Hur man tittar på ungkarlivet live online utan kabel

Ser du på att nixa kabelabonnemanget, men vill inte förlora din åtkomst till att titta på The Bachelor på live-tv? Vi förstår helt, men idag finns det många alternativ för dig att se The Bachelor live online utan kabelabonnemang. Det finns faktiskt massor av alternativ för att streama The Bachelor live, vilket inte kräver någon form av tvåårigt åtagande.

ProduktvarumärkenamnPris

AmazonEld-TV med 4K Ultra HD och Alexa Voice RemoteKolla pris på Amazon

RokuRoku Ultra | 4K / HDR / HD Streaming PlayerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Följ med nedan så visar vi dig de bästa alternativen för att fånga The Bachelor live via en streamingtjänst.

Hårdvarealternativ

Det finns ett par streaming-hårdvarualternativ för dem som vill fånga The Bachelor online - både Roku och Fire TV erbjuder upp Watch ABC-appen, så att du kan titta på live-tv eller till och med strömma säsongsavsnitt av oavsett show, inklusive The Ungkarl. Du måste ladda ner Watch ABC-appen till Fire TV och / eller Roku, men du kommer säkert att kunna se The Bachelor live.

Köp det nu: Amazon (Fire TV)

Köp det nu: Amazon (Roku)

Sling-TV

Sling TV är ett bra ställe att titta på The Bachelor online. Sling TV finns som en app på en mängd enheter, inklusive din Android-smartphone och surfplatta, smarta TV-apparater, strömningsenheter som vi nämnde ovan och så mycket mer. Detta innebär att du kan se The Bachelor nästan var som helst, även om du är på språng och har några minuter att sitta ner för ett avsnitt.

Eftersom The Bachelor sänds via ABC, och Sling inte erbjuder ABC som en del av ett vanligt paket, måste du köpa ett tilläggspaket - paketet "Broadcast Extra". Det kostar extra $ 5 per månad.

Det finns dock ingen anledning att oroa dig för att registrera dig för en månatlig prenumeration direkt - en av de fantastiska sakerna med Sling är att de erbjuder en 7-dagars gratis provperiod, så att du kan kolla in tjänsten själv innan du lämnar dem kontant. Kolla in det på länken nedan.

Köp det nu: Sling

Hulu med Live TV

Hulu erbjuder nu Live TV med ett nytt paket som de kallar "Hulu med Live TV." För 39, 99 dollar per månad kan du fånga alla dina favorit-TV-program online via streamingtjänsten. Dessutom får du tillgång till Hulus stora VOD-bibliotek också. Med allt detta kan du strömma The Bachelor live nästan var som helst när den är på.

Köp det nu: Hulu

YouTube TV

YouTube erbjuder också sin egen TV-tjänst och kallar den lämpligen "YouTube TV." Den kommer i lite billigare än Hulu till 35 dollar per månad, och du kommer naturligtvis att kunna strömma The Bachelor live på YouTube TV (genom en mängd av enheter). Trampa dock försiktigt, eftersom YouTube TV har varit känt för att ha långa TV-avbrott.

Köp det nu: YouTube

DirecTV nu

Du kan också se The Bachelor livestreamed via DirecTV Now. Du måste registrera dig för "Live a Little" -paketet, och när du gör det kommer du att titta på The Bachelor var som helst (när den är på) - på din telefon, Smart TV, dator, namnger du det. Och naturligtvis finns det inga kontrakt också, så du kan avsluta prenumerationen när som helst. DirecTV Now sätter dig tillbaka cirka $ 35 per månad, men Sling TV kommer fortfarande ut billigare med tilläggspaketet till $ 25 per månad.

En annan attraktiv sak som DirecTV Now erbjuder är gratis streaming-hårdvara om du registrerar dig och betalar i förskott så många månader i förväg. Till exempel kan du hålla dig själv en gratis Fire TV / stick om du förbetala i en månad. Eller, om du känner dig lite mer engagerad, kan du skaffa dig en gratis Apple TV om du kan betala förskott för en handfull månader i förväg.

Nedan kan du kolla in de specifika erbjudanden.

Köp det nu: DirecTV Now

Dom

I slutändan måste vi säga att Sling TV är vinnaren här. Det är lite dyrare än normalt, eftersom du måste registrera dig för ett av deras huvudpaket, till exempel "Orange." Men då måste du köpa ett tilläggspaket för att få ABC att titta på The Bachelor. Det är ytterligare $ 5. Men ändå får Sling TV upp till knappt $ 25 per månad, medan den närmaste konkurrenten som erbjuder liknande priser är DirevTV Now, men det är ytterligare $ 10 per månad.

Som sagt, vi rekommenderar definitivt Sling TV för att titta på The Bachelor live online. Om du inte vill starta ett nytt prenumeration ännu kommer Sling TV, som vi redan nämnde, att låta dig se gratis i 7 dagar som en rättegång. Du kan komma igång gratis här.

ProduktvarumärkenamnPris

AmazonEld-TV med 4K Ultra HD och Alexa Voice RemoteKolla pris på Amazon

RokuRoku Ultra | 4K / HDR / HD Streaming PlayerKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.