Hur man skärmdumpar på LG G5

Det finns två enkla sätt att fånga skärmdumpar på din LG G5. Lär dig hur du gör dem genom att följa stegen nedan.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Metod 1: Hur man skärmdumpar på LG G5 med hårdvaruknappar

Det är enkelt att ta en skärmdump med hårdvaruknappar. För att göra det, tryck bara på och håll ned knapparna Power och Volume Down samtidigt och vänta tills skärmen verkar blinka och släppa.

Det är allt . skärmdumpen sparas i mappen “Screenshots” i ditt galleri.

Metod 2: Hur man skärmdumpar på LG G5 med hårdvaruknappar med LGs Capture-app

  1. Få den skärm du vill fånga redo.
  2. Dra ner meddelandeskuggan och tryck på ikonen “Capture +”.
  3. Härifrån kan du kommentera eller rita på din skärmdump - kolla ikonerna för penna, radergummi och text i fältet högst upp.
  4. När du är klar knackar du på kryssrutan i det övre vänstra hörnet för att spara skärmdumpen.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.