Hur man fixar Twitter som började krascha på Google Pixel 2 (enkla steg)

Twitter-appen är en av de mest populära applikationerna som mobila ägare använder och företaget som utvecklade den ser alltid till att den uppdateras regelbundet för att minimera problem, men det finns fortfarande tillfällen då problem uppstår. Några av våra läsare som äger Google Pixel 2-enheter har kontaktat oss eftersom appen enligt uppgift började krascha medan de använde den. Många sa att de får felet "Tyvärr har Twitter slutat" medan vissa sa att appen bara stängs av sig själv några sekunder efter att den öppnats.

I det här inlägget kommer jag att leda dig genom att felsöka din Google Pixel 2 med Twitter-app som fortsätter att krascha. Vi kommer att försöka överväga alla möjligheter och utesluta dem en efter en tills vi kan avgöra vad frågan egentligen är och vet hur vi ska hantera den. Det är inte första gången vi stött på den här typen av problem så jag vet redan en sak eller två som kan hjälpa dig att fixa det och jag kommer att dela det med dig. Så fortsätt att läsa om du är en av ägarna av Pixel 2 och har liknande problem eftersom den här artikeln kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

Innan något annat, om du har andra problem med din enhet, kan du försöka bläddra igenom vår felsökningssida eftersom vi redan har tagit upp flera problem med den här enheten. Oddsen är att vi redan har publicerat ett inlägg som hanterar liknande problem. Försök hitta problem som har liknande symtom med vad du för närvarande har och känn dig fri att använda de lösningar som vi har föreslagit. Om de inte fungerar för dig eller om du fortfarande behöver vår hjälp, fyll i vårt frågeformulär och tryck på skicka för att kontakta oss.

Hur man fixar Google Pixel 2 med en Twitter-app som fortsätter att krascha

Program kraschar ofta särskilt om det finns många av dem som körs i bakgrunden. Medan det kraschande problemet är ett litet problem, är det ganska irriterande eftersom det finns tillfällen när du verkligen inte kan använda appen på grund av ett fel eller för att den stängs omedelbart efter öppnandet. Om den du har problem med är en tredjepartsapp, oroa dig inte för mycket eftersom du enkelt kan fixa den. I själva verket kan du bara avinstallera det och problemet kommer att försvinna men igen kommer du inte att kunna använda appen längre. Men det är inte vad den här artikeln handlar om. Vi vill hjälpa dig att lösa problemet så att du kan fortsätta använda appen. Så om du är en av ägarna till den här telefonen och för närvarande bugges av en liknande fråga, här är de saker du kan göra:

Första lösningen: Starta om din telefon

Om det här är första gången du har det här problemet, är det möjligt att det bara är ett resultat av ett mindre fel i systemet eller appen själv. Glitches kan enkelt fixas med en omstart. Därför måste du göra det först innan något annat.

Efter omstarten kan du försöka öppna Twitter för att veta om det fortfarande kraschar eller inte. Om det fortfarande gör det föreslår jag att du försöker genomföra proceduren för tvångsstart innan du går vidare till nästa lösning.

Den tvingade omstarten är mycket effektivare än den normala omstarten eftersom den simulerar batteriets bortkoppling, uppdaterar telefonens minne och laddar om alla appar och tjänster. Tryck på både volymknappen och strömknapparna på sametime och håll dem sedan ihop i 10 sekunder eller mer. Telefonen startar om och öppnar sedan twitter för att bekräfta om problemet är rätt. Om det kvarstår, försök sedan nästa lösning.

RELEVANTA POSTER:

 • Hur fixar jag Google Pixel 2 som inte kan skicka eller ta emot e-postmeddelanden? [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar Messenger som kraschar på Google Pixel 2 (enkla steg)
 • Hur man fixar Facebook som fortsätter kraschar på Google Pixel 2 (enkel fix)

Andra lösningen: Rensa Twitter's cache och data

Möjligheten att detta bara är ett problem med appen är fortfarande hög och det är därför du måste göra den här proceduren. Vad den gör är att återställa appen till standardinställningar eller konfiguration. App-problem kan åtgärdas enligt det här förfarandet så du bör göra det på din telefon innan du testar andra lösningar. Så här gör du:

 1. Från en startsida klickar du på pil-ikonen för att visa alla appar.
 2. Navigera: Inställningar> Appar & aviseringar.
 3. Tryck på Se alla xx-appar.
 4. Hitta och välj sedan Twitter.
 5. Tryck på Force stop.
 6. Klicka på OK.
 7. Knacka på Lagring.
 8. Klicka på Rensa cache.
 9. Klicka på Rensa data.
 10. Klicka på OK.

Efter detta öppnar du Twitter för att veta om det fortfarande kraschar eller visar felmeddelandet. Om problemet fortsätter måste du göra nästa procedur.

Tredje lösningen: Avinstallera Twitter och installera om det

Det finns tillfällen att det skulle räcka med att uppdatera appen för att ta itu med eventuella kompatibilitetsproblem, i det här fallet föreslår jag att du avinstallerar Twitter från din telefon för att ta bort alla dess associeringar med andra appar och firmware. Ladda sedan ner den från Play Store för att se till att du har den senaste Twitter-versionen på din enhet.

 1. Från en startsida klickar du på pilikonen för att visa alla appar.
 2. Navigera: Inställningar> Appar & aviseringar.
 3. Klicka på Se alla "xx" -appar.
 4. Klicka på Twitter.
 5. Klicka på Avinstallera.
 6. Tryck på OK för att bekräfta.
 7. Öppna Play Store.
 8. Sök efter Twitter och välj det.
 9. Klicka på Installera.

Oftare än inte borde detta vara slutet på problemet. Men om det fortsätter att fela dig efter att ha gjort allt detta, är det möjligt att problemet inte är med din telefon utan på Twitter-sidan.

Fjärde lösningen: Säkerhetskopiera dina filer och återställ din telefon

Jag är övertygad om att de tre första lösningarna ovan räcker för att lösa problemet. Men om appen fortsätter att krascha då och då föreslår jag att du tar tid att säkerhetskopiera dina filer och data och återställa din telefon. Detta ger din enhet en ny start.

 1. Se till att enheten är avstängd.
 2. Tryck och håll ned Power + Volume Down-knapparna tills bootloader-läget (bild av en Android med Start ovanför) visas och släpp sedan.
 3. Välj återställningsläge.
 4. Använd volymknapparna för att bläddra igenom tillgängliga alternativ och strömknappen för att välja.
 5. Enheten blinkar Google Startskärm en stund och startar sedan om i återställningsläget.
 6. Om du presenterar en bild av en trasig Android med “No Command” som visas på skärmen, tryck och håll ned strömbrytaren. Tryck på knappen Volym upp en gång och släpp sedan strömbrytaren.
 7. Välj skärmen för återställning av Android / fabriksinställning på skärmen Android Recovery.
 8. Välj Ja och låt sedan flera minuter för återställning av fabriksdata.
 9. Välj Reboot system nu.
 10. Tillåt flera minuter för att återställa och återställa processerna från fabriksdatorn.

Jag hoppas att den här felsökningsguiden har hjälpt dig. Om du har andra problem med din telefon som du vill dela med oss, känn dig fri att kontakta oss när som helst eller lämna en kommentar nedan.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

Inlägg som du kanske också kan vara till hjälp:

 • Vad gör man med Google Pixel 2 som inte kan ansluta till Wi-Fi? [Felsökningsguide]
 • Hur man fixar Google Pixel 2 som inte kommer att hålla kontakten med internet efter en uppdatering, meddelanden skickas inte
 • Hur man fixar en Google Pixel 2 med dålig eller ingen cellulär signal [felsökningsguide]
 • Löst Google Pixel 2 håller på att koppla bort från Wi-Fi-nätverk
 • Hur fixar jag Google Pixel 2 som inte kan skicka eller ta emot e-postmeddelanden? [Felsökningsguide]