Hur man fixar Amazon Shopping-app som slutar fungera, fortsätter att krascha på iPhone 7 efter en iOS-uppdatering [Felsökningsguide]

Online-shopping håller nu på att bli en global trend eftersom många föredrar att handla medan de sitter i soffan. Och på grund av dessa erbjuds fler och fler mobila shoppingtjänster. Bland de mest populära är Amazon Shopping-appen. Men som alla andra appar kan Amazon-appen också ge in några problem. Och om detta skulle hända, bör du åtminstone försöka använda några sätt att fixa appen och få den igen och fungera ordentligt igen. Om du har den här appen på din iPhone och sedan slutar den plötsligt fungera eller fortsätter att krascha efter att ha installerat en ny iOS-uppdatering, kan det här inlägget hjälpa dig. Fortsätt läsa för mer info.

Innan vi går vidare till vår felsökning, om du letar efter en lösning på en annan fråga, se till att du kommer till vår felsökningssida eftersom vi redan har tagit upp några av de vanligaste problemen som rapporterats av våra läsare. Hitta frågor som liknar din och använd lösningarna vi föreslog. Om du fortfarande behöver vår hjälp efter det kan du kontakta oss genom att fylla i vårt frågeformulär för iPhone-frågor.

Första lösningen: Uppdatera din Wi-Fi-internetanslutning.

Online-appar inklusive Amazon Shopping behöver en stabil internetanslutning för att fungera korrekt. Om din iPhone upplever intermittent anslutning eller Internet tappar, kommer någon av dessa appar sannolikt inte att fungera eller kanske kan men inte stabil. För att se till att det inte är det som orsakar problemet, försök att uppdatera Internet-anslutningen på din iPhone 7.

 • Det enklaste sättet är att gå till Inställningar-> Wi-Fi- meny. Tryck sedan på omkopplaren för att stänga av Wi-Fi. Efter några sekunder trycker du på omkopplaren igen för att slå på Wi-Fi igen.

Om du vill kontrollera om din Internetanslutning redan fungerar och är stabil startar du Safari-appen och navigerar sedan till valfri webbplats. Om du har åtkomst till webbplatser och din Internet-anslutning inte tappar, borde onlineappar också fungera bra. För att ta reda på det, starta Amazon Shopping och se hur det fungerar.

Andra lösningen: Rensa Amazon Shopping och bakgrundsappar och sedan mjuk återställning.

Nya uppdateringar kan göra att apps blir oseriösa på grund av många faktorer inklusive felaktiga cachefiler och datasegment. Samma sak kan hända om några bakgrundsapplikationer skulle skadas efter en uppdatering. För att förhindra att detta inträffar rekommenderas att rensa bakgrundsappar efter en uppdatering. Så här görs:

 1. Tryck på Hem-knappen två gånger snabbt för att starta appomkopplaren, som innehåller förhandsgranskningar av de appar du nyligen har använt men inte stängt.
 2. Dra upp i förhandsgranskningen av Amazon Shopping- appen för att rensa den.
 3. Gör samma sak för att rensa andra bakgrundsappar om det behövs.

Det rekommenderas att tvinga stängda eller rensa bakgrundsappar i detta fall för att förhindra att någon av dem orsakar konflikt med andra appar när de kraschade. När du är klar med att rensa Amazon Shopping-appen eller andra bakgrundsappar, gör en mjuk återställning eller starta om din iPhone för att dumpa cache-filer och rensa dess interna minne.

 • För att göra det, tryck och håll in strömbrytaren i några sekunder tills kommandot Slide to Power Off visas. Dra sedan reglaget till höger för att stänga av enheten. Efter 30 sekunder håller du ner strömbrytaren igen tills Apple-logotypen visas.

Låt din enhet starta helt och försök sedan starta Amazon-appen igen för att se om den redan fungerar bra och stadigt. Om det fortfarande inte fungerar som avsett, prova nästa tillämpliga lösningar.

Tredje lösningen: Installera väntande appuppdateringar på din iPhone 7.

Appar behöver också uppdateringar, särskilt när nya plattformsändringar implementeras. Uppdateringar är ett sätt för utvecklarna att hålla sina respektive appar kompatibla med det nuvarande iPhone-systemet. Och precis som iOS-uppdateringar, innehåller appuppdateringar också bugfixar för att bli av med eventuella buggar och skadlig programvara som kan ha orsakat att appen blev felaktig. Följ de här stegen för att manuellt leta efter väntande appuppdateringar inklusive uppdatering av Amazon Shopping:

 1. Klicka på App Store-ikonen från hemskärmen.
 2. App Store-skärmen klickar du på ikonen Uppdateringar längst ner till höger. En lista med appar med väntande uppdateringar visas sedan på skärmen.
 3. Hitta Amazon Shopping från listan och tryck sedan på knappen Uppdatera bredvid den. Om du gör det installeras väntande uppdatering för Amazon-appen.
 4. Om du ser flera appuppdateringar kan du uppdatera alla appar samtidigt. Klicka bara på knappen Uppdatera alla längst upp till höger på skärmen.

Vänta tills apparna är färdiga att uppdatera och starta om din iPhone 7 för att uppdatera systemet och implementera de nya ändringarna i dina nyligen uppdaterade applikationer.

Kolla också efter ny iOS-uppdatering som är tillgänglig för din enhet. Apple driver vanligtvis en ny uppdatering för att ta itu med eventuella buggar som har förorsakats av den tidigare iOS-versionen.

 • För att göra detta, gå till dina iPhone- inställningar-> Allmänt-> Programuppdateringsmeny .

Ett meddelande visas om en ny programvaruversion är tillgänglig för din iPhone 7. Om det finns det, se till att din enhet är ansluten till Internet och följ sedan anvisningarna på skärmen för att fortsätta med den nya nedladdnings- och installationsprocessen för uppdateringen.

Fjärde lösningen: Återställ alla inställningar på din iPhone 7.

Dina iPhone-inställningar kan automatiskt åsidosättas av en uppdatering och när detta händer finns det en tendens att hamna med fel och konflikter. Som ett resultat kanske vissa appar inte kan fungera som de normalt gör. För att se till att det inte är vad som händer med din Amazon Shopping-app, försöker du återställa alla inställningar på din iPhone 7 för att återställa standardvärdena eller originalvärdena och konfigurera sedan nödvändiga funktioner och alternativ igen baserat på dina tidigare inställningar innan problemet uppstår. Här är vad du bör göra då:

 1. Tryck på Inställningar på hemskärmen.
 2. Tryck på Allmänt .
 3. Bläddra till och tryck på Återställ .
 4. Välj Återställ alla inställningar från de angivna alternativen. Detta återställer systeminställningarna på din iPhone utan att det påverkar sparade data i det interna minnet.
 5. Om du uppmanas, ange enhetens lösenord för att fortsätta.
 6. Tryck sedan för att bekräfta återställning av inställningar.

Vänta tills återställningen är klar och din iPhone startar om. Du måste ansluta till ditt Wi-Fi-nätverk igen för att använda Internet och onlinetjänster på din enhet. När du är ansluten startar du Amazon Shopping-appen för att se om problemet redan är fixat.

Femte lösningen: Avinstallera Amazon Shopping-appen från din iPhone 7 och installera sedan om den.

Ditt sista alternativ och möjliga lösning att överväga om allt annat misslyckades är att avinstallera eller ta bort Amazon Shopping-appen från din iPhone. Appen kan ha varit helt förstörd och därför inte längre kunna fungera om du inte har installerat den igen. Med det sagt kan du ta bort appen och ladda ner och installera den senaste versionen av Amazon Shopping på din iPhone 7 med följande steg:

 1. Tryck och håll på en appikon från hemskärmen.
 2. När ikonerna börjar vrida klickar du på X i hörnet av Amazon Shopping-appikonen för att avinstallera appen.
 3. Om du uppmanas bekräfta åtgärden genom att trycka på Radera .

När du har tagit bort appen startar du om din iPhone och fortsätter sedan till App Store för att söka efter, ladda ner och installera Amazon Shopping- appen på din enhet. Se vid behov dessa steg:

 1. Öppna App Store.
 2. Tryck på Sök- ikonen (förstoringsglas) på App Store- skärmen.
 3. Navigera till fliken Sök och skriv sedan Amazon Shopping-appen för iPhone eller Amazon i sökfältet.
 4. Hitta och välj Amazon Shopping-appen från sökresultaten.
 5. För att ladda ner appen, tryck på Hämta och installera . Du kan behöva ange ditt Apple ID-lösenord för att godkänna och bekräfta nedladdning och installation av appen.

Vänta tills appen är klar med installationen och när den är klar, ge din iPhone en ny omstart eller mjuk återställning. Om du gör det förhindras att cache-tillförs fel uppstår och enheten fungerar som förväntat.

Sök mer hjälp

Du kan nå Amazonas hjälpcenter eller Amazon Support för andra alternativ och hjälp med att utföra mer avancerad felsökning med Amazon Shopping-applikationen. Det kan finnas några avancerade appinställningar som måste konfigureras om för att appen ska fungera med den aktuella iOS-versionen på din iPhone 7. Eller så kan du också rapportera problemet till Apple Support så att de gör ytterligare utvärderingar och utvecklar en fix patch, om nödvändigt.

Anslut oss

Om du behöver mer hjälp med att använda vissa funktioner och funktioner i den nya Apple iPhone 7-smarttelefonen, kan du gärna besöka vår handledningssida. Där kan du hitta en lista över hur man gör, innehåll steg, steg för steg samt svar på vanliga frågor angående iPhone 7. Om du har andra problem eller har stött på några problem när du använder telefonen kan du nå oss via detta formulär . Tänk bara på att berätta mer information om problemet eller enhetsproblemet (erna) du kan ha och vi hjälper dig gärna ytterligare.