Hur man tar bort objekt från Fortsätt bevakningslistan på Netflix

En av de mest populära premium-streaming-tjänsterna tillgängliga just nu är Netflix. Det innehåller många filmer och TV-program som säkert kommer att hålla någon från barn till vuxna underhållna. Det är ganska enkelt att komma åt Netflix-appen från en telefon eller en dator tack vare sitt användarvänliga gränssnitt. En bekväm funktion som finns i appen är Fortsätt övervakningslistan där serier eller filmer som du inte har slutfört tittar på grupperas. Det finns vissa tider när du vill rensa den här listan. I den här delen av vår felsökningsserie visar vi dig hur du tar bort objekt från listan Fortsätt övervakning av Netflix.

Om du har problem med din dator eller Android-enhet, kontakta oss gärna med det här formuläret. Vi hjälper dig gärna med alla problem som du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Hur man tar bort objekt från Fortsätt bevakningslistan på Netflix

  • Logga in på ditt Netflix-konto och välj sedan din profil
  • Klicka på ditt profilnamn i det övre högra hörnet på skärmen
  • Bläddra ner till Min profil och tryck på Visa aktivitet.
  • En lista med alla filmer och TV-program du tittade på kommer att visas i kronologisk ordning. Klicka på X-knappen för att ta bort en viss show från alla dina enheter.
  • För att förhindra att ett TV-program visas i listan Fortsätt titta måste du klicka på Ta bort serier.
  • När du går tillbaka till hemskärmen bör fortsättningsövervakningslistan inte innehålla den show du just har tagit bort.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser alla meddelanden vi får men kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.