När återställningen är klar installerar du inga appar i din telefon ännu. Försök först kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om den gör det orsakas detta troligtvis av en felaktig hårdvarukomponent redan i vilket fall du kommer att behöva ta detta till ett servicecenter och få det kontrollerat.

Obs 8 Kan inte ringa samtal till vissa kontakter

Problem: Jag har en ny Galaxy Note 8-telefon (överfört mina kontakter från tidigare galax) och kan inte ringa till några få (ungefär 4 av mina kontaktnummer.) Telefonen ringer en gång och CALL ENDED visas på skärmen. Det dyker upp som missat samtal på den andra partens telefon. Alla andra siffror är bra. Jag har inga blockerade nummer och jag raderade numren från kontaktlistan och registrerade dem men ändå samma problem. Några idéer? Det här är en 3 veckors gammal telefon

Lösning: Du bör försöka göra en mjuk återställning på telefonen genom att trycka in och hålla ned både ström- och volymknapparna i minst 10 sekunder. När telefonen har börjat kontrollera om problemet fortfarande uppstår. Om det går så fortsätter du med stegen nedan.

  • Kontrollera om problemet uppstår i Safe Mode. Om det inte gör det är det mycket troligt att problemet orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
  • Försök rensa cache och data för telefonappen från applikationshanteraren och kontrollera om problemet fortfarande uppstår.
  • Torka av cache-partitionen på telefonen från återställningsläget.

Om problemet kvarstår måste du kontakta din operatör angående detta problem eftersom det kan vara ett nätverksrelaterat problem.

Obs 8 Samtal kan inte höras

Problem: Jag använder Samsung note 8 .. under telefonsamtal kan de inte höra mig om jag inte är på högtalarläge eller använder headset / hörlurar .. Jag kan inte ens använda bixby, behöver fortfarande headset. Min mikrofon fungerar bra. Jag har försökt spela in min röst med själva handenheten. Jag har försökt att torka av cache, mjuk återställning och till och med fabriksåterställning, det fungerar fortfarande inte. Jag köpte den här telefonen i Kanada när jag reser, nu finns det inget sätt för mig att återvända den här telefonen till det jag köpte den. Deras tekniska support berättade för mig att vänta på ännu en mjukvaruuppdatering eftersom de kanske kommer att fixa felet och glitches, jag vet inte när kommer nästa uppdatering. Kan du hjälpa mig? Jag tror att jag fick det värsta problemet av alla Note 8-användare ...

Lösning: Det är osannolikt att en programuppdatering kommer att lösa problemet eftersom det redan kan orsakas av en felaktig hårdvarukomponent. Det bästa du kan göra just nu är att ta telefonen till ett servicecenter och få den kontrollerad.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.